Chtěli bez svolení ostříhat dceru

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21311
1.3.24 11:49

@Buba mara u nás to samé. Strihala mne na kluka jeste na druhem stupni, než jsem byla schopna říct ne. A teď? Zase pravý opak - mam dva kluky a kdykoli je ostriham, tak moje matka řve, proč jim to nenechám narůst, ze by jim to slušelo. Takže člověk se fakt rodině nezavdeci :lol:

Zakladatelko já bych tam udělala peknej čurbes - ne kvůli stříhání, ale ze si dovolí sáhnout na moje dítě bez dovolení a pokusit se ho upravit dle svého. Neskutecna drzost :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7221
1.3.24 12:00
@Tichošlápek píše:
@Buba mara u nás to samé. Strihala mne na kluka jeste na druhem stupni, než jsem byla schopna říct ne. A teď? Zase pravý opak - mam dva kluky a kdykoli je ostriham, tak moje matka řve, proč jim to nenechám narůst, ze by jim to slušelo. Takže člověk se fakt rodině nezavdeci :lol:Zakladatelko já bych tam udělala peknej čurbes - ne kvůli stříhání, ale ze si dovolí sáhnout na moje dítě bez dovolení a pokusit se ho upravit dle svého. Neskutecna drzost :cert:

Jela po roce 2000 móda krátkých vlasů a rozcuchu. Do kamardky síla její babička aby se nechala ostříhat, že vypadá tak a onak a bubu. Kamradka se naštvala a nechala se střihnou na krátko. Babku málem pepka klepala. Pak ji několik měsíců prudila s tím že se ostříhala a vypadá tak strašné a co si budou lidi myslet atd. Nechápu co s tím stříháním má starší generace za problém :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12884
1.3.24 12:57
@terien píše:
To aby maminka začala šetřit na terapie :lol: některé jste tu fakt totálně švihlé.

Když jsou všichni kolem tebe švihlí a ty jediná rozumná a spravedlivá, možná je čas se zamyslet ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76754
1.3.24 13:04
@PaníBovaryová píše:
Strih na hribek = devadesatkove zlo :cert:
áááu, také jsem to měla, ovšem na vlastní žádost :oops:, nosila jsem dva pletené copánky a neustále jsem chtěla tento střih, tak mamka mi podlehla a šla jsem na hříbka, dědeček a otec ji málem uškrtili za to, hrozně jí to vyčítali, a mně spolužáci až do devítky říkali Satan (hřib satan) :cert:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.3.24 19:27
@Anonymní píše:
Co je tohle za dementní zvyk? :cert: Mě máma stříhala na blbečka do 14 let, až jsem se nenechala, její teorie, že to musí být vysťříhaný kolem uší, vzadu po krk a ofina podle hrnce :zed: Ostříhala takhle v roce a půl dceru, která má po manželovi hustý vlnitý vlasy, takže je jasný, jak vypadala :cert: Brutálně jsem se s ní pohádala a dceru vidí jen v mojí přítomnosti, ona nechápe, co řeším, přece ji ostříhala správně :roll:

To jsou ty zažitý účesy z komunismu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
1.3.24 20:38

U nás byl střih na Jágra snad do druhé nebo třetí třídy. Ten jeho koberec mám já i sestra na tradiční fotce prvňáků v první třídě. Děs, běs, šílenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21434
1.3.24 21:07
@Kelsey píše:
U nás byl střih na Jágra snad do druhé nebo třetí třídy. Ten jeho koberec mám já i sestra na tradiční fotce prvňáků v první třídě. Děs, běs, šílenost.

To nosily i holky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
414
1.3.24 21:16
@Kelsey píše:
Říká se tomu mullet ;) Business at the front, party at the back :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
krecik.dzungarsky
1.3.24 22:02
@terien píše:
Sice bych taky řádila, ale trauma? :mrgreen:

Storka může být sice fiktivní, čtu teprve první stránku, ale existují také traumata s malým t. Když jsi ani ne dvouleté dítě, drží tě pevně, nevím nakolik známý člověk, druhý na tebe jde s nůžkami a ještě tě u toho tahají za vlasy… Traumata mohou způsobit i naprosto mikroskopické momenty v životě každého jednotlivce. Záleží na mnoha faktorech a okolnostech. Podstatnou roli v tom sehrává vnímavost toho, komu se příkoří děje.

• Citovat
  • Upravit
74217
1.3.24 22:03
@malákráličice píše:
To nosily i holky?

Nevím, jestli i jiné. Ale náš otec je velký celoživotní hokejový fanda. Takže se stříhal na Jardu a nás podle sebe a jeho taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
1.3.24 22:06
@xantypa80 píše: Říká se tomu mullet ;) Business at the front, party at the back :D

Zní to takhle sice hezky psané :mrgreen:. Ale je to prostě příšerný koberec. A na našich hustých, vlněných vlasech. Jak taková ta plstnatá vlna :zed:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
krecik.dzungarsky
1.3.24 22:07
@Anonymní píše:
Nosí sponky, gumičky, takže jí nic do očí neleze. Diskuzi jsem prostě ukončila s tím, že my ji stříhat nechceme. Opravdu při každé návštěvě tohle téma vytáhnou. Dnes to přehnali.

Jestli nejsi fikce, tak ti fandím. Dcera měla dlouhé vlasy s lokýnkami až do tří let věku, kdy jsem ji ostříhala poprvé sama. Měla po mně husté a kvalitní vlasy už jako malá. Pletla jsem jí cop z vlasů, které by jí jinak lezly do obličeje. Zbytek mívala rozpuštěný.

• Citovat
  • Upravit
krecik.dzungarsky
1.3.24 22:11
@terien píše:
To aby maminka začala šetřit na terapie :lol: některé jste tu fakt totálně švihlé.

Hele, já mám těžké PTSD a stojím si za tím, že dítě zakladatelky trauma klidně mít může.

• Citovat
  • Upravit
a12
61105
1.3.24 22:22
@Jemako píše:
Je to mozny. Me babicka kdysi cesala na ples.. Zapletly se ji vlasy do hrebinku a tak je ustrihla.. Je to na boku u cela a dodnes mi nedorostli.. Nastesti mam jiny uces takze to neni videt.

Moji mámě taky nerostou na boku vlasy.. Jak kdyby ji kadeřnice prestrihla nakej růst, jako neivm, jestli je to možný :mrgreen: ale fakt ne a ne to dorůst..nová kadeřnice je z toho nešťastná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6673
1.3.24 22:32

Deb*lní účesy to je věčné téma :roll:
Co s tím lidé mají netuším. Máma mě střihala na klučičí krátký účes :roll: Sestru brali dokonce na ježka, děs běs.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová