Chtěli bez svolení ostříhat dceru

Anonymní
29.2.24 21:55

Chtěli bez svolení ostříhat dceru

Hezký večer. Jedeme z dětské oslavy. Všichni na oslavě byli v podstatě příbuzní. Neteř na „radu“ ostatních nechali ostříhat, bohužel né od kadeřnice. Svou dceru zatím stříhat nechci, dávám sponky a dělají se jí vzadu prstýnky a to je problém pro mé příbuzné. Nejen, že každou návštěvu jí s umatlanejma rukama sahají do vlasů, ale pořád jí za to tahají, že by vzali nůžky a celé to ustřihli. Nedokážou vysvětlit proč, jen, protože to ta druhá má také. Dneska jsem si byla odskočit a slyším, jak dcera brečí. Rychle jsem přiběhla a sestra držela malou a její tchýně měla nůžky. Tak jsem zakřičela „opovažte se“. Naštěstí nic neustřihly, ale dcera 21m byla uplakaná, vyděšená a dlouho mi trvalo ji uklidnit. Vzala jsem děti a jeli jsme domu. Prý to myslely v dobrém. Je mi z nich zle, kvůli závisti vytvoří dítěti trauma. Díky, kdo jste dočetli.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1378
29.2.24 21:57
@Anonymní píše:
Hezký večer. Jedeme z dětské oslavy. Všichni na oslavě byli v podstatě příbuzní. Neteř na „radu“ ostatních nechali ostříhat, bohužel né od kadeřnice. Svou dceru zatím stříhat nechci, dávám sponky a dělají se jí vzadu prstýnky a to je problém pro mé příbuzné. Nejen, že každou návštěvu jí s umatlanejma rukama sahají do vlasů, ale pořád jí za to tahají, že by vzali nůžky a celé to ustřihli. Nedokážou vysvětlit proč, jen, protože to ta druhá má také. Dneska jsem si byla odskočit a slyším, jak dcera brečí. Rychle jsem přiběhla a sestra držela malou a její tchýně měla nůžky. Tak jsem zakřičela „opovažte se“. Naštěstí nic neustřihly, ale dcera 21m byla uplakaná, vyděšená a dlouho mi trvalo ji uklidnit. Vzala jsem děti a jeli jsme domu. Prý to myslely v dobrém. Je mi z nich zle, kvůli závisti vytvoří dítěti trauma. Díky, kdo jste dočetli.

To bych taky nesnesla bohužel zatím ji nebudeš moci nechávat s nimi o samotě držím pěsti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
414
29.2.24 21:58

A to jsi je ani neservala? Pěkná drzost, tohle teda… 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
29.2.24 21:59

Sice bych taky řádila, ale trauma? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7221
29.2.24 22:02

Nějak nevím jestli tomu věřit. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7333
29.2.24 22:03

Jéééžiš marja, tak by ji to zase narostlo. To jsou starosti, teda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4342
29.2.24 22:03

A jinak jsou normalni? jako pokud diteti nelezou vlasy do oci, tak co jim po tom?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.2.24 22:04
@terien píše:

Tak nevím, jak to jinak napsat, přecitlivělost na nůžky? Brečela mi v náručí a stále opakovala ne ne ne a ukazovala na nůžky, museli je odnést, aby se uklidnila. Neberte mě za každé slovíčko prosím, jistě chápete, jak to myslím.

• Citovat
  • Upravit
12884
29.2.24 22:05
@terien píše:

Malé dítě příbuzné drží když nechce a jdou k němu s nůžkami, když tam maminka není? Jako ano, trauma :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.2.24 22:09
@maminaAJ píše:
A jinak jsou normalni? jako pokud diteti nelezou vlasy do oci, tak co jim po tom?

Nosí sponky, gumičky, takže jí nic do očí neleze. Diskuzi jsem prostě ukončila s tím, že my ji stříhat nechceme. Opravdu při každé návštěvě tohle téma vytáhnou. Dnes to přehnali.

• Citovat
  • Upravit
7221
29.2.24 22:15
@Anonymní píše:
Nosí sponky, gumičky, takže jí nic do očí neleze. Diskuzi jsem prostě ukončila s tím, že my ji stříhat nechceme. Opravdu při každé návštěvě tohle téma vytáhnou. Dnes to přehnali.

Třeba je drží" pověra" ostříhat! Vlasy zhoustnou. To už u nás padlo taky. Tady ale bez akce. Ono není co stříhat :nevim: :roll: :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4342
29.2.24 22:15
@Anonymní píše:

jste asi moc sikovni v tom ostatnim… vsude se resi plinky a nocniky, cim krmit, u nas zas ze dite nechodi spat v 7 vecer a rano v 7 nevstava…
u vas uz asi nic lepsiho nevymysleli :mrgreen: :mavam:

no snad se mala jen lekla a zapomene, takovy drama (od nich) kvuli ucesu 8o se nudi :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.2.24 22:16

@Atisia
Přikládám tedy foto neteře, kterou ostříhali a foto mé dcery. Vlasy má dcera delší ale lepší foto nemám.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.2.24 22:19

@Atisia Dceři i dost vlasy podrůstají, takže opravdu není důvod ke stříhání. Jen jsem v šoku, že celá rodina by ty dvě nechala, ať jí ostříhají.

• Citovat
  • Upravit
74217
29.2.24 22:20

Ty máš retardovanou rodinu? Nebo jen neumíš rázně říct a dost! Je to moje dcera. Dejte ji pokoj!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová