Chytré hodinky máte?

Anonymní
14.6.20 09:55

Chytré hodinky máte?

Ahojky chtěla bych si koupit nějaké chytré hodinky spíše nějaké levnější a zajímá mě jak je důležité GPS? Mám pár které se mi líbí, ale nemají GPS. A ty co mají vše a líbí se mi nemají měření kyslíku v krvi a tak nevim jaké koupit. Myslíte, že hodnoty měření kyslíku atd jsou přesné? Budu je využívat na běžné věci a procházky se psy, ale když nemají gps tak vlastně neuvidím ten okruh který jsem ušla chápu to dobře? Dejte mi prosím nějaké tipy jaké máte a jak jste spokojení. Děkuji.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1079
14.6.20 10:34

Fitbit versa a jsem spokojena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pimperelle
14.6.20 11:18

Fitbit Alta a také spokojenost

• Citovat
  • Upravit
SAJ
17073
14.6.20 11:33

Garmin Fénix, ale já potřebovala hodinky s plaveckými funkcemi.
GPS využívám na turistiku a kolo, pro mě důležité. Ale pozor, žere to baterku.

Některé hodinky umí přebírat GPS pozici z mobilu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1884
14.6.20 11:34

Mam s GPS, kterou mam pořád vypnutou :lol:
Zapinam jen na delsi prochazky (vic jak 5km) a ted na běh. Pred koronou jsme to pouzivala denne, ted se moc ven nedostaneme (deti uz kocarek moc nebere). Mam garmin Fenix 5 plus, ktery měření kysliku nemaji, mam tu jiny mereni a moc nechapu, co ktere znamena a k cemu mi je :lol: ted jsem teprve kapla na to, jak si hlidat tepovku a asi jsem pochopila training effect.
Jestli se hodlas kochat mapou, kde jsi byla, tak urco do GPS investuj, ja se kocham ráda :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35781
14.6.20 12:40

GPS v hodinkách je dobrá pokud hodláš třeba běhat bez telefonu. Jinak ti to k ničemu ani nebude. Ten kyslík to taky neměří pořád - pokud myslíš Huawei.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
14.6.20 12:47

Mam iWatch i Fitbit. Fitbit mam radeji, nejsou tak na damske ruce humpolacke jako applovske iWatch. Hlavni kriterium vyberu byly plavaci funkce a automaticke rozpoznani plavani.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková