Cinarizin Lek - přeléčení při chronické migréně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
23.5.13 21:55

Přidávám zkušenost.
Brala jsem lék 3 dny. Po každé tabletce jsem spala 12 hodin - nebyla to obyčejná únava a ospalost, prostě uměle vyvolaný spánek. Ale možná mi to udělalo ten rozhodný krok od migrén, který jsem potřebovala. Občas mám stavy, kdy mne hlava bolí několikrát do týdně delší období a to shodou okolností skončilo a vrátilo se do standardu.

• Citovat
  • Upravit
8.10.13 10:16

citarizin a migréná

Ahoj.
Jsem silný migrenik, měla jsem migrénu někdy až tři dny nebo dvakrát po sobě, k tomu zvracená aura brnění špatné vidění… Ustálila se na třikrát do měsíce a to kdykoli, různá síla a doba trvání, někdy až 24hodin jsem byla k nepoužití. Trpím na ni od 13let od první menstruace. A mám jí dědičnou od babičky, která měla stejnou a stejné stavy. Cinarizin beru už měsíc, žádné stavy žravosti a tak nemám, člověk se musí přece jen ovládat. Už měsíc jsem nedostala migrénu a díky za to.Co jsem měla první týden užívání jsem usínala kdekoli a kdykoli do 30 minut co jsem si ho vzala, ale teď už se to odbouralo. A mohu ho jen DOPORUCIT!!!
Po tom co jsem si prožila z jinými léky a stavy při nich je to báaaaaseň.
Já doporučuji a jsem s ním spokojená, mohu se věnovat sportu naplno a hlavně synovi(tři roky), každý den. Bez strachu že dostanu záchvat. :srdce: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.10.13 10:19

Ahoj
Já ho beru už měsíc a kontrolu u mi neuroložky mám až za dva měsíce a myslím že neříkala, jen jestli zabere budu ho brát…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí