Čím je starší, tím je horší

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
16.7.20 15:50
@prcek.leni píše:
Kojene deti opravdu nemusi kadit treba tech 10 -14 dni, proste vsechno materske mleko stravi a nezbudou zadne zbytky, ktere by vyloucil. Dcera taky jednou jako miminko nekadila asi dva tydny, rekla jsem to u doktora a ten me uklidnil, ze to je u kojenych deti normalni.Jeste me napada… Co pohyb? Snazi se otacet na bok, na brisko? Ja jen, ze se muze vztekat, ze by se chtel nejak pohybovat a ono to jeste poradne nejde.. Syn se snazi plazit (no, vlastne dava kolinka pod sebe) a taky se vzteka, ze mu to jeste nejde a nedosahne na hracku :think:

Jo to on se snazi hybat se porad, na bok, na brisku je porad, snazi se lizt jenže to mu jeste nejde a u toho se vzteka..jinak je cilej..me taky prave bylo receno, ze az 14 dni nemusej kadit ale prijde mi to dlouho, kor po takove zmene chovani najednou…

• Citovat
  • Upravit
prcek.leni
16.7.20 15:51
@olinek píše:
Jsem si říkala hned, že ho asi něco bolí, nebo hlad. Ale teď čtu 14 nekadil 8o to ho musí bolet bříško jak hrom, nepřijde mi to normální, bála bych se a šla co nejdřív k doktorce. Možná, že má někdo zkušenost, ale moje decka kadila několikrát denně právě z toho MM.

Příspěvek upraven 06.05.23 v 10:08

• Citovat
  • Upravit
prcek.leni
16.7.20 15:53
@Anonymní píše:
Jo to on se snazi hybat se porad, na bok, na brisku je porad, snazi se lizt jenže to mu jeste nejde a u toho se vzteka..jinak je cilej..me taky prave bylo receno, ze az 14 dni nemusej kadit ale prijde mi to dlouho, kor po takove zmene chovani najednou…
:think:

Příspěvek upraven 06.05.23 v 10:08

• Citovat
  • Upravit
6429
16.7.20 15:56

Ještě můžeš zkusit rektální rourku, ale radši bych zavolala doktorce. Fakt ho může bolet bříško, když už tak dlouho nekadil a přitom už dostává příkrmy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
981
16.7.20 15:59

Určitě zkus nahřívat bříško, udělat mu odvar z kmínu. Dát mu jen pár lžiček… A zkusila bych teploměr do zadečku a nebo rektální rourku. Tím miminku určitě neublížíš. A jestli se mu uleví tak to bude tím. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
16.7.20 16:02

Dočetla jsem k příkrmům a zácpě a myslím, že to bude ono. Jinak má dcera má podobné „záchvaty“ (ale ne celodenní, spíš pár minut až - v extremních případech - pár hodin) a jsou to jasně zuby. POmáhá jen mlíko a když je nejhůř Nurofen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12834
16.7.20 16:21
@Anonymní píše:
Kojim a u Dr jsme byli v pondeli a prý je v poradku ale vzpomela jsem si, ze uz asi pres tyden, mozna uz 14 dni nekadil, vsichni tvrdej ze je to normalni, ze mam pockat, pokud se nekrouti aj přes den, krouti se pouze v noci, nakojim a nasleduje rev a krouti se tak, ze se chce pretocit na bok, jenze i kdyz to udělá stejne breci…dnes v noci jak se budil kazdou hodinu, jsem si ho vzdy vzala do postele a nabidla prso, jenze ani to nezabralo, to co kdysi ano ted proste nefunguje…venku je taky rad, jenze tam nejde bejt nonstop :lol: a myslim, ze zubama to nebude..nic tam nema…pres den kdyz ho nakrmim, tak je chvili v klidu ale pak nasleduje opět rev…

Pises, ze je kojenej. A az za hakou dobu napises, ze mu davas prikrmy 8o
Proboha, to napadne i pitomyho, ze kdyz 14 dni nekadil a je na prikrmech, ze ho boli brisko. 8o
Kor, kdyz predtim kadil :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
606
16.7.20 16:33

Pokud už jí příkrmy, 14 dnů nekakakal a týden je protivný, musí být i blbemu jasné, že ho bolí břicho a má zácpu! Jen mateřské mléko je dítě schopné zpracovat bezezbytku. Chudák malej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
928
16.7.20 16:45

No zřejmě to pisatelce jasný nebylo když se tady ptá. Třeba je tak hotová, že si nedala 2 a 2 dohromady. Tak pisatelko, šup k doktorovi ať dá něco na zácpu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
16.7.20 17:03

Na tu zácpu pry super pomáhá švestková šťáva, dělá ji jeden z tech znamych výrobců prikrmů a je od 4.mesice. Tim bych začala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22753
16.7.20 17:10

Ten teplomer se musi namazat, jemne zastrcit a zakrouzit s nim treba dvakrat dokola.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
16.7.20 17:41
@Anonymní píše:
Nezkousela, a nevite pripadne co na tu zacpu dat?

Jako první bych zkusila jen teplou vodu. Kojeneckou, převařenou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
16.7.20 17:44
@Anonymní píše:
No on taky kadil denne nekolikrat, ale pak jsme zacly s prikrmem v poledne na doporuceni dr a najednou proste prestal…uz to bylo tedy par dni predtim ale uz to trva dlouho no, a cviceni s nozickama k brisku, teplomer nezabira…

Vysadila bych příkrmy. Nezačaly jste náhodou s mrkví? Ta dost často staví

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.7.20 21:56

Pro nekoho jsem blba a co jako,. Proste je pro me plno veci novejch a jako prvorodicka se o dost veci zajimam… Nene, zacala jsem na doporuceni dyni, pak 1 den mel mrkev, vic jsem nezkousela… Zkusim zitra zavolat jeste doktorce…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure