Jaký denní krém?

682
8.9.14 17:43

Jaký denní krém?

Ahoj, potřebovala bych poradit :-) Mám věčně lesknoucí se, červou plet s problémama s akné. Chtěla bych si pořídit denní krém (ještě jsem nenašla co by mi vyhovoval), bohuřžel jsem i omezená rozpočtem (tak do 200Kč). Máte někdo podobnou plet? Cio používáte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25324
8.9.14 17:45
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
8.9.14 17:46

To nejde poradit, každému sedne něco jiného. Dobrý by mohl být třeba Ryor. Nenamíchali by Ti něco na míru v lékárně? Zeptej se!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21649
8.9.14 17:47

Společně s krémem bych resila i čištěni pleti. Zkus kouknout po nějaké micelarni pleťové vodě a k tomu ze stejně řady i krém pří smíšenou az mastnou plet. Já mam výborné zkusenosti s kosmetikou Yves Rocher, ale ta je nad tvůj cenový limit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2992
8.9.14 17:51

Já si teď pořídila v DM od Alverde a jsem moc spokojená a cena skvělá, mají spoustu druhů, tak by sis snad vybrala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
8.9.14 17:57

Já toho vyzkoušla hodně, dražší i levnější a nakonec používám od alverde olej z divoké růže a nikdy jsem neměla lepší pleť…a ještě mi celkem seděla nivea

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19078
8.9.14 18:02

@Tečička ono je to těžké, každému opravdu vyhovuje něco jiného. :)
To chce vyzkoušet. Já vím, že třeba Yves Rocher má nějaký krém přesně na tu pleť co jsi popsala, stojí asi 350Kč, ale v akci se dá sehnat i za 200Kč. Tak můžeš vyzkoušet třeba ten. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
8.9.14 18:11

@Yasminn

Já neumím poradit na tvojí pleť, ale měla jsem akné i různě pórovitou pleť a začala jsem používat konopný olej a je to všechno ok. Za drahý krémy jsem už dávno přestala utrácet, neb to bylo celkem k ničemu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19609
8.9.14 18:14

Můžeš zkusit Syncare. Mám s nimi dobrou zkušenost, seženeš jen v lékárně. Dají se objednat i vzorky za pár korun. Já používala na problematickou pleť ten s mořskými minerály.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17609
8.9.14 18:48

Já si poslední dobou s pletí taky uzila. Nic mi nevyhovovalo, pleť jak zrcadlo a přitom mi kosmetička tvrdila, ze mam suchou pleť. Snažila jsem se používat denní krem s vysokým SPF. Vystřídala jsem jich několik a nic moc. Na dovolenou jsem hodila do kufru ne krem, ale hydratační gel a od te doby mám pleť jak miminko skoro ;) Takže fakt člověk musí zkoušet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
8.9.14 19:16

Používám Pure od Garnieru a je to pecka (modrá stojací tuba).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85418
8.9.14 19:43

Mne vyhovuje jen Bioderma, ale je drazsi. Levnejsi kremy mi nesedly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
8.9.14 19:47

@Burj Chalifa nenapadlo, mě že by mi něco namíchali v lékarně. Zkusím se zeptat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
8.9.14 19:49

Používám micelárné vodu, ale mám i snad všechny přípravky proti akné co se v drogérce daj koupit :nevim: vypadám jak puberťák :zed: Na niveu maj ted akci v DM, tak jsem tochtěla zkusit, ale jinde jsem zas četla, že je to kšunt…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
8.9.14 19:52

Nejlepsi zkusenost mam s obycejnou modrou niveou, akne sice nevyleci, ale ani nezhorsi a plet se po ni zbytecne neleskne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí