Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Anonym na takový normální dotaz?? ![]()
Já bych taky nejdřív použila odsávačku, půjč si třeba nějakou pořádnou na pár dní - malá Tě už nerozkojí, je na to moc velká a zvyklá „na lepší“… mám na den stejně starého kluka, umím si představit, jak asi spolupracuje… „cuc… hele ptáček…cuc… máš brejle, viď… cuc… hele králík…“ Bez odsávačky to nevidím nadějně ![]()
Bohunko tak to jsi trefila přesně moje brýle jsou pro ní zábava číslo jedna
![]()
to je pěkné že jsou stejně narození, a v kolik hodin jestli se můžu zeptat??
Jinak večerní kojení dopadlo taky fiaskem, skončily jsme zase u kaše, tentokrát jsem jí teda dala lžičkou, takže byla zapatlaná, a horší bylo i uspávání protože většinou usne už ke konci flašky
já jsem rodila v teda v českém krumlově, ale ve 13:20 jsem se ještě svíjela v bolestech, klárka se na rodila v 15:36, ale i tak jsou kousíček od sebe
Sice pár let po tématu, ale pro povzbuzení..náš Teo má 4a půl měs, doteď plně kojen, ale už od 1.týdne má asi tak 1den v týdnu mlíčko z lahve-zpočátku odstříkávané, asi od 2.měs nutrilon..a nemá problém po lahvičce nasát prso..jen zpočátku bývá netrpělivý-jak musí stimulovat, než mlíko teče, nebaví ho to, z lahvičky to jde hned..takže když byl 2dny na lahvičce a dělal u prsa scény, prostě jsem si mnula bradavky, dokud nezačaly brnět-tak poznám, že se spouští mlíčko-a až pak jsem mu prso nabídla
aby nebyl tak netrpělivý ![]()