cik - cak?

Radina
15.10.04 10:26

cik - cak?

Před nedávnem jsem si zde postěžovala na náš kočárek. Po 1. měsíci používání nám přestala brzdit ruční brzda na kočárku. Šla jsem ho tedy reklamovat. S majitelem jsem se doslova „doštěkala“ protože mi řekl, že „nestandardně moc“ brzdím ( v našem městě na hané bez kopečků ). Sdělil mi, že na brzdy se reklamace nevztahuje! To je teda pořádek, co? Tak jsem tam opruzovala a domáhala se spravedlnosti tak dlouho až mi slíbil za týden osobní opravu - až nakoupí u výrobce součástky an opravu. Od té doby jsem ho v prodejně i přes domluvy nezastihla. Navíc mne hodně překvapili tím, že kdyby se kočárek posílal na opravu k výrobci, prodejna mi zapůjčí kočárek......za poplatek! Horší kočárek za 100,– a lepší za 150,– . Holky, já byla rudá vzteky až na zadku! Takže čeho jsem docílila? Jezdíme s nebrzdícím kočárkem v záruční době, na brusle s ním nemůžu, protože nemám na bruslích brzdu a nikdo mi kočárek neopraví, protože do toho chlapi z rodiny odmítají šťourat, když je to v záruce. A dneska jsem se v záručním listu dočetla dobrou věc: nebrzděte kočárek ve směru z kopce, ale napříč. Takže co z toho vyplývá? Maminky na mateřské mají tolik času, že klidně můžou šněrovat ulice ze strany na stranu :D :D :D a nebo lítat za kočárkem bez brždění

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
15.10.04 10:53

Ahoj, to co predvadi prodejce kocarku je teda drzost. Mozna by stalo za to si na prodejce stezovat u obchodni inspekce. Navic pokud das kocarek do opravy, tak by podle mne ti mel dat nahradni zadarmo ne? Aspon v Praze ve Spuntiku to tak delaji. My mame Quinny trojkolku a po zime se mi sjela rucni brzda, vymenili mi to za 15,–Kc v prodejne s kolama.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure