Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahoj holky, barvím si vlasy na tmavou blond, ovšem nová kadeřnice mi teď dala nějakou tmavě hědou. Je tady na ilustrační fotce. Je na mě příiš tmavá. Na dalších fotkách je barva LÓreal z drogerky, tmavá blond, je to ten odstín, který mám ráda a který normálně nosím. Klidně bych ji nabarvila doma, ale mám dojem, že na tmavou hnědou mi nechytne, je to tak? Musela by mít schopnost odbarvit.Nafotila jsem ovšem krabičku barvy, je tam na vzorníku vidět, že tmavá hnědá by měla zesvětlit. To se mi moc nezdá.**Co myslíte, mám to doma zkusit?****** Nechci ničit vlasy zbytečně další vrstvou barvy.
Nechce se mi ke kadeřnici na stahování barvy a nové barvení - v minulosti mi v salonu stahovali barvu a vlasy byly totálně zničené. Obecně je nyní nemám v úplně dobré kondici. Ráda bych ale docílila té tmavě plavé či aspoň střední hnědé. Mám zkusit v kadeřnictví nějaké promelírování, aby zesvětlaly? Melíry ale nemám moc ráda, v mých vlasech při vymývání vypadají pak trošku jako šediny nebo jsou do rezava, a to už nechci vůbec. Mám vlasy dlouhá léta barvené, takže už vím co chci, co nechci, a mám i spoustu špatných zkušeností. Děkuji za radu.
NO, tak je přece jasné, že bez peroxidu ti světlejší na tmavší nechytne..
Zásadně doporučuju vlasy teď hodně mýt (klidně obden), hodně vymýt tuhle tmavou barvu co máš, a NEJDŘÍV ZA MĚSÍC na to teprve dej tu světlejší…
jinak to máš bez efektu, vyhozené peníze a zatížené vlasy..
a balzamuj je, protože barvením dostávají na frak…
melíry ti to akorát vysuší.. prostě hodně myj, vymyj tuhle tmavou barvu, nejméně měsíc vydrž a pak uvidíš…
Nezkoušej, zbytečná práce, obarvené tmavé vlasy barvou nezesvetlis. Musíš nejdřív stáhnout tu tmavou barvu a pak nabarvit, ale do tojo bych se doma nepoustela, když nevíš jak. Nicméně sikovna kadřernice ti to stáhne bez problému.
Tak pokud je na krabicce, ze barva zesvetli, pak zesvetli…otazkou je, jaky bude vysledny odstin…aby nesel spis do rezava…tuhle barvu Loreal taky pouzivam, ale blond odstin a vzdy mi ty vlasy trochu zesvetli, i kdyz je taky bez amoniaku, tak nejake zesvetlujici slozky tam jsou…takze zalezi na tom, zda to chces riskovat…jinak tyhle hnede, se pomerne rychle vymyvaji, zvlast pokud mas pod tim svou svetlejsi barvu..nebo to zkus na malem praminku vlasu, jak to bude vypadat.
Všechny drogerkove barvy bych za A) vyhodila do koše přes celou republiku.. za B) ne, nechytne..je nutno barvu stáhnout.. za C) šla bych spíš za zkušenou kadeřnici která mi hlavu udělá pořádně a šetrně.. barvy z obchodu jsou děsná s*acka..
A co stáhnout trochu doma? Smíchejte vitamin C + sampon proti lupům, nanes na vlasy, nech 30 minut působit nebo klidně i déle. Můžeš i zabalit do fólie, bude to účinnější.
Dělala jsem to už 2× a vlasy ok, nijak jim to neublížilo.
V DM mají přímo práškový vít C v kelímku, stojí par korun + sampon proti lupům balea men do 30 korun.