Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj holky,
asi tu dneska moc uzivatelek neni, ale ja mam smutek, protoze me opustil manzel a po 6letem vztahu si nasel jinou. Odstehoval se vcera (resp. jsem ho vyrazila…
)…porad mlzil ze to poresi a tak, ale zaroven se za ni ani neomluvil a rek mi, ze dneska bude stejne s ni…no, a tak mam smutek. Chvilůi jsem Ok a riikam si ze ho nepotrebujem a ze si zaslouzim nejakeho opravdu fajn chlapa…ale pak to na me padne a je mi zle.
Pratele me drzi stejne jako rodice, ale to vite, dneska je krasne, venku sami zamilovany pary a me je z toho do breku.
Tak jsem jen cj´htela s nekym pokecat a slyset treba nakou povzbuzujici vetu…diky
Zoo, vždyť máš pravdu. Obejdete se bez něj a nezaslouží si vás. Ten správnej chlap a taťka na vás holt ještě někde čeká… Mužskej, kterej opustí mámu a malé dítě si nezaslouží jedinou proplakanou slzičku. vím, že je nejspíš nemožné žádnou neuronit v takové situaci, tak klidně plač, ale NE PRO NĚJ
Vyplač ze sebe svůj smutek a zklamání a pak běžte na sluníčko. Nejsou tam jen zamilované páry, ty už si to vybraly na Valentýna
Moc na vás myslíme. Držte se, zase se to obrátí k lepšímu, uvidíš. A boží mlýny melou.....mizerům se to všechno jednou vrátí!
Makýš a Tygříci
Ahoj,
je mi to lito, ale myslim, ze jsi udelala jedine dobre! Venku chodi spousta chlapu, uvidis, ze se brzo nejakej fajn najde
Dneska je ti sice mizerne, ale bude lip! I kdyz i dneska muzes sbalit malou a vyrazit nekam ven, nejsou tam jenom parecky, neboj ![]()
Ja taky dneska nebudu vyhledavat rozkvetly stromy, rano byla hadka, tak mam chut se sebrat a jit nekam ven…a taky to udelam. I kdyz jenom s jednim mrnavym klukem.
Zoo,
urcite to je pro tebe ted moc tezky, ale on si vas opravdu vubec nezaslouzil. Bude to chvili trvat nez to preboli, ale urcite jsi fajn zenska a brzy najdete fajn tatinka, kterej vas bude obe milovat.
Drzim vam palecky a preju moc stesticka
![]()
Věřím, že teď cítíš prázdno a smutek. Ale věř mi, lepší žádný chlap, než ten, na kterého není spolehnutí a nervuješ se kvůli němu. Teď ti to možná tak nepřipadá, ale je to tak. Navíc toho pravého můžeš ještě brzy potkat a tenhle „pán“, který od vás včera odešel, by tě v hledání jen brzdil.
Hodně štěstí
Ještě jsem ti ZOO chtěla říct, kdyby se náhodou chtěl vrátit, dobře si to rozmysli !!! Vážně, někdy odpuštění není na místě, aby se to brzy neopakovalo!
Diky holky…je to pohlazeni po dusi slyset neco povzdudivyho…dekuju.
Ahojky Zoo,viem si predstavit co teraz zazivas
Ruku na srdce ,ktora z nas nezazila nejaky rozchod,pripadne neveru?Nic sa neje take horuce ako sa uvari.Na takuto bolest je najlepsi cas.Uvidis chvilku sa budes trapit ale s podporou rodiny a kamaratov to urcite zvladnes.Nechapem muzov ako si mozu urobit dieta a potom sa po roku vyparit za druhou.Mam 2kamosky co zazili presne to iste.K jednej sa muz vratil a ona mu odpustila a druha radikalne zmenila svoj zivot.Zacala sa venovat sebe,prestahovala sa aj s dcerkou do noveho bytu a zacala pracovat.Proste sa vsemozne zamestnavala a nieco robila aby nemusela na to co sa stalo mysliet.Netrvalo jej dlho nasla si noveho priatela,ktory by pre nu aj jej dcerku zniesol modre z neba
Urcite aj na teba niekto caka a ten tvoj chlap
si nezasluzi aby si bola skrz neho nestastna.Prajem hodne sil a aby si sa uz v zivote nemusela trapit.
Zoo , je jasné, že teď jsi smutná. Nebraň se tomu, bylo by špatně smutek potlačovat. Ale soustřeď se na to, že toho máš ještě hodně před sebou a na příštího prvního máje se půjdeš políbit pod rozkvetlou třešeň s někým, kdo o vás dva bude opravdu stát a budete pro něj všechno na světě. My budeme držet palce, aby bylo BRZY lépe. Š.
P.S. Jinak letos to s líbáním pod rozkvetlými stromy až tak horké nebude, tady ještě nic nekvete.
Příští rok to bude určitě lepší, tak buď připravená a měj oči a srdce dokořán. ![]()
…to je fajn napad, smerovat to k tomu ze pristi rok to bude pod tim kvetoucim stromem kvetouci laska…diky, to me naplnuje optimismem…
Ahoj ZOO, take posilam podporu a silu, aby jsi to zvladla a o tom nepochybuj! Urcite jsi silna fajn zenska!!! Preji ti moc moc usmevu a stesti,
ahoj m+m
Zoo, strasne to boli, ja vim… Ale ber to tak tak, lepsi par mesicu intenzivniho smutku nez trapeni po cely zivot…
A moje skoro stoleta babicka rikavala, ze chlapu je na svete spousta a sebou ho ma kazdy druhy
Tak ti nevim, jak to myslela ![]()
Ted se soustred na sebe a na maleho a nikoho nehledej, ted pravy si te najde sam.
Preji hodne stesti a sil.
Lesina
Ahojky Zoo,
jak už tady psaly holky, chlap který tě opustil nestojí za tvé slzy. Vím, že se to lehko povídá (píše), ale realita je jiná. Někde určitě čeká ten správný chlap pro tebe.
Přeji Ti do života hodně štěstíčka a lásky.
Jana
Ahojda Zoo,
souhlas s holkama,chlapi jsou v podstatě slaboši,to by uměl každej-najít si někoho,kdo umí naslouchat,nezatěžuje ho žádnýma starostma a má vždy otevřenou a chápající náruč…Ale pozor,jen do té doby ,než začnou starosti všedního dne a musí se řešit.Takže já bych to viděla tak,že jakmile se zlegalizuje jeho vztah s tou druhou slečnou,tak si možná uvědomí svou chybu a bude se chtít vrátit…Můj názor je,že je to prostě prasárna opustit malinký dítě a jeho maminku,chjo-chlapi prostě někdy myslí tím,co mají tam dole,bohužel.HAWG-domluvila jsem!
ZOO,tak hlavu vzhůru,bude líp,neboj ![]()
Ahoj Zoo,
nějak nevím, co bych ti asi napsala. Asi jen to, že chlap, který opustí ženu a malé dítě nestojí za tvé slzy. Trošku si poplač, dostaň to ze sebe a potom se raduj ze své Rozárky - vždyť ona ti přeci to chlapa tisíkrát vynahradí a uvidíš, že za pár dní ti bude mnohem lépe a třeba už příští rok budeš pod rozkvetlou třešní s někým, kdo si Tě zaslouží.
Přeji ti hodně sil na to, abys toto trápení co nejrychleji zažehnala a pak se na tvé tváři objevoval jen a pouze úsměv a radost