Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Hnusně si nány oklofaly svoji holčičku, tvoje má podle fotky moc pěkné vlásky, a tak jim to asi nedalo závistivkám a chtěly dorovnat skóre, aby vypadaly jako oškubaný paka obě holky.
Taky bych zuřila do běla, chování magorů ![]()
Segra si svoje dite opižlala a opravdu se ji to nepovedlo. Tvoje dcera ma hezke prstynky a tak se ji na to spatne kouka, jeji tchyni taky. Normalni zavist. Takze chapu ze tvoji chtely taky opižlat, nány pitomý, ale proč na to tvoje máti jen koukala, to je mi záhadou. No taky bych jim vynadala a odjela. Komunikovala bych s nimi dal po telefonu, ale jak by byla nejaka rodinna seslost tak uz bychom meli s muzem jine plany. Bohuzel. Mozna nekdy v cervnu by to klaplo? Mozna v srpnu. Jejich pidi mozky musi pochopit ze to prehnaly a ze tvoje pozadavky musi respektovat. Do budoucna ti to usetri spoustu nervu.
Ježiš to bych řádila
ještě, žes přišla včas. Taky moc nechápu, proč jsou vlasy takové téma. U nás zase bylo divení, proč beru roční dítě ke kadeřnici. Když se dá ostříhat doma. No, já stříhat neumím a nechci a když si vzpomenu na svůj dětský účes, radši jsem to nechala na odborníkovi
A bylo to to nejlepší, malá aspoň nevypadá jako blázen. Já moc to domácí stříhání, v případě, že to někdo neumí, nechápu. Proč se do toho hrnout. Holčičkq oškubaný kuře a chlapeček skinhead
každopádně tvým příbuzným bych na rovinu zavolala, že to přehnali. Aby ses bála s nima nechat dítě ![]()
@Anonymní píše:
Hezký večer. Jedeme z dětské oslavy. Všichni na oslavě byli v podstatě příbuzní. Neteř na „radu“ ostatních nechali ostříhat, bohužel né od kadeřnice. Svou dceru zatím stříhat nechci, dávám sponky a dělají se jí vzadu prstýnky a to je problém pro mé příbuzné. Nejen, že každou návštěvu jí s umatlanejma rukama sahají do vlasů, ale pořád jí za to tahají, že by vzali nůžky a celé to ustřihli. Nedokážou vysvětlit proč, jen, protože to ta druhá má také. Dneska jsem si byla odskočit a slyším, jak dcera brečí. Rychle jsem přiběhla a sestra držela malou a její tchýně měla nůžky. Tak jsem zakřičela „opovažte se“. Naštěstí nic neustřihly, ale dcera 21m byla uplakaná, vyděšená a dlouho mi trvalo ji uklidnit. Vzala jsem děti a jeli jsme domu. Prý to myslely v dobrém. Je mi z nich zle, kvůli závisti vytvoří dítěti trauma. Díky, kdo jste dočetli.
co to máte za příbuzné? to jsou nejaky dementi?
@Anonymní píše:
@Atisia
Přikládám tedy foto neteře, kterou ostříhali a foto mé dcery. Vlasy má dcera delší ale lepší foto nemám.
![]()
Chudák neteř. Tohle se nedá slušně okomentovat.
@Anonymní píše:
Hezký večer. Jedeme z dětské oslavy. Všichni na oslavě byli v podstatě příbuzní. Neteř na „radu“ ostatních nechali ostříhat, bohužel né od kadeřnice. Svou dceru zatím stříhat nechci, dávám sponky a dělají se jí vzadu prstýnky a to je problém pro mé příbuzné. Nejen, že každou návštěvu jí s umatlanejma rukama sahají do vlasů, ale pořád jí za to tahají, že by vzali nůžky a celé to ustřihli. Nedokážou vysvětlit proč, jen, protože to ta druhá má také. Dneska jsem si byla odskočit a slyším, jak dcera brečí. Rychle jsem přiběhla a sestra držela malou a její tchýně měla nůžky. Tak jsem zakřičela „opovažte se“. Naštěstí nic neustřihly, ale dcera 21m byla uplakaná, vyděšená a dlouho mi trvalo ji uklidnit. Vzala jsem děti a jeli jsme domu. Prý to myslely v dobrém. Je mi z nich zle, kvůli závisti vytvoří dítěti trauma. Díky, kdo jste dočetli.
Take bych jim pohrozila nuzkami ![]()
@Anonymní píše:
Co je tohle za dementní zvyk?
Mě máma stříhala na blbečka do 14 let, až jsem se nenechala, její teorie, že to musí být vysťříhaný kolem uší, vzadu po krk a ofina podle hrnce
Ostříhala takhle v roce a půl dceru, která má po manželovi hustý vlnitý vlasy, takže je jasný, jak vypadala
Brutálně jsem se s ní pohádala a dceru vidí jen v mojí přítomnosti, ona nechápe, co řeším, přece ji ostříhala správně ![]()
@PaníBovaryová píše:
Strih na hribek = devadesatkove zlo
Nebo Jágr devadesátkový účes.
@Anonymní píše:
Co je tohle za dementní zvyk?Mě máma stříhala na blbečka do 14 let, až jsem se nenechala, její teorie, že to musí být vysťříhaný kolem uší, vzadu po krk a ofina podle hrnce
Ostříhala takhle v roce a půl dceru, která má po manželovi hustý vlnitý vlasy, takže je jasný, jak vypadala
Brutálně jsem se s ní pohádala a dceru vidí jen v mojí přítomnosti, ona nechápe, co řeším, přece ji ostříhala správně
Tohle je nějaká epidemie. ![]()
Nějak jsem nepochopila tu závist. Kdo komu co podle tebe závidí?
@PaníBovaryová píše:
Jen vzadu jsem to měla delší, kde začínal krk, taže pár cm pod uši, ale ne na Jágr styl, vypadám na fotkách z dětství jak blbeček ![]()
@topazio píše:
Tohle je nějaká epidemie.
Nepochopila jsem to, přitom ví, že jsem ten sestřih nesnášela, prý ji ostříhala, aby to dcera neměla tak rozlítaný, což vlnitým vlasům fakt pomůže ![]()
@PaníBovaryová píše:
Ještě byli ocásky a ostrůvek
Holky já nevím, ale to je snad diagnóza. Moje mamka, už když já jsem byla dítě, tak pořád: " Udělej si něco s těma vlasama, vypadáš jak když prolezeš roštím. Učeš si to, máš, (ona tomu říká) chrouny." Jediný účes z dlouhých vlasů, který byl přípustný, byl culík. Totéž se opakovalo u mojí dcery a teď u pravnuka to moc nejde, ale aspoň pořád slyšíme, že už to potřebuje ostřihat, ofina do očí, jako holka, atd. Pořád s tím prudí, no už ji asi nepředěláme. Ale aby brala nůžky, to už je vrchol. Některé děti to špatně snáší i u holiče a řvou. A u tvojí holčičky by to byla věčná škoda, takové vlásky stříhat. Chudák ta neteřinka, tu teda oškubali, ještě že to doroste. ![]()