Cvičení, pohyb a motivace

Anonymní
9.6.20 18:25

cviceni, pohyb a motivace

Ahoj, zajima me jak to mate s cvicenim nebo pohybem celkove. ja mam fyzicku pomerne dobrou, nadvahu nemam, ale chtela bych si najit nejaky, konicek,. u domaciho cviceni vydrzim vzdy max. 10dni a pak se musim hodne nutit, az to nakonec vzdam. proste nemam tu motivaci, kdyz me nikdo nehecuje. do fitka nechci. jak se motivujete vy? co delate za sporty? me bavi behat, ale na chalupe v prirode- tady v centru je to hruza a nebavi me to.
nemate nejaka, moudra, ktera vas vzdycky nakopnou? ja si driv rikala ze musim byt hezka do plavek, ale jsem se svym vzhledem uz spokojena, takze se tim uz nedokazu motivovat. rikam si, ze cviceni nejspis teda vubec neni pro me, ale nenapada me, jaky jiny sport zacit delat. driv me to cviceni i bavilo, tak nevim, jestli se snazit najit si v tom zase to zalibeni, nebo hledat neco jinyho.
omlouvam se za anonym, ale citim se tak komfortneji. diky moc za odpovedi, preju krasnej zbytek vecera! ;)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1680
9.6.20 18:34

Ja po rozchodu s jednim fesakem, co si nasel jinou, mela motivace az az, zacla jsem hodne chodit do posilovny, nicit se doma, zmenila jidelnicek, abych mu ukazala o co prisel :D vydrzelo mi to, uz cvicim nekolik let, na postave je to znat a jeste jsem si diky tomuhle konicku nasla soucasneho partnera, nejdriv me jako kamarad ucil cvicit, strasne me motivovalo, abych se mu zalibila :) Ted cvicime spolu, je fajn na to mit partaka, vzajemne se hecujeme a podporujeme. A taky nas hodne bavi plavani a lezeni na kopce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
860
9.6.20 18:36

To je dobrá otázka, aspoň vidím, že v tom nejsem sama ;) Taky nemám výdrž, respektive něco začnu a časem mě to nebaví, přitom vnitřně cítím, že že sebou musím a chci něco dělat, protože fyzicky se cítím čím dál hůř. Co se mi osvědčilo bylo skupinové cvičení, protože jsem tam chodila s kámoškama, tak jsem spojila příjemné s užitečným. Zacvičily jsme si a v mezičase si i povykladaly. Tohle za sebe doporučuji. Když se mi nechtělo, druhá mě vyhecovala a naopak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
9.6.20 18:45

Me to baví vic ve skupině, kdyz si jdeme zahrát parta, cokoliv :D sama podnikam leda tak dlouhé svižné prochazky, sem tam se hecnu a udelam trebs nejakou tu měsíční vyzvu treba drepu, naposled sem cvicila 30 denni vyzvu jogy, to me celkem motivuje si to odskrtnout, ale jak odskrtnu posledni policko, tak se zas dlouho dokopavam do dalsi aktivity :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
847
9.6.20 18:54

Já začala cvičit doma u videa, když byla zavřená fitka. Vybírám si videa, která trvají okolo 30 minut. Delší dobu mě to nebaví a cviky začínám šidit. Já teda pohyb mít musím, hned bych nabrala. A z jídelníčku pečivo a přílohy nejsem ochotná vyřadit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
9.6.20 19:11

Mám hezkého, milého a chytrého osobního trenéra :D
A chci svoje stárnoucí tělo udržet v nějaké jakžtakž formě, ať se nerozsypu :jazyk: A ještě potřebuju trhnout jednoho frajírka v jednom cviku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
9.6.20 19:32

Ja teda paradoxne zacala hubnout a cvicit az uz jsme mela noveho pritele cca rok :D pekne si me vykrmil a ja si rekla Tak to teda nee. Zacala jsem prvne hubnout jidlem, bez pohybu-neco jako ty (u niceho jsem nevydrzela a nejak se mi ani nechtelo). Ted jsem sundala 10kg a zacala behat, kdyz prsi tak cvicim podle YT, hiity, kardia, jogu, cinky… uplne jsem tonu propadla. Cim vic hubnu-tim vic me lidi chvali-tim casteji chodim cvicit a tim poctiveji drzim jidlo. Je teda divne, ze uz jsi se svou postavou spokojena. Ja myslela ze se clovek do teto faze nedostane nikdy 😂 porad je co hubnout/ co nabirat/ zlepsit kondicku/ vyrysovat svaly / byt ohebnejsi…ja uz chci jen sundat poslednich 6 kg a pak uz jen rysovat a zlepsovat, tvarovat a udrzovat…hlavne si uvedomit ze to delas pro sebe, pro sve hezke telo, pro svuj dobry pocit…nezapomenu jak jsem se oplacana nesnasela, nechtela chodit v uplem oblečení, nechtela na bazeny, nechtela na hory a dalsi aktivity s tou mizernou kondickou. Ted hledam porad nejake prilezitosti a vyzvy. Zkus hledat a neco te chytne a nepusti, jen to zkousej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26569
9.6.20 19:40

Kazdemu vyhovuje neco jineho. Nekdo rad cvici sam, nekdo ve skupine, nekdo rano, nekdo vecer. ATd. Nekdo potrebuje hezkeho trenera :mrgreen: Ja si delam cile. potrebuju natrenovat tady tohle, zvednout tuhle vahu, vylezt tyhle hory behem leta atd. Kdyz se mne nejaky den moc nechce, reknu si, ze v poho, dam si jen lehoucky kratoucky beh a staci. Az se rozbehnu, vetsinou unava prejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4535
9.6.20 19:48

Já teď začala běhat do lesa, chci zhubnout a cítit se líp. A teď mě začalo bavit pinkat o zeď tenisovou raketou venku. Jenže my tu máme nový krásný hřiště kousek od domu. Je to fakt bezva, tak koukni v okolí, jestli nemáš moznost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5240
9.6.20 20:31

V prvni rade me motivuje bolest zad, protoze mam sedave zamestnani a jakmile se nehybu, povoli mi svalovy korzet a slus. Ve druhe rade me motivuje pohled do zrcadla, protoze neskutecne rychle pribiram. A kdyz se protlacim pres tyhle dve motivace, nastupuje ta treti - skvely pocit z pruzneho, osvaleneho tela :mrgreen:
Sporty mam vyzkousene ruzne. Zjistila jsem, ze me nebavi stereotyp, takze jsem postupne opustila posilovnu a cinky. Bavil by me beh, ale moje koleno s tim nesouhlasi. Cyklistika me neuchvatila. Inlajny taky otrava. Nemam rada skupinova cviceni. Takze po vyzkouseni kdeceho jsem zustala u ruznych kombinaci horske turistiky, lezeni, jezdectvi, jogy a kolobezky. Vsechny tyto cinnosti me bavi a naplnuji, takze kdyz se dokopu je delat pravidelne, uz se pak prakticky delaji samy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková