Facelift v mladem veku

9.6.20 12:19

Facelift v mladem veku

Ahoj, zakladam toto tema, protoze me nenapada jina moznost, jak prijit k potrebnym informacim. Zajimam se o lifting obliceje a podbradku ve 35 letech. Je to vekova hranice, se kterou v Cechach bohuzel prakticky nikdo nepracuje. Behem konzultaci se da setkat s odpovedi “je brzo”, kliniky zverejnuji zkusenosti a fotografie zen prevazne kolem 50 let a je velmi tezke se dostat k informaci, ktera klinika a chirurg se zameruje na mlade obliceje, resp. je nejvice zkuseny v tomto smeru. V zahranici se ohledne plastik pracuje i s lidmi mnohem mladsimi, u nas vetsinou sdeli, ze vysledek nebude dost patrny nebo nevydrzi, mnozi se do zakroku nechteji ani poustet. Moje znama ve 35 letech navstivila ohledne konzultace x klinik, nikde ale nedostala uspokojivou odpoved “ano udelame a bude to perfektni”. Ja zase byla na nitovem liftingu zacatkem tohoto roku, vybirala jsem nejlepsi z nejlepsich, presto vysledek me uspokojil pouze na 3 mesice, nasledne to slo dolu, dnes jsou to 5 mesicu, zlepseni je videt jen minimalne a muj problem tento zakrok nevyresil. Dotaz tedy zni, kdo se v Cechach specializuje na facelifty v mladem veku? dekuji za pripadnou diskuzi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3.10.20 08:05

Tohle je zajímavé téma. Mám v okolí 2 ženy po faceliftu, ale obě 55+… Věk 35 let připadá i mně nízký. Co tě k tomu vede? Myslím si, že je to tak jak ti bylo řečeno - že ten rozdíl by byl nepatrný. Tento zákrok se doporučuje max. 2× za život s rozestupem aspoň 10 let. Přeci jen je to invazivní zákrok… Myslím si, že bys se svým postojem 10 let čekat nevydržela na další možnost zákroku. Jedná se u tebe o touhu po dokonalosti, zvýšení sebevědomí nebo jak to je? Podle mě ti má facelift řešit úplně jiný problém než je povislá kůže :think:
Jinak nejsem odpůrce zkrášlování. Je to každého věc. Strašně moc udělají krásné zuby a operace pokleslých víček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
3.10.20 20:22

Ahoj, v Čechách je to špatné s nadstandardními službami celkově.

Zkus kontaktovat Ondřeje Měšťáka, je mladý, hodně cestuje do zahraničí. Měl anebo stále má praxi v Londýně.

Určitě obejít stranou Tomáše Doležala, mluvila jsem s ním osobně a je to nepříjemný a nekomunikativní člověk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.9.21 11:36

Minifacelift

Obnovuji téma. Je mi přes 40 a objevily se mi syslíci. Přemýšlím o faceliftu. Máte někdo minifacelift? Jste spokojeni? Jak dlouho se to hojilo? Určitě bych se tím nechlubila, počítám s dovolenou cca 14 dní.

• Citovat
  • Upravit
23.9.21 02:22

Je mě 57 a ted jsem byla na faceliftu obličeje. Je to přesně měsíc, zatím ještě používám stahovací pas. Chodím s tím i do práce, většinou řeknu že jsem po operaci a lidi to berou jako ze mam po operaci uši. 😂 ted 6.10 kontrola, a tak snad to bude v pořádku 😂 mela jsem svislou kůži ve tvářích a taky podbradek. Ted to mam hladký a nic mě nevysí. A to ještě co píšou, muze trvat než se to vše ještě srovná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12624
23.9.21 06:12
@Ivana 1964 píše:
Je mě 57 a ted jsem byla na faceliftu obličeje. Je to přesně měsíc, zatím ještě používám stahovací pas. Chodím s tím i do práce, většinou řeknu že jsem po operaci a lidi to berou jako ze mam po operaci uši. 😂 ted 6.10 kontrola, a tak snad to bude v pořádku 😂 mela jsem svislou kůži ve tvářích a taky podbradek. Ted to mam hladký a nic mě nevysí. A to ještě co píšou, muze trvat než se to vše ještě srovná.

A proc to nepriznas, ve svem veku uz mas narok..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.9.21 19:30
@lilith1 píše:
A proc to nepriznas, ve svem veku uz mas narok..

Známí to všichni vědí a mohu říct že někdo mě to preje a někdo řekne že už to lepší nebude, že už jsem starší a měla bych se s vrásky smířit. Jen já si splnila sen, který už mám pár let, už se nebudu muset schovávat aby mě někdo vyfotil, jsem šťastná že jsem do toho šla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.9.21 20:28

A co zkusit radiesse? Já do toho jdu příští týden, mám 35 a za mě nejlepší volba :palec: Podbradek nemám, ale spodní část obličeje takovou povadlou, malinko to dodá i objem ve tvářích, vyplní vrásky, zvedne kontury a produkuje to nový kolagen.. Měla jsem u výplně kyselinou hyaluronovou ve tvářích a už to nechci, dělá to takový otekly obličej, nechci ve stáří vypadat jak patraska otekla. Mrkni na to, fotky před a po jsou úžasné.
Jinak po 50 bych do faceliftu šla taky, dřív určitě ne!

• Citovat
  • Upravit
88
29.9.21 13:02

Já jsem taky rok po faceliftu. Mám 47. Určitě nelituji, měla jsem taky pokleslou kůži na tváři a to mi přidalo několik let víc. Zákrok mi dělali v celkový anestezií. Hojení bylo delší ale u každého je ta regenerace jiná. Výsledky se dostavili již po dvou měsících co jsem ten zákrok v Yes Visage podstoupila ale ten úplný výsledek bych řekla že tak okolo půl roku. No zase u toho mini faceliftu myslím že to bude i rychlejší. No nevím, nejlepší by bylo si zajít někam na konzultaci a zjistit co by ti doporučili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
30.3.22 09:39

@Ivana 1964
Ahoj, co jsi brala na podporu lepšího hojení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková