Chřipka a horečky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
873
23.3.16 21:26

Nejhorší je to, že je to asi vážně vyvolané uměle.
Ptal jsem se na to jedné doktorky, jestli o tom něco neví, řekla.
Máte pravdu, je to vyvolané schválně, není náhoda, že chřipkové období se opakuje každý rok ve stejnou dobu a jak příjde, tak zase odejde.
Já když se trošku zhrabal, skočil jsem k Havelkovi pro Cholitip, ten velmi účině posiluje činnost jater a člověk se hned cítí lépe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
809
23.3.16 21:29

Jak uměle? Jak to myslíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
24.3.16 19:17

Taky spoleham na slunicko, ze bude brzy lip :dance: :dance: dnes prvni den v praci, ale jak kdybych tam nebyla naprosta nesouatredenost, takze funguju na 10procent :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.3.16 10:00

Zdravým všechny, nevěděla jsem kam presne zaradit muj dotaz:) no snad mi take poradite…minuly patek a cely vikend jsem mela horecky a bolest v krku a kasel, doktor nasadil ATB na anginu…tak jsem zacala s lecbou brala ty antibiotika a Ambrobene na ten kasel v Utery mi bylo este zle ale ve stredu zacalo byt o neco lepe…problem. nastal be stredu vecer kdyz jsem se zacala strasne dusit kaslem opet se vratili horecky…byla jsem v lekarne vzala si Stoptusi( myslela jsem ze za to duseni muze Ambrobene protoze uz nemam co vykaslavat) to bylo vcera v noci jsem kaslem nespala, opět horečky a dneska rano teplota ale dusnost moc nepolevila…co tim holky? Nec :nevim: hci jet moc na pohotovost pac mi prijde ze by tam toho semnou moc neudelali…zitra AtB dobiram :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
26.3.16 10:31

@Jeannette.Nuss asi Te priliz nepotesim, ale pokud mas takovy kasel a zpet horecky, tak by to mohl byt zanet prudusek nebo zapal plic, dcera na to trpi, tak bohuzel mam bohate zkusenosti…tady poradi jedine lekar poslechne Te popripade udela rengen a nasadi jiny atb. ocividne tyto nezabraly :-( je mi to lito, ale radim jet na pohotovost jez se torozjede…at je brzy lip a dej vedet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.3.16 14:28

@chichichi mela jste pravdu akutni bronchitida :( a dekuji za povzbuzeni…bez vas bych tam asi nejela :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
26.3.16 17:10

@Jeannette.Nuss tak hlavne, ze vis co to je a leci se spravne ;-) brzy bude lip…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí