Chtěli bez svolení ostříhat dceru

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7221
29.2.24 22:21
@Anonymní píše:
@Atisia
Přikládám tedy foto neteře, kterou ostříhali a foto mé dcery. Vlasy má dcera delší ale lepší foto nemám.

Tu neteř stříhali proč? :roll:

Příště ty nůžky vem a stříhní švagrovou!. Co jako, sranda, ne? Něco jako
Jo tobě se to nelíbí? Já myslela, že se ti dělá normálně v rodině, jen tak někomu střihnou vlasy. Nechápu proč ječíš, jsi normální? Vždyť ti doroste, ty toho naděláš. Ten zub není vůbec vidět.
Zaručeně už ji neuvidíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5094
29.2.24 22:22

Já nějak nechápu, co jim na těch vlasech vadí? Důvod toho, proč jí chtějí ostříhat? :think:
Příště bych se zeptala já jich,,co kdybychom ostříhaly vás?" :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
luccifera
29.2.24 22:23

Nevim, co to je za system, ale v rodine meho muze taky kazdou chvili dotirali s otazkou, kdy necham deti ostrihat. Vubec jsem to nepobrala, proc bych to mela delat. Pak to preslo do - to jim jako chces nechavat dlouhe vlasy?? No, jsou to devcatka, takze mi na tom neprijde nic divneho, ze je nesmykam na hriba, jak to bylo zvykem za mych detskych let 8o :nevim: ale nuzky teda do ruk nebrali. Jen tchyne furt chtela strihat ofinu. To jsem taky zatrhla:D

• Citovat
  • Upravit
7221
@Yasmina21 píše:
Já nějak nechápu, co jim na těch vlasech vadí? Důvod toho, proč jí chtějí ostříhat? :think:
Příště bych se zeptala já jich,,co kdybychom ostříhaly vás?" :roll:

No, rovnou šmik, bez varování

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21573
@Anonymní píše:
@Atisia
Přikládám tedy foto neteře, kterou ostříhali a foto mé dcery. Vlasy má dcera delší ale lepší foto nemám.

To se nedivim, ze jim tvoje dite lezi v zaludku, kdyz vlastni takhle zohyzdili. :oops:
Nekteri lide jsou tim strihanim posedli. Taky to nechapu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.2.24 22:24

@maminaAJ
Hlavně mi nevysvětlili, proč by jí chtěli stříhat. Jediné, co z nich vypadlo, že ta druhá je také ostříhaná.

• Citovat
  • Upravit
5094
29.2.24 22:25
@Atisia píše:
No, rovnou šmik, bez varování

Klidně bych to udělala. Chtěla bych vidět reakci.  :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
29.2.24 22:25
@Liberalissima píše:
Malé dítě příbuzné drží když nechce a jdou k němu s nůžkami, když tam maminka není? Jako ano, trauma :nevim:

To aby maminka začala šetřit na terapie :lol: některé jste tu fakt totálně švihlé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2424
29.2.24 22:27
@Anonymní píše:

Tak jestli si tvoji příbuzní myslí, že účes číslo dva je hrozný a je třeba ho ostříhat do podoby účesu číslo jedna, v první řadě bych jim doporučila navštívit odborníka a začít to léčit, protože to už je na diagnózu.

Dítě ti samozřejmě nikdo bez tvého vědomí stříhat nemá, to je jasné.

Na druhou stranu si zas nemyslím, že dcera z toho bude mít nějaké hrozné následky. Prostě se bála, protože jí dělali něco, čemu nerozuměla, podobně jako třeba u doktora.

Příspěvek upraven 29.02.24 v 22:31

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7221
29.2.24 22:28

Jako taky padlo něco o stříhání.
No a pak jsem si dovolila vyzkoušet 2 culiky.
Babičce se taky nelíbilo. Taky měla připomínky. Jako jo, máme trochu klukoida a vlásky jsou víc nahoře bez jinde. Byl to pokus o to jestli by to vydržela, a jestli by to šlo. Usoudila jsem, že ještě chvilku si vystačim „na kluka“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7221
29.2.24 22:29
@Yasmina21 píše:
Klidně bych to udělala. Chtěla bych vidět reakci. :D

Hele, já taky a ještě bych zakladatelce radila. To by je určitě tak nakrklo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5783
29.2.24 22:30

A to byla tvoje ségra a její tchýně? A tvoje mamka tam nebyla? Nebo manžel? No já bych ječela jak fúrie, kdyby se o tohle někdo pokusil. Vynadala bych jim, že by si to za rámeček nedaly, nádhery. Fakt vrchol. Jak si může někdo tohle dovolit? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.2.24 22:33
@Atisia píše:
Tu neteř stříhali proč? :roll:Příště ty nůžky vem a stříhní švagrovou!. Co jako, sranda, ne? Něco jako
Jo tobě se to nelíbí? Já myslela, že se ti dělá normálně v rodině, jen tak někomu střihnou vlasy. Nechápu proč ječíš, jsi normální? Vždyť ti doroste, ty toho naděláš. Ten zub není vůbec vidět.
Zaručeně už ji neuvidíš.

Byla to moje sestra s její tchýní. Říkám si, proč moje mamka, babička malé, něco neřekla, nijak nezasáhla. Prostě to byla pro všechny veliká sranda.

• Citovat
  • Upravit
7221
29.2.24 22:33
@Anonymní píše:
@maminaAJ
Hlavně mi nevysvětlili, proč by jí chtěli stříhat. Jediné, co z nich vypadlo, že ta druhá je také ostříhaná.

Víš co bolí? Když se dotkneš váhy.
Hele Maruš, neměla bys zkubnou? Támhle Leona zhubla za měsíc 15 kilo. Leon, Leo! Napiš maně dietu! Ona chce taky zhubnout podívej jak vypadá :mrgreen: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
29.2.24 22:35
Kdybych měla dceru tak bych zuřila.
@Anonymní píše:
Byla to moje sestra s její tchýní. Říkám si, proč moje mamka, babička malé, něco neřekla, nijak nezasáhla. Prostě to byla pro všechny veliká sranda.

Toto není žádná sranda. Bohužel se to děje často, že někdo z příbuzných chce ostříhat malou holčičku. :cert: Za mě je to hnus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová