Čím čistíte u vás doma odpad?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
691
26.2.14 13:24

Hydroxid sodný. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25129
26.2.14 13:28

@veveruskaa koupelna hydroxid sodny, bohuzel v nasem dome udelali spatne spadovani, takze v kuchyni musime menit jednou za dva roky komplet novy sifon. Nepomaha ani krtek.Ale oak je zase klid a nesmrdi. Akorad manzel je pokazdy desne nadseny, ze se v tom smradu a bacilech musi hrabat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6212
26.2.14 13:35

Občas vyměním krtka za pár sáčků obyčejného prášku do pečiva, reakce po zalití horkou vodu je taky bouřlivá a ještě to nesmrdí ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1469
26.2.14 13:47

Hydroxid sodný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1356
27.2.14 20:08

Prý je dobrá taky do odpadu cola :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1426
27.2.14 20:13

My letos v lete pri rekonstrukci kuchyne poridili mycku, odpad je spojeny s odpadem na vanu… jednoho dne to udelalo lup a vana odtika jako s novyma odpadama… tak jsem nasypala prasek do mycky i do umyvadla a zalila trochou horke vody a nechala pusobit pres noc… rano ok :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
opice45
22.4.15 22:44

Já bych doporučila Čistič odpadního potrubí ECOSTEP-TUBEFREE. Je ekologický a funguje perfektně ;).
 http://www.ecostep.cz/…ubefree.html

• Citovat
  • Upravit
Gabinnka
17.3.21 20:35

Já jsem čistila v domě odpad pravidelně pomocí hydroxidu, ale pořád to moc dobře neodtékalo. Pak se nám to jednoho dne ucpalo tak, že mi hydroxid bublal jen u vrchu, ale bylo vidět, že to prostě dál nepoteče. Musela jsem najít firmu, která bude ideálně z Prahy a tento problém vyřeší. Přijela nám to dělat firma https://bjservis.cz/…raha-vychod/ , která protáhla odpad pomocí vysokotlakého čističe, když jsem viděla, jak se to tak tlakem vody rve, tak to bych už asi sama určitě neměla šanci vyčistit…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný