Hubnutí díky bruslím

47
8.5.23 16:25

Hubnutí díky bruslím

Ahoj maminky. Chci se zeptat zda některá pravidelně bruslíte? Tím myslím to aby jste například zhubli, zpevnili a vytvarovali postavu apod?🛼 ☺️přemýšlím že bych začala chodit aspoň 5× týdně na hodinku vždy. Tak mě zajímá zda některé z Vás pomáhají brusle k lepší postavě. Do fitka mě nebaví chodit a cvičení celkově taky ne ale ty brusle nepřestanou bavit☺️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11
8.5.23 16:42

@Any2323 ja jsem po porodu chodila bruslit ale jen 3× do tydne nekdy 4×. Hlidala jsem si pitny rezim a zhubla jsem za prvni mesic z 65kg na 60kg takze urcite je to super pomocnik jezdila jsem i do mirnejsich kopecku tak to je super zahul na nohy :cert: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Stará známá
8.5.23 17:04
@Any2323 píše:
Ahoj maminky. Chci se zeptat zda některá pravidelně bruslíte? Tím myslím to aby jste například zhubli, zpevnili a vytvarovali postavu apod?🛼 ☺️přemýšlím že bych začala chodit aspoň 5× týdně na hodinku vždy. Tak mě zajímá zda některé z Vás pomáhají brusle k lepší postavě. Do fitka mě nebaví chodit a cvičení celkově taky ne ale ty brusle nepřestanou bavit☺️

Super napad z hlediska toho, ze pohyb by te mel bavit, pokud ma vest k zhubnuti a zpevneni postavy, prozoze to nebyva zalezitost kratkodoba. Cislo jedna ale zustava spravna strava.

• Citovat
  • Upravit
43035
8.5.23 18:09

Sport je nesmirne dulezity z mnoha duvodu, ale pravděpodobně nezhubnes, pokud ho nebudes delat treba mistozamestnani 8h denne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
8.5.23 18:19

@Pudloslava ono stačí 1h denně ve stejném tempu bruslit a do kopce dost jezdit, dnes sem spálila za hodinu 795kcal🔥

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LiduNe
8.5.23 18:33

Jezdím léta. Když se mi dařilo jet tak 3 x do týdne trasu 18 km (to je tak ta hodinka) nezhubla jsem, ale na zadku to znát bylo.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková