Čím a jak často mažetete zadeček???

Napsat příspěvek
Velikost písma:
306
10.11.10 09:52

Ahoj holky, já používala s první princeznou Bepanthen a Sudocream - oba naprosto bezkonkurenční a mazala jsem po každém přebalování hovnouse a po počurání jen tehdy, když už ochraný film nebyl znát…cca po každém druhém přebalení…Ted s druhým budu rozhodně pokračovat se Sudocreamem, mám pocit, že rychleji reaguje na podráždění a pod… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
10.11.10 09:54

My používáme bepanthen mastičku po každém přebalení. Vyhovuje nám i rybilka. Ještě mám spoustu takových modrých, které jsem dostala jako vzorky v porodnici, jmenuje se to Bubchen Baby Crem. Ty používám jen občas, spíš na cestách. Když jsem ho mazala dlouhodobě, tak se malý oprudil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
10.11.10 11:06

Stačí si přečíst etiketu na Sudokrému, že je na akne, atd. :mrgreen: .

Jinak malé Sudokrém nevyhovoval.

monapupp píše:
Jo a sudokrém jsem používala na vyrážku na obličeji..rada dr :-D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
11.11.10 18:22

Já mažu mastí Batole (dělá to Alpa), je super, opruzeniny nemáme, kvůli SC jsem neměla malýho u sebe hned a strašně si to chválili i sestřičky, ale neznali to. Ani není nijak drahá. Jinak mažu při každém přebalení, chlapeček má 1,5měsíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
12.11.10 17:17

Můj malej netrpí žádnýma alergiema nebo vyrážkama ale jak ho namažu čímkoliv jiným než červenou BABY indulonou, hned mu zadeček zčervená. Jen po bepanthenolu ne- ale ten necháváme na Ksichtík :-D . Dost ji zdražili, začali jsme před rokem a půl za 40kč a dnes je to 62kč a ještě jezdíme po pětilékárnách než ji seženeme. Takže objednáváme v lékárně a 5najednou. Nemá chybu. Zkusili jsme: sudocream, aviril, rybilku, batole od Alpy-to používáme mycí gel a stačilo jedinkrát namazat a bylo vždy zle. Nevím proč. Takže indulona :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9709
24.11.10 21:42

Rybilka a bepanthen

Já mám chlapečka, při každém přebalení mu mažu předek i zadek rybilkou, po kadění používám bepanthen mast - cena je ale šílená. Rybilka je levná, dobře se roztírá a funguje dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
24.11.10 21:48
mikitaa píše:
tak ja nemazu nicim…jen kdyz ma cervenej zadek tak dam nivea SOS…ale to mela zatim tak petkrat dokromady :wink:

já taky tak, opruzený nebyl ani v těch největších vedrech. Pokud se stane, zasypávám klasickým zásipem. Říkala Dr., že je to lepší než mastičky. Ale každé mimčo jiné. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
25.11.10 09:55

Ahoj, já mažu mastičkou na zadeček z lékárny, je levná a funguje výborně, jinak jsem také používala Bapanthen, ale říkám si, že dokud není problém, tak je zbytečné jí používat, teda tak aspoň nám to říkali v porodnici, je to lék, takže použít až při problému.Vozím ho sebou v tašce, když přebalu jinde než doma, protože ta mastička z lékárny je v tom klasickém bílém kelímku a to není do tašky moc praktické.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
25.11.10 13:34

mažu od narození weledou a po každym přebalování :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie