Chtěli bez svolení ostříhat dceru

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7221
29.2.24 22:35
@Anonymní píše:
Byla to moje sestra s její tchýní. Říkám si, proč moje mamka, babička malé, něco neřekla, nijak nezasáhla. Prostě to byla pro všechny veliká sranda.

No vidíš. Cizí tchyně. Na ostříhání ideál. Tak se můžeš rozjet. Cizí člověk. Může ti být jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.2.24 22:39
@Božislava píše:
Jéééžiš marja, tak by ji to zase narostlo. To jsou starosti, teda.

Prej narostlo, dcera má od mojí mámy kratší přední vlasy do teď a už to je 7 let, protože jí to přece lezlo do očí…bohužel si neuvědomila, že když kudrnatý vlas natáhne a v místě ofiny střihne, tak že se vlasy vrátí zpět a vznikne z toho něco jako pidi ofinka, co nedáš do gumičky a horko těžko to zasponkuješ nebo jí to pak trčí na všechny strany…už jsem se s tím srovnala, ale vynadáno dostala tenkrát dost… a to fakt přecházím hodně věcí, ale tohle jsem přejít s klidem nezvládla…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.2.24 22:40
@Lil Kitkatt píše:
A to byla tvoje ségra a její tchýně? A tvoje mamka tam nebyla? Nebo manžel? No já bych ječela jak fúrie, kdyby se o tohle někdo pokusil. Vynadala bych jim, že by si to za rámeček nedaly, nádhery. Fakt vrchol. Jak si může někdo tohle dovolit? 8o

Manžel a švagr vzali kluky ven. Takže uvnitř byla moje mamka, taťka, sestra, její tchýně a tchán, bratr švagra, neteř a dcera. Docela dost lidí, alespoň jeden mohl mít rozum.

• Citovat
  • Upravit
4373
29.2.24 22:43
@topazio píše:
Kdybych měla dceru tak bych zuřila.Toto není žádná sranda. Bohužel se to děje často, že někdo z příbuzných chce ostříhat malou holčičku. :cert: Za mě je to hnus.

asi ziju v nejake dobre bubline, u nas nikdy nikdo vlasy neresil, asi by protahli oblicej na culiky u chlapecka… a o zadny pranostice jsem taky neslysela… moje mamka oplakava sestriny prvni kudrnky doted (ostrihala je casem kdyz uz to bylo moc dlouhy)…
kdo to kdy videl takhle opizlat holcicky :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45747
29.2.24 22:43
@Anonymní píše:
Prej narostlo, dcera má od mojí mámy kratší přední vlasy do teď a už to je 7 let, protože jí to přece lezlo do očí…bohužel si neuvědomila, že když kudrnatý vlas natáhne a v místě ofiny střihne, tak že se vlasy vrátí zpět a vznikne z toho něco jako pidi ofinka, co nedáš do gumičky a horko těžko to zasponkuješ nebo jí to pak trčí na všechny strany…už jsem se s tím srovnala, ale vynadáno dostala tenkrát dost… a to fakt přecházím hodně věcí, ale tohle jsem přejít s klidem nezvládla…

Za 7 let to nedorostlo? 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7228
29.2.24 22:50
@veria píše:

No tak už to samozřejmě není pidi ofinka, ale pořád to nedorostlo do délky ostatních vlasů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
29.2.24 22:51
@Anonymní píše:
Manžel a švagr vzali kluky ven. Takže uvnitř byla moje mamka, taťka, sestra, její tchýně a tchán, bratr švagra, neteř a dcera. Docela dost lidí, alespoň jeden mohl mít rozum.

no jak tu pisou ostatni, priste sebou vezmi nuzky a rovnou se jim zacni hrnout do vlasu kdyz je to takova sranda nekoho jen tak oskubat ;)
a vubec? kdo nosi nuzky na vlasy na oslavu?

ale ja jsem prekvapive horka hlava jak jde o me deti a v nejblizsi rodine jsme zvykli jednat naprimo i o neprijemnostech, se svoji sestrou bych si to vytmavila i trebas po telefonu, a kdo vi jak by dopadla ta stara…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2608
29.2.24 22:57
@veria píše:

Je to mozny. Me babicka kdysi cesala na ples.. Zapletly se ji vlasy do hrebinku a tak je ustrihla.. Je to na boku u cela a dodnes mi nedorostli.. Nastesti mam jiny uces takze to neni videt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.2.24 23:03
@maminaAJ píše:
no jak tu pisou ostatni, priste sebou vezmi nuzky a rovnou se jim zacni hrnout do vlasu kdyz je to takova sranda nekoho jen tak oskubat ;)
a vubec? kdo nosi nuzky na vlasy na oslavu?ale ja jsem prekvapive horka hlava jak jde o me deti a v nejblizsi rodine jsme zvykli jednat naprimo i o neprijemnostech, se svoji sestrou bych si to vytmavila i trebas po telefonu, a kdo vi jak by dopadla ta stara…

Oslava byla v domě, kde bydlí sestra se svou tchýní, vzaly nůžky, které měly normálně doma. Žádné kadeřnické. Já mám doma i ostré kadeřnické nůžky, protože za Covidu jsem stříhala manžela.
Manžel je vzteky bez sebe.

• Citovat
  • Upravit
smajlik345
29.2.24 23:04
@Anonymní píše:
Byla to moje sestra s její tchýní. Říkám si, proč moje mamka, babička malé, něco neřekla, nijak nezasáhla. Prostě to byla pro všechny veliká sranda.

Já jsem klidná povaha, ale v něčem takovém bych bouchla a vystřelila by mi ruka.
A vzápětí bych odjela domů a už by mě sestra a i další příbuzenstvo, které se neumí ozvat… aspoň, že bez souhlasu mamky dítěte se dítě stříhat nebude… nevidělo.
A když by se někdy vztah uklidnil, tak dceru by viděli jen v mé nebo v manželové přítomnosti.

• Citovat
  • Upravit
1404
29.2.24 23:05

U nás zase nikdo nechápe, že nenechám děti s vlasama jak po vichřici. Třeba dceři prostě musím stříhat ofinu, protože nedávám když jí padají vlasy do očí a ty sponky a gumičky ji ještě pořádně nedrží. A moje máma pořád jede ať ji to nechám narůst :roll:. Syn měl ty první vlásky o dost delší než to co mu začalo podrustat, takže jsem mu to ostříhala v půl roce, no a tchyně hned, že se děti do jednoho roka nestíhají… ale že vypadal jak kdyby měl přehazovačku, to je asi v pořádku. :mrgreen: já takhle prostě děti nenechám a nechci, aby syn měl dlouhe vlasy. :mrgreen:
Nikdo nemá právo ti do toho kecat, určitě si dupni, tohle je fakt mazec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.3.24 00:02

Slušný extrém, nevím proč jsou tím některé tak posedlé :zed: já už téměř 5let poslouchám ať malého necháme ostříhat. Nemá to dlouhé, ale ani ho nenecháváme sjet strojkem… Každá návštěva, fotka, prostě jakýkoliv kontakt je doplněný o to, kdy už ho ostříháme. A to dokonce i ve chvíli kdy je čerstvě ostříhaný :roll: prostě u nich pokud má kluk cokoliv jiného než pídí ježka, tak je to špatně

• Citovat
  • Upravit
45747
1.3.24 00:07
@Anonymní píše:
Oslava byla v domě, kde bydlí sestra se svou tchýní, vzaly nůžky, které měly normálně doma. Žádné kadeřnické. Já mám doma i ostré kadeřnické nůžky, protože za Covidu jsem stříhala manžela.
Manžel je vzteky bez sebe.

Zas to neprehanejte. Hlavne klid, za infarkt to nestoji :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16500
1.3.24 00:41

Jednoznačně, bez mého svolení, by se mi to nelíbilo. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31246
1.3.24 00:53
@Anonymní píše:
@Atisia
Přikládám tedy foto neteře, kterou ostříhali a foto mé dcery. Vlasy má dcera delší ale lepší foto nemám.

Delší jsou mnohem hezčí a dceru už bych k nim určitě nebral. To je za mě vrchol drzosti teda co dělali, to mi vůbec hlava nebere že si dovolí :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová