Chtěli bez svolení ostříhat dceru

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12884
15.3.24 13:14
@Temnástranasíly píše: Více

Tak to máš dobré, mojí svatbu tchýně prakticky ovládla, rekonstrukci jí taky manžel hlásil prakticky po šroubku, ale až s dítětem jsem si po pár měsících zjednala pořádek, kdy už jsem reálně měla pocit, že se zblázním :zed:

Na druhou stranu se spoustou lidí, co preferují takový ten „život v klanu“ by to, co mě ubíjelo, ani nehlo :nevim: Ale já jako introvert a samorost jsem byla fakt na dně :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6667
15.3.24 13:29
@Liberalissima píše: Více

Rozumím ti.

Mám ráda angažovanost, ale ona je třeba jen někdy. U nás se to skládá hlavně z introvertů, kteří žijí svůj svět. Možná proto, je to v klidu, i když je náš hodně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
16.3.24 20:14

Pro mě neakceptovatelné a nenormální. V životě bych si nedovolila ani jen ustříhnout ofinu vnoučeti bez souhlasu rodičů a udělat to někdo mému dítěti, tak udělám scénu, že na to nezapomenou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
629
17.3.24 18:13
@Maky895989 píše: Více

Taky myslim. Nekteri lidi si proste mysli, ze male dítě musí nutne vypadat jako pako.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
629
17.3.24 18:15

Mne dost sokuje ze tam była i mama zakladatelky a nerekla nic. Nejspis ji za mlada taky okoli sikanovalo, a ona se nedokazala branit, tak ted to podava dal.

Kazdopadne bych radila jak cerna ruka. A samozrejme uz by moje dite s nima samotne nezustalo nikdy. Ledaze by nabrali ti lidi rozum casem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
629
17.3.24 18:22
@PaníBovaryová píše: Více

Taky souhlasím. Historicky býval kluk cennější než holka, tak alespon vizuální pokus… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8558
27.3.24 16:06
@Anonymní píše: Více

Vybrala sis ke společnému životu hlupáky, bohužel. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45701
27.3.24 16:48
@Cimada píše: Více

Pribuzne si clovek snad nevybira 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8558
27.3.24 17:03
@veria píše: Více

Tak ten její přítel se někomu narodil, že jo. A asi nebude mít vlastnosti po lidech z druhé strany republiky.
Dřív se říkalo: nejdřív poznej rodinu toho milého, pak se teprve rozhodni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1334
27.3.24 17:12

To bych byla dodnes stara panna, rodiny mych partneru byly mnohem horsi nez oni :lol:, s poslednim ziju spokojene uz 15 let, s tchyni bych nevydrzela ani den. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.3.24 17:56

Prosím? To jsou příbuzní z mojí strany. Moje matka, otec, má sestra a sestry tchýně. A neznamená to, že jsem stejná jako oni. Neteř bych si nikdy nedovolila ostříhat, ani komentovat její sestřih. No, chudák můj manžel. :D

• Citovat
  • Upravit
smajlik345
27.3.24 18:11

Asi neumíš číst :roll:
Ostříhat vlasy chtěla sestra zakladatelky diskuze a od sestry tchýně, matka zakladatelky na to koukala a neřekla ani slovo…
Tedy její přítel a jeho rodina s tím nemá absolutně nic společného

• Citovat
  • Upravit
1305
27.3.24 18:59
@Anonymní píše: Více

Chudinka opižlaná :hug: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...