Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahojky holky, chtěla jsem se zeptat, zda máte někdo zkušenost s chráničem oblečení pro miminko, když ho dáváte odříhnout? aby si nepoblinkal oblečení? našla jsem to jednou na nějaké stránce a teď to za boha nemůžu najít. Nevíte některá? Díky za jakoukoliv odpověď.
No u nás se tomu říká bavlněná plena. Možná se ti to bude hledat lépe.
Tak to mi je jasný, tohle bylo na zapínaní kolem krku, přímo nějakej chránič…
@Cyprianova : tak bryndak ti udělá stejnou službu. Nač kupovat předraženou věc ![]()
Jasný to při krmení používám, jenže mi syn ublinkává klidně i dvě, tři hodiny po krmení…takže když ho položím do postýlky, tak nechci s bryndákem..tohle stálo kolem stovky, takže nic úplně drahýho…
Slintáček to taky není…že já blbec jsem si to někam nenapsala, ale i tak díky za Vaše reakce
Díky, tu jsem taky našla, ale to je vlastně chránič pro moje oblečení, tohle bylo jako přímo na díte..
Moje dite si vubec neodrihavalo, respektive neublinkavalo, tak si nekupuj nic dopredu.
@Cyprianova Než mít doma hafo „vymožeností“, spokojila bych se s plenou, bryndákem nebo holt párkrát denně převlékla dítě. Stejně, když Ti poblije ten chránič, tak budeš muset točit minimálně 2-3. Takže v tom nevidím moc rozdíl, jestli prát chrániče nebo body. ![]()
@Svistice Tak já v tom rozdíl vidím třeba ten, že ne vždy jde vše vyprat - zvlášt příkrmy a pokud hodláš oblečení prodávat dál, tak bezvadné kusy se prodávají líp než zaprané a flekaté.