Císař na přání?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Poison Ivy
7.1.14 15:18
@Vemas píše:
@lenkadavi myslis ze jsou lepsi kleste a mozna zraneni ditete nez tvoje bolest? :roll:

Přesně tak.

• Citovat
  • Upravit
Billi
7.1.14 15:18

@Verca1989 tak bych šla jinam. Takhle jsem taky vyřadila porodnici, co je nejblíž, protože tam na doporučení od obvodního gynekologa naprosto kašlou a dělají si, co chtějí.

• Citovat
  • Upravit
Tunrida
7.1.14 15:21

@maminkas Zvaž tu jinou porodnici. Syn to bez tebe těch pár dni zvládne. Budou to tak 4 nebo 5 dní, když nebudou komplikace. Jeden porod císařem mám za sebou a můžu upřímně říct, že na tvém místě bych si tu operaci taky vydupala. Ono to po císaři sice opravdu bolí dýl, ale s každým dnem je to lepší a ty se hlavně nebudeš muset bát o svoje dítě. Je sice fakt, že to druhé by z tebe mohlo vyletět jak na klouzačce, ale taky nemuselo. Tak proč to riskovat. Nehledě na to, že pokud budeš rodit přirozeně, tak tě ten strach s největší pravděpodobností stejně přepadne, tak aby tě třeba nemuseli zbytečně hnát akutně na sál.

• Citovat
  • Upravit
9090
7.1.14 15:23

@Poison Ivy já jsem tam rodila a nemůžu si stěžovat ale vlastně jsem za celou dobu primáře skoro nepotkala, tak to možná bude tím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.1.14 15:24

@maminkas Ahoj, já měla kvůli strachu z porodu taky císaře na přání. Není to nic na cvokaře, jsem spíš posera. A taky jsem byla a jsem přesvědčená, že je to to nejlepší pro dítě. To byly moje důvody. Tak jsem to řekla primáři při příjmu a on řekl, že oceňuje, že mu to říkám na rovinu a nevymýšlím si blbosti, vzal kalendář a naplánoval mi císaře. Bez úplatků, podotýkám!!! Radka

• Citovat
  • Upravit
1520
7.1.14 15:25

@Poison Ivy - a ty znáš zase důvody proč je lepší vaginální porod než císař z hlediska zdravotního pro dítě? Zeptej se na to lékařů!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.1.14 15:27

No, císař taky bolí, jako kráva, ale jen chvíli, hlavně druhej den, když poprvé vstáváš. To jsem málem bolestí omdlela. Jinak já bych do císaře šla znovu. A znovu na přání. Kdyby mě nevzali tam, půjdu jinam. Radka

• Citovat
  • Upravit
328
7.1.14 15:29

Nejde o mě, já bych bolesti při porodu samozřejmě zvládnout musela, i následky potrhání popř. od dalších kleští apod., ale už nechci zažít znovu to, že půjde dítě kleštěma, bude přidušené a ajá budu trnout hrůzou, zda to bude bez následků, budu ho mít od sebe stovky kilometrů, ztratím ze stresu mléko a nebudu mít jistotu, že kleště nenechají na dítěti následky. Prostě to, co po prvním porodu nechci už zažít. Ten strach o dítě byl neskutečný. Navíc mě nikdo nic neřekl, dítě neukázali a v tom se objeví hlavní pán primář a řekně mě - dítě to stejně nepřežije a odejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
7.1.14 15:30
@lenkadavi píše:
@Poison Ivy - a ty znáš zase důvody proč je lepší vaginální porod než císař z hlediska zdravotního pro dítě? Zeptej se na to lékařů!

No jako promiň, ale opravdu ti přijdou nějaký pidinásledky císaře důležitější než přímé ohrožení na životě? 8o :roll:

• Citovat
  • Upravit
Poison Ivy
7.1.14 15:34
@lenkadavi píše:

Ale prosímtě, z hlediska nejdůležitějšího, a to je BEZPEČÍ dítěte při porodu, je na prvním místě plánovaná sekce. Ostatní je nepodstatné nebo máš pocit, že kvůli tomu, že děcko neproleze pipkou, tak má horší start do života? To že se prodere vagínou, z děcka nedělá pohodáře, který udělá Harward a rodiče zabezpečí nadosmrti.

Zagoogli si a uvidíš tam předního českého porodníka, který má na jednu stranu plnou hubu keců, že dítě má prolézt vagínou, na druhou stranu si netroufne rodit přirozeně děcko, které čeká žena po deseti letech snažení, x IVF, - nebude totiž riskovat. :lol:

• Citovat
  • Upravit
6024
7.1.14 15:40
@lenkadavi píše:

Bych te chtela videt, kdyz ti dite vyrvou ven klestema, site bude komplet vsude. Budes zit ve strachu zdali tvoje dite nebude mit dozivotni nasledky…fakt myslis, ze to je lepsi nez par dni bolesti po cisari???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6024
7.1.14 15:41
@Poison Ivy píše:
Ale prosímtě, z hlediska nejdůležitějšího, a to je BEZPEČÍ dítěte při porodu, je na prvním místě plánovaná sekce. Ostatní je nepodstatné nebo máš pocit, že kvůli tomu, že děcko neproleze pipkou, tak má horší start do života? To že se prodere vagínou, z děcka nedělá pohodáře, který udělá Harward a rodiče zabezpečí nadosmrti.Zagoogli si a uvidíš tam předního českého porodníka, který má na jednu stranu plnou hubu keců, že dítě má prolézt vagínou, na druhou stranu si netroufne rodit přirozeně děcko, které čeká žena po deseti letech snažení, x IVF, - nebude totiž riskovat. :lol:

presne!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
7.1.14 15:53

Jsem lékařka, informací o císaři mám víc než dost a taky ho chci..mám hraniční pánev a nehodlám riskovat protrahovaný porod s asfyxií dítěte..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1248
7.1.14 15:59

Ahoj zakladatelko, plně tě chápu a být tebou tak bych fakt radši jinou porodnici. Můj první porod SC pro špatné ozvy, pak dítě několik dní v kritickém stavu, 3týdny v nemocnici, Vojtovka, neurolog a plno dalších „radostí“. Jestli někdy bude druhé, tak jedině SC, nechci ten strach už nikdy zažít, i kdybych si měla sehnat potvrzení od psychiatra nebo někoho uplatit. U mě SC naprosto v pohodě, jasně že ten první týden to bolí, ale kamarádka po normálním porodu natžena až k ř… otvoru a prvních 14 dní kojila opřena o radiátor. Pro sebe tu SC risknu, nejdůležitější je bezpečí dítěte. Hodně štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Ivy
7.1.14 16:01

Jak jsem tu vyšpionovala, stačí zajít jednou k psychologovi, ten dá štempl, porodnice už si to většinou nelajzne. Pokud by mi nevyšli vstříc, jedu jinam. Zrovna dnes se mi o tom zdálo :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100