Čípky Torecan v těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
neznámá známá
20.2.15 12:08
@wobludka píše:
Já tím že jsem taky potratila, tak to chceme s dr. příště - jestli mi teda bude někdy nějaké příště dopřáno - zkusit s prothazinem, je to takové milosrdnější, mně torecan nijak zvlášť nepomáhal (ikdyž někdy asi byl tím pomyslným jazýčkem vah na tom jestli hospitalizace už zase ano nebo ještě ne), člověk se stejně nenají, ale to jsem nedávala tak jako tak. Jako z čeho kluk kromě infuzí rostl fakt nechápu, ale dal to.

Všude čtu, že se prothazin v těhotenství nesmí. A moje gyndařka mi říkala, že žádný z těchto léků není zcela bezpečný, ale Torecan že ještě pořád je nejbezpečnější. :think:

• Citovat
  • Upravit
11955
20.2.15 12:12

@neznámá známá prothazin v nemocnici rozdávali všem (i nezvracejícím) jako bonbóny, odůvodňovali to tím, že se po tom zklidní děloha apod. Tak jako zdravé to rozhodně nebude. Já bych musela jinak být napíchnutá na infuzi nonstop tak do šestého měsíce, takže nějakou alternativu bych musela zvolit chca nechca :( ale kamarádka na tom byla a dobrý (komplikace teda byly, ale s největší pravděpodobností s tím nesouvisely, dopadlo to dobře)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6100
20.2.15 15:39

Me taky rilali v nemocnice ze torecan je njebezpecnejsi. Tak nevim no. Kazdopadne je treba je brat kdyz uz opravdu neni jina moznost a snad bude vse ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1428
11.11.19 12:03

Jak casto se muzou torecan cipky?

Nevite nekdo, jak casto se to muze. Na receptu mam 1× vecer. Driv me to zabiralo. Ted 12tt jsem zvracela i po nem, tak si myslim, ze by to chtelo vickrat denne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PHV
1319
11.11.19 12:04

Já to brala 3× denně spíš sama pro sebe jako placebo, nepomáhalo to vůbec :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...