Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Hele já bych řekla že se tím občas i baví, ale nemůžu za ně mluvit
![]()
@RadkaCh píše:
Milí spoludiskutující pánové
Mám pro vás návrhNechcete si do podpisů napsat, že jste muži?
To je hrozný, jak na vás tady ještě spousta holek reaguje jako na ženský
Vám to nevadí?
![]()
to s tebou souhlasím
často není poznat kdo je kdo, obrázek žádný, složitý název ![]()
Kdo zase čte podpisy ![]()
@medunka23 píše:
Hele já bych řekla že se tím občas i baví, ale nemůžu za ně mluvit![]()
To rozhodně ne..
,proč baví? ![]()
@Bjustřík píše:
To rozhodně ne..![]()
tady je jasný, že je to muž
Nevím, proč je nazýván ukecanou babou, toto mě štve ![]()
@Bjustřík píše:
To rozhodně ne..![]()
netřeba kroutit očima, už jsem se kdysi stím setkala, vpodstatě mě je velkou záhadou že potkávám pány na maminkovském vebu, ale zase uznávám že jste zde potřeba ![]()
@kouřící králík píše:
tady je jasný, že je to mužNevím, proč je nazýván ukecanou babou, toto mě štve
no ono by to chtělo vůbec upravit možnost si dát ikonku muž a ne žena, prostě taková možnost v nastavení není…
![]()
@medunka23 píše:
netřeba kroutit očima, už jsem se kdysi stím setkala, vpodstatě mě je velkou záhadou že potkávám pány na maminkovském vebu, ale zase uznávám že jste zde potřeba
Tak je zde nesčíselně témat, např. domácí práce, elektronika, prostě spousta a spousta, kde lze uplatnit i pánskými příspěvky… ![]()
@kouřící králík hele já mám dojem že už to tu někdy proběhlo ale fakt nevím s jakým výsledkem. Nicméně souhlasím s tebou že to je šílený
![]()
@Bjustřík píše:
no ono by to chtělo vůbec upravit možnost si dát ikonku muž a ne žena, prostě taková možnost v nastavení není…![]()
tak ikonu- myslíš obrázek
to tam vložíš. V nastavení je rozlišení žena -muž, ale nechápu k čemu, když jsi ukecaná baba ![]()
@medunka23 píše:
@kouřící králík hele já mám dojem že už to tu někdy proběhlo ale fakt nevím s jakým výsledkem. Nicméně souhlasím s tebou že to je šílený![]()
vůbec to pojmenování je děsný, závislačka, kelišová. Ještě to můžou vylepšit podle nějakých seriálů. K čemu to tam je ![]()
@kouřící králík píše:
tak ikonu- myslíš obrázekto tam vložíš. V nastavení je rozlišení žena -muž, ale nechápu k čemu, když jsi ukecaná baba
což to tam je ta možnost, ale stejně se nic nezmění…,stále je ten dotyčný „veden“ jako žena-ukecaná bába atd.. ![]()
@Bjustřík já jsem za vás muže zde vděčná, hlavně když se zapojíte do témat kde zakladatelka nadává na muž, tam je potřeba ten mužský pohled snad ze všeho nejvíc
@Bjustřík píše:
což to tam je ta možnost, ale stejně se nic nezmění…,stále je ten dotyčný „veden“ jako žena-ukecaná bába atd..
píšu totéž ![]()
Když bude některý chtít, tak si dá ikonku na tento způsob a bude jasno
http://icons.iconarchive.com/…ale-icon.png
Milí spoludiskutující pánové
Nechcete si do podpisů napsat, že jste muži?
To je hrozný, jak na vás tady ještě spousta holek reaguje jako na ženský
Vám to nevadí?

Mám pro vás návrh