Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj holky, já používala s první princeznou Bepanthen a Sudocream - oba naprosto bezkonkurenční a mazala jsem po každém přebalování hovnouse a po počurání jen tehdy, když už ochraný film nebyl znát…cca po každém druhém přebalení…Ted s druhým budu rozhodně pokračovat se Sudocreamem, mám pocit, že rychleji reaguje na podráždění a pod… ![]()
My používáme bepanthen mastičku po každém přebalení. Vyhovuje nám i rybilka. Ještě mám spoustu takových modrých, které jsem dostala jako vzorky v porodnici, jmenuje se to Bubchen Baby Crem. Ty používám jen občas, spíš na cestách. Když jsem ho mazala dlouhodobě, tak se malý oprudil.
Stačí si přečíst etiketu na Sudokrému, že je na akne, atd.
.
Jinak malé Sudokrém nevyhovoval.
monapupp píše:
Jo a sudokrém jsem používala na vyrážku na obličeji..rada dr
Já mažu mastí Batole (dělá to Alpa), je super, opruzeniny nemáme, kvůli SC jsem neměla malýho u sebe hned a strašně si to chválili i sestřičky, ale neznali to. Ani není nijak drahá. Jinak mažu při každém přebalení, chlapeček má 1,5měsíce.
Můj malej netrpí žádnýma alergiema nebo vyrážkama ale jak ho namažu čímkoliv jiným než červenou BABY indulonou, hned mu zadeček zčervená. Jen po bepanthenolu ne- ale ten necháváme na Ksichtík
. Dost ji zdražili, začali jsme před rokem a půl za 40kč a dnes je to 62kč a ještě jezdíme po pětilékárnách než ji seženeme. Takže objednáváme v lékárně a 5najednou. Nemá chybu. Zkusili jsme: sudocream, aviril, rybilku, batole od Alpy-to používáme mycí gel a stačilo jedinkrát namazat a bylo vždy zle. Nevím proč. Takže indulona ![]()
Já mám chlapečka, při každém přebalení mu mažu předek i zadek rybilkou, po kadění používám bepanthen mast - cena je ale šílená. Rybilka je levná, dobře se roztírá a funguje dobře.
mikitaa píše:
tak ja nemazu nicim…jen kdyz ma cervenej zadek tak dam nivea SOS…ale to mela zatim tak petkrat dokromady
já taky tak, opruzený nebyl ani v těch největších vedrech. Pokud se stane, zasypávám klasickým zásipem. Říkala Dr., že je to lepší než mastičky. Ale každé mimčo jiné. ![]()
Ahoj, já mažu mastičkou na zadeček z lékárny, je levná a funguje výborně, jinak jsem také používala Bapanthen, ale říkám si, že dokud není problém, tak je zbytečné jí používat, teda tak aspoň nám to říkali v porodnici, je to lék, takže použít až při problému.Vozím ho sebou v tašce, když přebalu jinde než doma, protože ta mastička z lékárny je v tom klasickém bílém kelímku a to není do tašky moc praktické.