Chyba v Matrixu /e-miminu/

Napsat příspěvek
Velikost písma:
69235
11.7.18 21:24
@ka2ka píše:
ale tak znáš mě a víš že jsem občas natvrdlá :mrgreen:
až zase příště budu mít osobní čest potkat zaměstnance pana B. tak se jich zeptám jestli bych u nich taky nemohla pracovat :mrgreen:
:mrgreen: a hlavně řekni, že největší tvoje přednost je, že umíš hezky vyplňovat dotazníky.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27634
11.7.18 21:25
@terinka4444 píše: :mrgreen: a hlavně řekni, že největší tvoje přednost je, že umíš hezky vyplňovat dotazníky.

ano povím jim to jen jestli na mě zase nebudou křičet :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
11.7.18 21:26

A čo s tím má do čerta společného ten somár Babiš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
11.7.18 21:30
@j.a.n.i1 píše:
Myslis, ze sibten dotaznik vzájemně vyplnili admini :think:

Dotazník jim vyplnili ajtaci emimina podle toho, co zvládnou udělat

• Citovat
  • Upravit
69235
11.7.18 21:33
@lucenka píše:
Dotazník jim vyplnili ajtaci emimina podle toho, co zvládnou udělat
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: no a zvládli vykřičník
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
11.7.18 21:46
@terinka4444 píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: no a zvládli vykřičník
:lol:
  • Citovat
  • Upravit
lucenka
11.7.18 21:48
@terinka4444 píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: no a zvládli vykřičník

Na ně je to super úspěch :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1957
11.7.18 22:23

@desconocido na novy nick navrhuji Jane Roe nebo Identita neznámá. To Desco je hrozne matoucí a zapadne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148512
12.7.18 00:30
@eva valoi píše:
A čo s tím má do čerta společného ten somár Babiš?

Všechno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20829
12.7.18 10:58

Hezký den,

uživatelku Doe_Jane jsme opakovaně upozorňovali v soukromých zprávách na porušování pravidel webu v podobě urážek v diskusích, za které hrozí blokování účtu. Včera se objevil opět urážlivý komentář, po kterém jsme uživatelku dočasně blokovali.

Co se týká upozornění, musíte „rozkliknout“ veškeré zmínky, přestože se jedná o stejnou diskusi, jenom tak upozornění zcela zmizí. Pokud sledujete nebo přispíváte do určité diskuse, upozornění se vám opět zobrazí kdykoliv do diskuse přijde nový příspěvek. Jestliže nechcete dostávat upozornění z daného vlákna, stačí si pod příspěvkem odoznačit „přidat toto téma k oblíbeným“ a upozornění se vám nebudou zobrazovat. Systémově vše funguje v pořádku.

Pokud budete mít s čímkoliv problém - s upozorněním, vysvětlením ohledně blokování účtu a dalších postupů, napište nám kdykoliv soukromou zprávu (nemůžeme být ve všech diskusích všude a pořád, i když bychom rádi a upozornění nám stále chodí).

Děkujeme a přeji pěkný den, :kytka:
Zuzi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27634
12.7.18 11:13
@admin píše:
Hezký den,

uživatelku Doe_Jane jsme opakovaně upozorňovali v soukromých zprávách na porušování pravidel webu v podobě urážek v diskusích, za které hrozí blokování účtu. Včera se objevil opět urážlivý komentář, po kterém jsme uživatelku dočasně blokovali.

Co se týká upozornění, musíte „rozkliknout“ veškeré zmínky, přestože se jedná o stejnou diskusi, jenom tak upozornění zcela zmizí. Pokud sledujete nebo přispíváte do určité diskuse, upozornění se vám opět zobrazí kdykoliv do diskuse přijde nový příspěvek. Jestliže nechcete dostávat upozornění z daného vlákna, stačí si pod příspěvkem odoznačit „přidat toto téma k oblíbeným“ a upozornění se vám nebudou zobrazovat. Systémově vše funguje v pořádku.

Pokud budete mít s čímkoliv problém - s upozorněním, vysvětlením ohledně blokování účtu a dalších postupů, napište nám kdykoliv soukromou zprávu (nemůžeme být ve všech diskusích všude a pořád, i když bychom rádi a upozornění nám stále chodí).

Děkujeme a přeji pěkný den, :kytka:
Zuzi

prosím vás já nevím asi jsem totálně blbá a pitomá a mimo, ale už po čtvrté vám vysvětluji že i když mám vše rozklikané , že se to upozornění objeví zase u příspěvku který jsem četla, a rozklikla a to klidně několikrát za sebou a to i když mám všechny příspěvky smazané , tak se to prostě pořád vrací.
nevím jestli to píšu dost srozumitelně, ale na to samé si tu stěžovali i ostatní takže si myslím, že asi nebude chyba u mě a mém chápání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
12.7.18 11:16
@ka2ka píše:
prosím vás já nevím asi jsem totálně blbá a pitomá a mimo, ale už po čtvrté vám vysvětluji že i když mám vše rozklikané , že se to upozornění objeví zase u příspěvku který jsem četla, a rozklikla a to klidně několikrát za sebou a to i když mám všechny příspěvky smazané , tak se to prostě pořád vrací.
nevím jestli to píšu dost srozumitelně, ale na to samé si tu stěžovali i ostatní takže si myslím, že asi nebude chyba u mě a mém chápání

Ano, souhlasím, mám to taky tak…

• Citovat
  • Upravit
20829
12.7.18 11:21

@ka2ka

Hezký den,

také se snažím pochopit, v čem přesně je problém, každý hlásí trochu něco jiného. U vás půjde pravděpodobně o to, že máte sledované celé vlákno. Přestože si vše přečtete, jakmile se zobrazí další příspěvek (třeba můj poslední ohledně upozornění), hned Vám upozornění opět zčervená a vyskočí. Zkuste si vyhodit téma z oblíbených, stačí odškrtnou dole pod příspěvkem „přidat toto téma k oblíbeným“ a opustit vlákno - upozornění se přestanou ukazovat. Vyzkoušeli jsme to nyní křížem krážem na našich profilech a postup funguje. Pokud se vám i tak bude nežádoucí upozornění ukazovat, prosím, pošlete nám SZ, podíváme se na to. :hug:

Díky, určitě to vyřešíme,
Zuzi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27634
12.7.18 11:27

@admin já si příspěvek přečtu, projistotu zmáčku vaše kouzelné tlačítko na odznačení všech příspěvku a za dvě minuty mi svítí že mám nový příspěvek a když kouknu je to opět ten starý co jsem četla a co jsem projistotu mazala i vaším kouzelným tlačítkem, tohle se stává několikrát za den. Nechci mazat mých x desítek diskuzí, které sleduju a pak kam se pravidelně nepíše a pak je dohledávat to opravdu ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20829
12.7.18 11:33

@ka2ka

předala jsem Vaši zprávu našim vývojářům. :kytka:

Děkuji,
Zuzi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit