Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Nechala bych si to profesionálně vyčistit. Teď jezdí spoustu ženských s vysavačem. Ten to umyje a z pohovky dostane přebytečnou vodu, takže to vyčistí hloubš, než jen houbička. Pak bych zkusila nějaký pohlcovač pachu a pod manžela bych dala ochranu matrace jako pro děti
a pak teda řešit problém.
@Natálka26 jako naředit ocet a vydrhnout ten povrch, nebo tu pohovku tím i nacucnout? Poradíš konkrétněji prosím? Nemůže se tím třeba ztrhat barva? (je hodně tmavá)
@Nainuva jo..kouknu se po tom diky:) S tou ochranou matrace mě to taky napadlo jenže buďto by byla jen na jeho straně…a steklo by to ke mě. Nebo by byla přes celou pohovku a já se probudila uplně nasáklá jeho močí…samo lepší no:/
@Anonymní píše:
@Nainuva jo..kouknu se po tom diky:) S tou ochranou matrace mě to taky napadlo jenže buďto by byla jen na jeho straně…a steklo by to ke mě. Nebo by byla přes celou pohovku a já se probudila uplně nasáklá jeho močí…samo lepší no:/
A co ty savý přebalovací podložky? Nebo prostě plíny pro dospělý?
@Anonymní píše:
a co plenu?
Teda je mi jasné, že dospělý k člověk k tomu nechce přistoupit, ale to už je prašť jako uhoď.
A dá se nějak vyřešit to partnerovo pomočování? Je to zdravotní problém?
@Anonymní píše:
@Natálka26 jako naředit ocet a vydrhnout ten povrch, nebo tu pohovku tím i nacucnout? Poradíš konkrétněji prosím? Nemůže se tím třeba ztrhat barva? (je hodně tmavá)
Naředit a pořádně tím vyčistit. Já nevím nalij od oka do kýblu ocet aby byl cítit a pak mokrou houbičkou drhnout. Barvy by ti to vyšisovat nemělo ocet je naopak oživuje což se o moči bohužel říct nedá. Pak bych koupila ochranu na matraci a tu bych dala pod přítele, víc asi neporadím.
Mě ocet pomohl většinou na všechno.
Taky bych pozvala profiky
a pod manžela dávala nepromokavou podložku. A to se pomoci v opilosti nebo ma nějaký problém?
Tak dej na tu podložku něco tlustého nasákavého - třeba tlustý ručník nebo mě napadá koupit v metráži bambusový flís - šířka asi 200 cm a délka jakou budeš chtít. Je to taková příjemná, tlustá bambusová látka, používá se na látkové plínky pro děti. Hodně moc se nasákne a k tobě nic nesteče. Akorát je teda dražší a zřejmě asi jich budeš potřebovat víc…
A co dát partnerovi na noc plenku pro dospělé ![]()
Jinak na vyčištění jsou dobré ty mokré vysavače, ono to stříká čistič hlouběji a pak to vysaje.
Anonymní ale pokud jsi tu podložku ještě nezkoušela a jen si myslíš, že by to po ní teklo, tak to nejdřív vyzkoušej, já si myslím, že ne, ono je na ní froté nebo něco takového a v tom se to zachytí, navíc na to dáš i prostěradlo, to by tam musel vylít kýbl, aby to steklo nebo se dostalo až k tobě.
Urcite si pujcit stroj nevim odkud jsi ale u nas jezdu pabi z panem a pujciho na 24h.za 350,– je super.No a pak asi potr. folii omotat kolem madrace a jeste tu podlozku na vrh.Vim hruza asi mam problem z unikem moci:(
Děkuju za rady vyzkouším co se dá, dívala jsem se teď na jednu firmu a ani to není nijak moc drahé. Já mu to s tou plenou už navrhovala, ale on přece se takto neponíží… Mám koupenou velkou pohodlnou nafukovací matrací právě aby když má popito spal na ní. (u něj je spouštěč alkohol…ale nemusí být vůbec opilý, spíš mi přijde že je to u něj i nějaká psychická porucha spíš mě štve že s tím nechce nic dělat a já pak musím toto řešit) Každopádně jste mi dobře poradili vyzkouším co se dá snad se moje milovaná pohovnka dostane zase do kondice..
Ahoj dámy, píši anonymně, protože se nejedná o moč miminka. To bych se tak radit nejspíš nepotřebovala. Mám doma problém. Partner neustále pomočuje postel kde spíme (rozkládací pohovka) znova a znova. Čisím to Vanishem, ale vždycky trvá hrozně dlouho než vyvanet ten pach moči, prostě mi to tím nejde pořádně:/ Většinou tak na 2-3 krát a pořát větrat a spát na matraci (ten pach je pro mě prostě neúnosný) nemáte někdo zkušenosti…jak vyčistit něco co je takto,,tlusté"…u koberce je to něco jiného. Poradíte něco?