Chudák manžel :D

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
69235
18.7.15 21:21

@radúna mojemu to taky nepřišlo vtipné, jestli oni ti chlapi vůbec mají smysl pro humor :mrgreen:
Ikdyž minulý týden tu byl manželovo kamarád, je zedník, a měnil nám dveře a nějak mu praskla v rukou ta montážní pěna, vystříklo to a postříkalo mu to obliče, zasáhlo to jedno oko, celé vlasy…já byla vystreslá, oko červenalo, dolů to šlo jen nějakým chemickým čističem, kůže po tom podrážděná jak hrom a pánové se váleli smíchy po zemi, hned to fotili, hned na facebook, aby to ostatní viděli, i na facebooku se všichni náramně bavili…při tom mu to mohlo poškodit oko, musel se ostříhat dohola…no děsná pr-del.

Ale růžová rtěnka je rozhodí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
18.7.15 21:32

Přijít o oko je mužné, růžová rtenka nikoliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.7.15 21:34

@Knihomyš http://www.vinted.cz/…-z-ebay-uali je tam toho ale hrozně moc, nakonec objednáš milion věcí, co ani neptřebuješ. :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.7.15 21:37

@terinka4444 Ježiiiš, tak teď jsem se smála já, tak asi se cítili chlapácky, vážné zranění při,,těžké,, mužné práci. :mrgreen: Asi by mi v tu chvíli také nebylo do smíchu, celkově jsem se jednou zhrozila, když chlap natíral plot, vedle griloval a nějak mu to blaflo a měl ožahnutý celý obličej a opálený obočí a řasy, no a on, vzledem k tomu, že měl v sobě už pár promile, tak se válel smíchy na zemi… :zed: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
18.7.15 21:53
@Pivonka.Lucni píše:
Ahoj maminky, vkládám do diskuze pro pobavení.Tak si tak manžel ráno vstal do práce, oblékl se, nasnídal se a vykročil, tu si prý všiml mého nového loje na rty… klasika bílý, tak že si ho půjčí, protože ten jeho už vymačkává prstem.. :D ( trpí na suché a popraskané rty )… no a co se nestalo. On to byl totiž lůj, který vám podle pigmentu zbarví rty od růžové až po rudě červenou. :lol: No a manžel jak vylezl ven, hned si namazal rty, tu si to kráčil k metru, lidi na něho divně kokukali, bylo mu to divné, ale i tak šel dál, v metru už tušil, že je něco špatně, no a zjistil to chudák až v práci, kde se mu totálně vysmáli kolegové.. a to si prý tu pusu ještě tak 3× přetřel, protože voněl krásně jablečně. :lol: Hned mi vzápětí volal, co jsem si to koupila za lůj, že chodí po celém městě s křiklavě růžovou pusou. :cert: No nemohla jsem jinak, než že jsem se málem počůrala smíchy. :lol:

tak to je super :mrgreen: to si poridim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6376
18.7.15 21:58

@Pivonka.Lucni díík,tečou mi slzy jak se směju :mrgreen: :mrgreen: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kamikadze
18.7.15 22:06

Umiram smichy. Z ali se mi to kupovat nechce, spis kdyby to slo koupit jinde.

• Citovat
  • Upravit
6376
18.7.15 22:17

Můj manžel taky tyhle loje používá…že bych spáchala malý žertík třeba na apríla? :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
18.7.15 22:46

Díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16548
18.7.15 23:00

Tak to je dobrý. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
18.7.15 23:02

Chudák :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148161
18.7.15 23:12

Třeba muj tatík smysl pro humor měl. Jednou jsme takhle jeli z Prahy z Vinohradské nemocnice domu. A on si zapoměl sundat při odchodu takovė ty návleky. Prošli jsme půl Prahy, u Vinohradského divadla špízovali herce a pak šli na nádraží. Při nástupu do vlaku šel kolem ajzboňák, naklonil se k taťkovi a říká mu" my teda ty vagony čistíme ale přezouvat se nemusíte" :mrgreen: on měl celou dobu ty návleky a my si toho v tom oslnění stověžatou matičkou nevšimli :mrgreen: a smáli jsme se tomu až domu a táta to ještě léta vyprávěl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6157
18.7.15 23:18
:D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
18.7.15 23:55
  • načítám...