Chůva pro 6 měsíčního kluka!!!

461
2.5.06 09:48

Chůva pro 6 měsíčního kluka!!!

Mile maminky,

rada bych znala vase zkusenosti s hlidanim 6 mesicniho ditete. Potrebovala bych nejakou pani na tak 3 hodinky denne s tim, ze budu doma, ale zavrena v pracovne. Obcas by bylo fajn, i kdyby pani nebo starsi slecna pohlidala, kdyz budu muset na schuzku do Prahy. Neznate nekoho vhodneho v oblasti Praha-Východ? Na internetu jsem nasla agenturu BABY - znate? Mate zkusenost? Budu vdecna za jakekoli postrehy nebo tipy na pani!!!
DIKY MOC!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13114
2.5.06 11:02

Ahoj natt, já jsem si našla slečnu na hlídání taky, když malému bylo 6 měsíců. Jsem s ní velmi spokojená. Chodí ke mně 3krát týdně, vždy odpoledne. Já ji dám malého do kočárku, ona s ním jede ven nebo je u nás a hraje si s ním. Protože bydlíme v zahraničí a jsme tam bez babiček, tak nám hlídá i večer, když chceme jít s manželem na véču. Hledala jsem přes agenturu, poslali mi asi 3 holky a já si pak vybrala tu, co mi byla sympatická a která měla nejvíc zkušeností s dětmi. Tak přeju šťastný výběr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1009
2.5.06 17:42

Ahoj Natt,

já nemám zkušenosti s tím si někoho najmout, ale já sama jsem přesně tak, jak popisuješ, hlídala nejdříve 1, pak 2 kluky při studiích. Vikymu bylo 8 měsíců, v jeho 2 letech přibylo ještě mimčo. Jejich maminka pracovala v pracovně, někdy šla ven, většinou jsem hlídala dopoledne, někdy večer, když si chtěli vyrazit. Navíc jsem klukům i vařila a někdy uklízela (málo). Bylo to fajn - myslím, že pro všechny. Pokud máš možnost, docela dobře najdeš slečnu na hlídání, když si dáš inzerát na nějakou vysokou školu (pokud v tvém městě je) - tam ty rozvrhy jsou jinak než na SŠ a studenti si rádi přivydělají. Zkus to. Vím, že někdo dá prostě inzerát na veřejná místa někde v okolí bydliště. Pak už je na tobě odhadnout, jak si „hlídačka“ poradí a zda bude spolehlivá.
 Hanka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
23.9.15 08:01

Zdravím všechny,

Mám velkou prosbu, potřebuju respondenty do mého výzkumu o agenturách na hlídání dětí do mojí diplomky. Kdyby se našla nějaká dobrá duše, která by mi vyplnila opravdu krátký dotazník. Zabere maximálně 10 minut.

Pomůžete mně i agentuře dozvědět se, co maminky (nebo tatínkové) opravdu chtějí. A možná by mohl pomoci trošku i Vám podívat se na problém z jiného úhlu.

Dotazník:

https://www.vyplnto.cz/…agentura-na/

Ale abych jen nespamovala. Tak můj tip: Agentura Baby Agency.
Píšu diplomovou práci o agentuře na hlídání dětí Baby Agency a můžu Vám ji s klidným svědomím doporučit. Cena 150 na hodinu bez příplatku za další dítě, víkendy, večery nebo hlídání v jiném jazyce.
Tato agentura dostala i výborné hodnocení v pořadu „ČERNÉ OVCE“ (více nahttp://www.baby-agency.eu/). Jako jediná ze čtyř náhodně vybraných měla zcela v pořádku i všechny právní záležitosti.
Chůvy jsou dobře proškolené, vysokoškolačky (v současné chvíli jen ženy), které to s dětmi opravdu umí a navíc na rozdíl od NĚKTERÝCH babiček, zdravotních sester, učitelek a vychovatelek mají velmi pozitivní přístup plný energie, který Vaše dítě nadchne.

To znám i z vlastní zkušenosti, sama dělám chůvu přes 5 let, byla jsem postupně v pěti rodinách, než mi vždycky děti odešly do školky a už jsem nebyla potřebná. S dětmi jsme navázaly opravdu dobrý vztah a občas si mě ještě dnes rodiny pozvou „za odměnu“ pro děti i rodiče.
Děkuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky