Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahoj, potřebovala bych poradit
Mám věčně lesknoucí se, červou plet s problémama s akné. Chtěla bych si pořídit denní krém (ještě jsem nenašla co by mi vyhovoval), bohuřžel jsem i omezená rozpočtem (tak do 200Kč). Máte někdo podobnou plet? Cio používáte?
To nejde poradit, každému sedne něco jiného. Dobrý by mohl být třeba Ryor. Nenamíchali by Ti něco na míru v lékárně? Zeptej se!
Společně s krémem bych resila i čištěni pleti. Zkus kouknout po nějaké micelarni pleťové vodě a k tomu ze stejně řady i krém pří smíšenou az mastnou plet. Já mam výborné zkusenosti s kosmetikou Yves Rocher, ale ta je nad tvůj cenový limit.
Já si teď pořídila v DM od Alverde a jsem moc spokojená a cena skvělá, mají spoustu druhů, tak by sis snad vybrala
Já toho vyzkoušla hodně, dražší i levnější a nakonec používám od alverde olej z divoké růže a nikdy jsem neměla lepší pleť…a ještě mi celkem seděla nivea
@Tečička ono je to těžké, každému opravdu vyhovuje něco jiného. ![]()
To chce vyzkoušet. Já vím, že třeba Yves Rocher má nějaký krém přesně na tu pleť co jsi popsala, stojí asi 350Kč, ale v akci se dá sehnat i za 200Kč. Tak můžeš vyzkoušet třeba ten. ![]()
Já neumím poradit na tvojí pleť, ale měla jsem akné i různě pórovitou pleť a začala jsem používat konopný olej a je to všechno ok. Za drahý krémy jsem už dávno přestala utrácet, neb to bylo celkem k ničemu.
Můžeš zkusit Syncare. Mám s nimi dobrou zkušenost, seženeš jen v lékárně. Dají se objednat i vzorky za pár korun. Já používala na problematickou pleť ten s mořskými minerály.
Já si poslední dobou s pletí taky uzila. Nic mi nevyhovovalo, pleť jak zrcadlo a přitom mi kosmetička tvrdila, ze mam suchou pleť. Snažila jsem se používat denní krem s vysokým SPF. Vystřídala jsem jich několik a nic moc. Na dovolenou jsem hodila do kufru ne krem, ale hydratační gel a od te doby mám pleť jak miminko skoro
Takže fakt člověk musí zkoušet.
Používám Pure od Garnieru a je to pecka (modrá stojací tuba).
Mne vyhovuje jen Bioderma, ale je drazsi. Levnejsi kremy mi nesedly.
@Burj Chalifa nenapadlo, mě že by mi něco namíchali v lékarně. Zkusím se zeptat ![]()
Používám micelárné vodu, ale mám i snad všechny přípravky proti akné co se v drogérce daj koupit
vypadám jak puberťák
Na niveu maj ted akci v DM, tak jsem tochtěla zkusit, ale jinde jsem zas četla, že je to kšunt…
Nejlepsi zkusenost mam s obycejnou modrou niveou, akne sice nevyleci, ale ani nezhorsi a plet se po ni zbytecne neleskne.