Čím zabavit skoro 5m dítko?

415
18.6.10 21:32

Čím zabavit skoro 5m dítko?

Čím vším zabavujete/bavili jste svoje malé ležící ratolesti? V průběhu dne vyžaduje Radeček čím dál větší moji „spolupráci“. Nejvíc si vyhraje s hrazdičkou (ráno nejvíc, to stíhám hafo práce). Pak jdu za ním a hraju si s ním, podávám mu hračky, říkám říkanky, hrajeme „kuk, vidím tě“ nebo „berany, berany, duc“. Mám pro něj ještě hrací deku, ale ta ho celkově nijak zvlášť nenadchla. Snažím se dělit půl na půl, aby si hrál sám a moji „asistenci“. Odpoledne už ho např. ta hrazdička baví sotva 5 minut. To už se pak těším až se vrátí manžel z práce, protože mám pocit, že já jsem pro něj už taky „okoukaná“. Nemáte nějaké jiné tipy, aby se nenudil?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
415
18.6.10 21:34

Ještě bych chtěla dodat, že drobné hračky chrastítka, kousátka mu po pár dnech obměňuju, aby neměl pořád to stejné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
19.6.10 08:38

Zuzka v tehle dobe byla nejradeji, kdyz na me videla. Takze kdyz jsem potrebovala treba zehlit, tak jsem ji dala do lehatka nebo napolohovala do kulickoveho vaku, koukala na me a ja komentovala a ukazovala ji kazdej kousek, co s nim delam :lol: To bylo obdobi, kdy mermomoci nechtela lezet a chtela videt. Pak mezi 5-6m se naucila si chytat a zuzlat nozicky, takze ted si klido pul hodiny vyhraje s vlastnima nozickama, kouli se z boku na bok a zuzle si palecky, naopak do polosedu ted nechce :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
19.6.10 11:49

Do lehátka ho chvilkama taky dávám a nosím s sebou po bytě. Chvilku vydrží, ale za chvíli se tam začne šponovat :nevim: Rozhodně mi tam nevydrží půl hodiny, to max 10 minut. V lehátku ho krmím, takže když už se mu tam nelíbí při hře nebo čumendě, tak ho vytahuju, aby se mu to nezprotivilo a jedl mi tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí