Chtěla bych si popovídat..

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1266
15.9.21 15:02
@Anonymní píše:
S rodiči v kontaktu nejsem, v nejhorším bych mohla odejít ke kamarádovi ale to bych šla opravdu jen v tom krajním případě.. Je to mimo.. Musela bych řešit dceři školu a nechci ji to teď takto stěžovat :,(Byt je tchyně s kterou teď přítel nemluví.. Já s ní v kontaktu jsem, starší k ní chodí na víkend. Jen ji do toho nechci zatahovat.. :(

Proč nejsi v kontaktu s rodiči? Nerýpu, ale pokud někomu nefungují vztahy s nejbližšími lidmi, bývá to znak toho, že je třeba poněkud problematický. Omlouvám se, pokud jsou za tím jiné věci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11364
15.9.21 15:12
@greenapple píše:
Proč nejsi v kontaktu s rodiči? Nerýpu, ale pokud někomu nefungují vztahy s nejbližšími lidmi, bývá to znak toho, že je třeba poněkud problematický. Omlouvám se, pokud jsou za tím jiné věci.

Tak tohle mi přijde v téhle situaci fakt nevhodné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11364
15.9.21 15:14
@Anonymní píše:
S rodiči v kontaktu nejsem, v nejhorším bych mohla odejít ke kamarádovi ale to bych šla opravdu jen v tom krajním případě.. Je to mimo.. Musela bych řešit dceři školu a nechci ji to teď takto stěžovat :,(Byt je tchyně s kterou teď přítel nemluví.. Já s ní v kontaktu jsem, starší k ní chodí na víkend. Jen ji do toho nechci zatahovat.. :(

Jestli si myslíš, že pro tebe tchýně bude mít aspoň trochu pochopení, obrať se na ni. Kvůli dětem. Nepotřebujou mít zhroucenou vydeptanou matku, když by to možná šlo jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.9.21 15:14
@greenapple píše:
Proč nejsi v kontaktu s rodiči? Nerýpu, ale pokud někomu nefungují vztahy s nejbližšími lidmi, bývá to znak toho, že je třeba poněkud problematický. Omlouvám se, pokud jsou za tím jiné věci.

Bohužel jsou za tím jiné věci.. A jsem ráda že jsem na nich trvala jinak bych na tom dnes s dětmi byla ještě hůř a zadlužená..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.9.21 15:20
@jita22 píše:
Jestli si myslíš, že pro tebe tchýně bude mít aspoň trochu pochopení, obrať se na ni. Kvůli dětem. Nepotřebujou mít zhroucenou vydeptanou matku, když by to možná šlo jinak.

Nevím jak by mi tchyně mohla pomoci.. S přítelem teď spolu nemluvi ode dne kdy si přitáhl tu flundru k nám do bytu..

• Citovat
  • Upravit
11364
15.9.21 15:30
@Anonymní píše:
Nevím jak by mi tchyně mohla pomoci.. S přítelem teď spolu nemluvi ode dne kdy si přitáhl tu flundru k nám do bytu..

Jestli s ní dobře vycházíš, promluv s ní o tom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí