Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Temnástranasíly píše: Více
Tak to máš dobré, mojí svatbu tchýně prakticky ovládla, rekonstrukci jí taky manžel hlásil prakticky po šroubku, ale až s dítětem jsem si po pár měsících zjednala pořádek, kdy už jsem reálně měla pocit, že se zblázním ![]()
Na druhou stranu se spoustou lidí, co preferují takový ten „život v klanu“ by to, co mě ubíjelo, ani nehlo
Ale já jako introvert a samorost jsem byla fakt na dně ![]()
@Liberalissima píše: Více
Rozumím ti.
Mám ráda angažovanost, ale ona je třeba jen někdy. U nás se to skládá hlavně z introvertů, kteří žijí svůj svět. Možná proto, je to v klidu, i když je náš hodně.
Pro mě neakceptovatelné a nenormální. V životě bych si nedovolila ani jen ustříhnout ofinu vnoučeti bez souhlasu rodičů a udělat to někdo mému dítěti, tak udělám scénu, že na to nezapomenou.
@Maky895989 píše: Více
Taky myslim. Nekteri lidi si proste mysli, ze male dítě musí nutne vypadat jako pako.
Mne dost sokuje ze tam była i mama zakladatelky a nerekla nic. Nejspis ji za mlada taky okoli sikanovalo, a ona se nedokazala branit, tak ted to podava dal.
Kazdopadne bych radila jak cerna ruka. A samozrejme uz by moje dite s nima samotne nezustalo nikdy. Ledaze by nabrali ti lidi rozum casem.
@PaníBovaryová píše: Více
Taky souhlasím. Historicky býval kluk cennější než holka, tak alespon vizuální pokus… ![]()
@Anonymní píše: Více
Vybrala sis ke společnému životu hlupáky, bohužel. ![]()
@veria píše: Více
Tak ten její přítel se někomu narodil, že jo. A asi nebude mít vlastnosti po lidech z druhé strany republiky.
Dřív se říkalo: nejdřív poznej rodinu toho milého, pak se teprve rozhodni.
@Cimada píše: Více
To bych byla dodnes stara panna, rodiny mych partneru byly mnohem horsi nez oni
, s poslednim ziju spokojene uz 15 let, s tchyni bych nevydrzela ani den. ![]()
Prosím? To jsou příbuzní z mojí strany. Moje matka, otec, má sestra a sestry tchýně. A neznamená to, že jsem stejná jako oni. Neteř bych si nikdy nedovolila ostříhat, ani komentovat její sestřih. No, chudák můj manžel. ![]()
Asi neumíš číst ![]()
Ostříhat vlasy chtěla sestra zakladatelky diskuze a od sestry tchýně, matka zakladatelky na to koukala a neřekla ani slovo…
Tedy její přítel a jeho rodina s tím nemá absolutně nic společného