Cipralex účinek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
275
25.10.16 11:53
@Ou píše:
Trpíte závažnou chorobou. Pokud chcete jít do indvalidního důchodu kvůli zanedbané léčbě…

Až tak?? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.10.16 12:10

Vidím, že většina to míváte tak, že jsem měly akorát průjem nebo něco tak. já právě chci být taky vždycky informovaná, ale pak se zas začnu bát, co by, kdyby… a hlavně abych si ty vedlejší účinky nepřivolala sama :zed: ale díky za reakce :kytka: a jste tu někdo, kdo to berete dlouhodobě? strašně moc bych chtěla, aby se mi už ulevilo

• Citovat
  • Upravit
8
25.10.16 12:24

Já tohle AD brala několik měsíců a na pocity úzkosti a strachu to fungovalo dobře. Cítila jsem se taková otupělá vůči těm pocitům, v podstatě mi byly jedno, i tělesně. Pak jsem ho přestala brát, protože na to, na co to mělo účinkovat, tak to neúčinkovalo (brala jsem až 20 mg).

Dej pak vědět, jak to snášíš, zajímalo by mě to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
275
25.10.16 12:25
@Anonymní píše:
Vidím, že většina to míváte tak, že jsem měly akorát průjem nebo něco tak. já právě chci být taky vždycky informovaná, ale pak se zas začnu bát, co by, kdyby… a hlavně abych si ty vedlejší účinky nepřivolala sama :zed: ale díky za reakce :kytka: a jste tu někdo, kdo to berete dlouhodobě? strašně moc bych chtěla, aby se mi už ulevilo

Brala jsem ho půl roku, dobrý to bylo. Pak se ale přidaly jiné potíže a musela jsem to řešit jinak :(
Ale Cipralex byl jeden z těch lepších léků, co jsem měla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.10.16 12:28
@Lucrezia píše:
Brala jsem ho půl roku, dobrý to bylo. Pak se ale přidaly jiné potíže a musela jsem to řešit jinak :(
Ale Cipralex byl jeden z těch lepších léků, co jsem měla.

jeeee, no tak aspoň tak povzbudivě :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.10.16 12:33

Ještě jsem holky k tomu dostala neurol, prej když bych měla joooo špatný ty psychický stavy, vím, že je to jenom taková berlička. ale já jsem po něm taková otupělá :roll: ale zklidněná. mě třeba samotnej neurol na den, dva fakt pomůže. takže myslíte, že v těch prvních 14 dnech, kdyby mi bylo joooo blbě, že bych si to k tomu mohla vzít?

• Citovat
  • Upravit
275
25.10.16 12:41
@Anonymní píše:
Ještě jsem holky k tomu dostala neurol, prej když bych měla joooo špatný ty psychický stavy, vím, že je to jenom taková berlička. ale já jsem po něm taková otupělá :roll: ale zklidněná. mě třeba samotnej neurol na den, dva fakt pomůže. takže myslíte, že v těch prvních 14 dnech, kdyby mi bylo joooo blbě, že bych si to k tomu mohla vzít?

Rozhodně.
Já měla Rivotril, to je podobný lék, jen déle působí.
Je dobře, že na tu „první pomoc“ něco takového máš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1912
25.10.16 12:47

.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.10.16 12:48
@Lucrezia píše:
Rozhodně.
Já měla Rivotril, to je podobný lék, jen déle působí.
Je dobře, že na tu „první pomoc“ něco takového máš.

tak díky :) tak teď už jsem taková vyklidněnější, takže asi od čtvrtka to začnu po té půlce brát. pak mám tři dny volna (je ten státní svátek), tak aspoň trošku už na sobě vypozoruju, co se se mnou budu dít a jestli budu nějak schopná fungovat :nevim:

• Citovat
  • Upravit
8
25.10.16 12:57

Neurol je v tomhle dobrý, že pomůže hned. Dává se k AD, než začnou účinkovat. Ať pomáhá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.10.16 13:59

Jo a ještě poslední dotaz… :mrgreen: kolik si myslíte, že tak se může k tomu těch neurolů brát? jako já když si vzala jeden neurol, tak jsem byla do pohody ještě jeden, dva dny. takže kdyby mi bylo hodně zle, tak jeden denně? já se hlavně nechci zaplést do toho, abych na tom neurolu začala být nějak závislá

• Citovat
  • Upravit
275
25.10.16 14:08
@Anonymní píše:
Jo a ještě poslední dotaz… :mrgreen: kolik si myslíte, že tak se může k tomu těch neurolů brát? jako já když si vzala jeden neurol, tak jsem byla do pohody ještě jeden, dva dny. takže kdyby mi bylo hodně zle, tak jeden denně? já se hlavně nechci zaplést do toho, abych na tom neurolu začala být nějak závislá

Záleží, jak máš silný. Jsou 0,25, 0,5 a 1 mg.
Pokud nejsi zvyklá, měl by 1mg za den stačit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
25.10.16 15:03

@Lucrezia jistě - depresivní poruchy jsou velmi častým důvodem invalidního důchodu.

A kdyby se dělal výzkum, tak bych si i tipla že spoustu chronicky nemocných začínalo s tím, že přece nebudou jíst léky, že to zvládnou sami, že nepotřebují pomoc a že psycholog jim stejně nepomůže, tak proč vstupovat do psychoterapie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1912
25.10.16 16:09

.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.10.16 16:10
@Lucrezia píše:
Záleží, jak máš silný. Jsou 0,25, 0,5 a 1 mg.
Pokud nejsi zvyklá, měl by 1mg za den stačit.

díky :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna očního lékaře

Ikona - Vladimír Korda

MUDr. Vladimír Korda Ph.D.