Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Zdravím Vás ženy, holky… Prosím vy, co jste byly na plastice horních víček. Doporučte mi kliniku? Kde a hlavně za kolik jste byly?
Dekuji ![]()
Ahoj, snad je to ještě aktuální. Byla jsem v Jihlavě, MUDr. Procházka. Stálo mě to cca 8900 Kč, přesnou částku si již nepamatuji. Pravé víčko mi zasahovalo do vidění. Strašně jsem se operace bála, pan doktor byl moc hodný a milý, operace byla za 20 minut hotová. První dva, tři dny po operaci byly pro mě dost těžké. Měla jsem horší průběh rekonvalescence. Pravé oko jsem nemohla dovřít a byl to strašně nepříjemný pocit pnutí a ještě jsem mezerou viděla „světlo“. Když jsem se chtěla podívat dolů, tak se mi pohled rozostřil, na každém oku jinak, také strašně nepříjemný pocit. Bolela mě z toho až hlava jako kdybych měla závrať. Víčka mi tepala. Myslím, že se málo mluví o negativních vedlejších účincích. Když jsem se po sundání náplastí viděla v zrcadle, chtělo se mi brečet. Měla jsem krásný mandlový tvar očí, ale k mému obličeji se vůbec nehodil! Naštěstí si víčka začala ještě ten den „sedat“ a den ode dne to bylo lepší. Již po pár dnech jsem měla oči nádherné, veškeré negativní účinky byly pryč! Oči mě neslzí, nepálí, můžu je krásně zavřít a mám krásnější oči než v 25ti! Pana doktora bych určitě doporučila! Určitě je důležité hledat na diskusích apod., protože když jsem si ty negativní účinky zažila, tak si nedovedu představit, že bych pak následně nemohla dovřít oči nebo by mě permanentně pálily. To jsou pocity, které si člověk, který je nezažívá, nedokáže představit, jak je to obtěžující pro běžný život!
Zdravím, ráda bych oživila diskuzi a poprosila o doporučení plastika na operaci horních víček v Jihomoravském kraji.
Holky prosím, kam do Prahy na OP horních víček? Nebo doporučení i mimo Prahu…..? Budu ráda za každý typ. Prosím i cenu a rok ![]()