Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Je to pouze kůže, můžeš se leda objednat na konzultaci k plastickému chirurgovi, zda to jde stáhnout 🤷🏻♀️ Ale počítej s tím, že penízky budou lítat.
@shadowbabe píše:
Je to pouze kůže, můžeš se leda objednat na konzultaci k plastickému chirurgovi, zda to jde stáhnout 🤷🏻♀️ Ale počítej s tím, že penízky budou lítat.
Takže se to třeba nedá nějak zpevnit cvicenim? ![]()
Kůži moc nezpevníš, můžeš si to mazat nějakýma těma zpevňujícíma krémama, ale pochybuju že fungujou. Mně to navíc nepřijde ani nijak hrozný, prostě přirozený lidský tělo ![]()
@Anonymní píše:
Takže se to třeba nedá nějak zpevnit cvicenim?
Kůže ne, máš normální tělo, neblázni. Myslíš, že všechny ty insta influ nemají kůži? Všimni si, proč asi nosí všechny ty možný a nemožný vysoký legíny ![]()
To je nevýhoda těch hodně hubených matek - ta kůže se extrémně vytáhne a nechce se to smrsknout… Svaly mi přijde, že už tam celkem máš, ale chybí ti takový ten mladistvý tuk - teď nemyslím špeky, ale takovou tu dětskou buclatost, ale to jak jednou zmizí (a někomu zmizí třeba už v dětství), tak už ho tam v té podobě nedostaneš…
Viz když se koukneš na koupáku na břicha štíhlých šedesátnic (ty mají taky ty převisy) a štíhlých dvacítek (ty to mají takové soft), tak ten rozdíl uvidíš. Teoreticky by to vyplnil jakýkoli tuk, ale to je dost riskantní (nikdy nevíš, kde přibereš) - a taky bys asi pak neměla plochý břicho.
Za sebe bych to teda řešila tím, že bych zkusila přibrat třeba 3 kg, jestli se to nezlepší - že by to nevypadalo tak seschle… ![]()
To říkám jako někdo, komu by to taky vadilo a nelíbilo by se mu to na sobě - ale na druhou stranu, u druhých mi je to celkem fuk a nepovažuju to za nic hrozného (prostě ta kůže takhle funguje, a jinak to dítě člověk neodnosí, to samý u lidí, co hodně zhubli) - takže jestli tě jen trápí, co na to druzí, tak to vůbec neřeš. ![]()
Ty vado neblbni, já mít takové břicho po 2 dětech, tak skáču radostí.
Každopádně před těhotenstvím jsem taky byla hubená, v těhotenství jsem přibrala 20kg a rodila sekcí. Ikdyž jsem pravidelně cvičila, tak kila šly sice dolů, ale břicho mi zůstalo teda hrozné.
Měla jsem obrovské břicho a ta kůže tam prostě zůstala…
Mas trochu povolenou kůži, ale to je celkem normalni, proste když se ohnes, tak se ti kůže zkrabati i kdybys byla anorekticka ![]()
Ahoj. Jsem mladá maminka dvou dětí (2 a 3 roky). Trápí mě moje bricho. Vzdycky jsem byla hodně hubena, i teď jsem, ale co mě trápí.. Kdyz se predklonim, tak mám hrozný vrasčitý převis. Vím že jsou lidi co maji 129 kg a vypadají stokrat hur. Není to převis co se tvoří přes kalhoty, ale tvoří se to prirozene když se ohnu. Jako kdybych na brise mela velký vrasčitý špek. Co se stim dá dělat?