Chtějí mě vyhodit z práce pro nadbytečnost

Napsat příspěvek
Velikost písma:
529
17.10.19 20:07

@ka2ka
Chápu jak to myslíš, akorát když si vzpomenu, když jsme my přecházeli na novy systém a byli jsme přesně takhle rozdělení, fakt nevím, jak bych to dělala, chodit se ptát a dívat ke kolegům.. To mi přijde trochu přitaženy za vlasy…
Nehledě na to, že v tomto případě, to tam bylo zřejmě záměrně provedeno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.10.19 20:09

Ja zajem mela. Ale jedna skupina mela jet ve starem druha v novem :nevim:

• Citovat
  • Upravit
30994
17.10.19 20:09

@ka2ka nevis, o jak velkou skupinu lidi ve starem systemu se jedna a jake panuji na pracovisti pomery. Tudiz me take prekvapuje to rezolutni hodnoceni zakladatelky. Muze se jednat o velke pracovni tymy, ktere prechod na novy system budou mit rizeny hromadnym skolenim, tezko bude chodit 50 lidi za jednotlivci, kteri testuji novy program a budou jim koukat pres rameno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
529
17.10.19 20:10
@zrcadlo píše:
Pokud bych byla na jejím místě, tak bych řekla „ano, budu psát do starého, ale ráda bych měla přístupy i do nového systému (třeba jen pro čtení a ne pro přepisování) a manuál, abych se s tím mohla seznámit postupně.“

No, s Tebou by u nás rychle vymetli. Ale pořád nechápu, kde si vzala, že ona zájem neměla…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30994
17.10.19 20:12
@zrcadlo píše:
Pokud bych byla na jejím místě, tak bych řekla „ano, budu psát do starého, ale ráda bych měla přístupy i do nového systému (třeba jen pro čtení a ne pro přepisování) a manuál, abych se s tím mohla seznámit postupně.“

No a kdyz ti na to jako vedouci skupiny reknu, ze pristup a manual dostanete cela skupina az v listopadu, kdy prijde externi skolitel, at pracujes v tom starem, ze se to tak tak stiha dodelat, co je potreba, tak budes delat co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27767
17.10.19 20:13

@Vercsi148 @Cuddy tak ono jde hlavně o to projevit ten zájem, pokud fakt chtěla měla dojít za vedoucím že moc chce a požádat, pokud jí nepřeřadí tak už to brát jako varovný signál že si jí nechtějí nechat a začít něco hledat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.10.19 20:14

Pry se budu zaucovat az od ledna v novem programu…ovsem jako jedina. Ostatni uz v nem jedou, ja dojizdim stary…kolega novy…jako je pravda ze bych nestihala vkladat data do obou :nevim:

• Citovat
  • Upravit
27767
17.10.19 20:15
@Anonymní píše:
Pry se budu zaucovat az od ledna v novem programu…ovsem jako jedina. Ostatni uz v nem jedou, ja dojizdim stary…kolega novy…jako je pravda ze bych nestihala vkladat data do obou :nevim:

takže všichni už to umí a ty nic? no to bych fakt brala jako velký varování že s tebou nepočítají když to všechny naučili a tebe ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30994
17.10.19 20:16

@ka2ka no, dost mne to pripomina emiminovsky folklor hlavne byt v opozici vuci zakladatelce. Ted zakladatelka psala, ze se chtela novy program naucit, takze zajem projevila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27767
17.10.19 20:17
@Cuddy píše:
@ka2ka no, dost mne to pripomina emiminovsky folklor hlavne byt v opozici vuci zakladatelce. Ted zakladatelka psala, ze se chtela novy program naucit, takze zajem projevila.

a oni řekli že ne tak tím dostala jasnou odpověď od vedení už dávno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16302
17.10.19 20:18
@Vercsi148 píše:
No, s Tebou by u nás rychle vymetli. Ale pořád nechápu, kde si vzala, že ona zájem neměla…?

Nechápu proč? Já v podobné situaci byla, dobrovolně jsem se po večerech učila nový systém, nikdo neměl problém v tom, dát mi manuál k systému, do kterého budu mít ostré přístupy až za 3 měsíce.
Pokud zájem měla, a oni s ní vyběhli, tak by teď asi neměla být tak překvapená, že jí neprodlouží smlouvu pro práci v systému, ve kterém ještě nedělala a nezná ho, ne? Samozřejmě, že to z jejich strany mohlo být účelové a do týmu „starý systém“ si dali lidi, u kterých měli otazníky a pokračovat s nimi nechtěli. Ale pak to nemůže být „rána z čistého nebe“.
Dokud si zakladatelka nezajde za šéfem a otevřeně se ho nezeptá, tak můžeme spekulovat o ledasčem. Nejhorší varianta je nedělat nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.10.19 20:18

@ka2ka jako na mem oddeleni jen ja a druhy kolega nic. Ten se to zacina zaucovat pristi mesic. V rozpisu prace mam jen praci ve starem programu, v novem uz ma mou praci napsanou kolega - ten novy :zed: nekolikrat jsem chtela program naucit ale proste ne, neni cas, blabla…

• Citovat
  • Upravit
27767
17.10.19 20:20
@Anonymní píše:
@ka2ka jako na mem oddeleni jen ja a druhy kolega nic. Ten se to zacina zaucovat pristi mesic. V rozpisu prace mam jen praci ve starem programu, v novem uz ma mou praci napsanou kolega - ten novy :zed: nekolikrat jsem chtela program naucit ile proste ne, neni cas, blabla…

tak sama vidíš že tě nechtějí tak se na ně vyprdni a začni hledat něco nového

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.10.19 20:21

Coz me stve protoze pokud oni semnou takto vybehli aby mi nedali smlouvu na neurcito, ja nemam zajem davat dohromady stary program :pocitac: to muzu byt na nemocenske a hledat jinou praci :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
3023
17.10.19 20:28

Jit za vedenim a zeptat se narovinu jak to je. Lepsi nez byt v nervech a zhroutit se. Vim o cem mluvim. Praci jsem blbec nechala vsechen volny cas. Pak jsem si nechala kalet na hlavu, aby me tam nechali. Nakonec me donutili odejit, psychicky jsem to nedala. Od te doby se s nicim ne*eru a kdyz se mi neco nelibi, okamzite to resim a klidne ze dne na den jsem schopna zahodit tam cimkoliv a odejit. Kdyz jsem se 2× nastvala a chtela odejit, tak me majitel prosil at zustavam, ze mi prida a jeste se omlouval :D takze byt drsna je i k necemu dobry…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat