Císař na přání?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5199
10.2.11 08:51

Holky to fakt nikdo o ničem neví ? - Ideálně střední nebo jižní čechy. Pokud je to někomu blbý psát to sem, tak prosím do IP.
Pokud by to šlo, byla bych ochotná dát nemocnici i sponzorský dar…

Prosím, pokud můžete, vyvarujte se rozborů typu co je lepší porod, jestli císař nebo vaginální. Znám zastánce a zkušenosti z obou táborů, díky. Potřebuji hlavně konstruktivní odpověď na mou otázku, tedy kde mi udělají císaře na přání?. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
10.2.11 11:07

Tak to jsem taky zvědavá jestli si někdo vezme na triko životy dvou lidí za pár kaček 8-o

• Citovat
  • Upravit
5199
10.2.11 16:31

Co to meleš ?

Ách jo, jsem fakt naivní husa. Čekala jsem nějakou radu nebo zkušenost a místo toho se na mě sesype hejno odpůrkyní císaře. Ale dobře mi tak, že jo! Tak díky za nic. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.2.11 16:47

Podle mého názoru si tady docela dost ženských/maminek hrají na ty nejchytřejší ze všech. Přečetla jsem tady dost diskuzí a mnoho žen/maminek které prostě neporadí, ale pouze prskají a melou si neustále své dokola..... Už vidím jak tohle komentují. :lol:

• Citovat
  • Upravit
rozmary
10.2.11 19:40
Pinkie píše:
Co to meleš ?Ách jo, jsem fakt naivní husa. Čekala jsem nějakou radu nebo zkušenost a místo toho se na mě sesype hejno odpůrkyní císaře. Ale dobře mi tak, že jo! Tak díky za nic. :palec:

Já tě nechci ničím bombardovat,jenom vím že císaře na požádání ti žádný normální doktor neudělá,protože nemůže a pochybuju že se najde někdo,kdo ti ho udělá za peníze a bude kvůli tomu riskovat mimo jiné i svoje místo,možná že jo,ale já tomu fakt nevěřím

• Citovat
  • Upravit
3138
10.2.11 20:46
rozmary píše:
Tak to jsem taky zvědavá jestli si někdo vezme na triko životy dvou lidí za pár kaček 8-o

myslim si ze prirozeny porod je taky nebezpecny,priduseni ditete,nepostupujici porod…atd v nekterych pripadech je asi vazne lepsi císař a když nekdo chce tak proc ne,ja nikoho neznam,ale podle me to urcite s nekterym doktorem domluvis!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5199
10.2.11 21:30

No, doufám, že snad půjde se rozumně domluvit. S těmi penězi to nemusí být zrovna rovnou úplatek, ale třeba finanční dar nemocnici…

Já věřím, že v civilizované zemi by to snad neměl být problém. Teoreticky… :-D

Já jsem nedávno četla jeden odborný článek pána, je to nějakej prezident nějaký asociace porodníků nebo tak něco, mimochodem velký zastánce císařů, a právě psal na toto téma a mimo jiné tam psal, že kdyby rodičky znaly všechna rizika pro matku i dítě, která mohou nastat při vaginálním porodu, v životě by tak rodit nechtěly. Že při srovnání s císařem je to mnohem rizikovější, pro matku i dítě. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
10.2.11 21:42

V některých případech je císař určitě lepší,ani netvrdím že vaginální porod je bez komplikací,ale vím že jsem o císaře škemrala v šílených nekonečných bolestech,měla jsem bezvadnýho mladýho doktora se kterým se dalo mluvit o všem a neudělal ho,vysvětlil mi proč nemůže a nechal mě týrat dalších 10 hodin,kdyby to bylo tak v pohodě,tak snad nebudou maminy týrat v bolestech,budou je jednu po druhý brát na operaci jak na běžícím páse,maminy by neměly bolesti a měly by to během deseti minut za sebou :mrgreen: Akutní císař je o něčem jiným,mám ho taky zasebou :roll:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.2.11 21:20

Pinky tak proč si nezažádáš o adopci když máš takový bobky :nevim:

• Citovat
  • Upravit
25324
11.2.11 21:56

No,já jsem se záměrně této diskusi vyhýbala,ale můj osobní názor je,že by ženská měla mít možnost výběru způsobu porodu.A osobně nemám nic proti císaři na přání,vždyť i přirozený porod má svá rizika :-? a že chce někdo císaře na přání?Neodsuzuji ho.Však i potraty jsou u nás legální,a žena se taky může legálně rozhodnout,jestli dítě chce nebo ne.Je to jen a jen její rozhodnutí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
11.2.11 22:31

Tak já měla dva císaře, jeden akutní, druhý naplánovaný. prostě jsem se neotvírala. kdybych rodila ve středověku, umřela bych, prostě bych normálně nebyla schopná porodit. Dobrovolně bych ale do císaře nešla. Ta bolest po něm, pak několik týdnů nemoci vstát z postele, nemoci si vzít léky proti bolesti. Pokud má někdo nepříjemný zážitek z přirozeného porodu tak jasný že by měl mít na vybranou, to určitě, ale pokud tu píše někdo, kdo není ani těhotný tak to je ubohý.. Jednou jsem ženská, musím něco vydržet za cenu toho dítěte. Víte co to je pro to dítě?
A ještě k tomu vztahu přirozeně nebo císař. Oba mám císařem a jeden je nemazlící ( ten nebyl kojený vůbec, neměla jsem mlíčko ) a druhý je mazlící a byl kojený do roka. takže císař na to nemá vliv, podle mě jde o to, zda je dítě kojené či ne a hlavně o povahu toho dítěte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
12.2.11 14:59
JituleB1 píše:
Tak já měla dva císaře, jeden akutní, druhý naplánovaný. prostě jsem se neotvírala. kdybych rodila ve středověku, umřela bych, prostě bych normálně nebyla schopná porodit. Dobrovolně bych ale do císaře nešla. Ta bolest po něm, pak několik týdnů nemoci vstát z postele, nemoci si vzít léky proti bolesti. Pokud má někdo nepříjemný zážitek z přirozeného porodu tak jasný že by měl mít na vybranou, to určitě, ale pokud tu píše někdo, kdo není ani těhotný tak to je ubohý.. Jednou jsem ženská, musím něco vydržet za cenu toho dítěte. Víte co to je pro to dítě?
A ještě k tomu vztahu přirozeně nebo císař. Oba mám císařem a jeden je nemazlící ( ten nebyl kojený vůbec, neměla jsem mlíčko ) a druhý je mazlící a byl kojený do roka. takže císař na to nemá vliv, podle mě jde o to, zda je dítě kojené či ne a hlavně o povahu toho dítěte.

Je možný že je to tím kojením,první holčina právě byla kojená jen chviličku,měla jsem málo mlíka,doktor mi říkal že je to po císaři docela běžný a ta se teda skoro nemazlí,druhou kojím pět měsíců a zatím chce pořád muchlovat,každopádně taky nechápu :nevim: Strach má každá,ale to dítě za to přeci stojí a neumím si představit že bych nechtěla dítě jenom proto že mi nikde neudělaj císaře :think:

• Citovat
  • Upravit
1837
13.2.11 22:37

A je zdejší dotaz prostě veřejně cílen na vpodstatě nelegální věc??
Tak potom je škoda se durdit, když nikdo nechce pořádně odpovědět.
Já třeba vím, kam ta známá s tou krabicí od bot šla. A že to byla sakra renomovaná porodnice.
Ale nenapsala bych to cizí osobě dokonce ani do soukromé zprávy.
sorry… Musela jsem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1837
13.2.11 22:43
momi33 píše:
No,já jsem se záměrně této diskusi vyhýbala,ale můj osobní názor je,že by ženská měla mít možnost výběru způsobu porodu.A osobně nemám nic proti císaři na přání,vždyť i přirozený porod má svá rizika :-? a že chce někdo císaře na přání?Neodsuzuji ho.Však i potraty jsou u nás legální,a žena se taky může legálně rozhodnout,jestli dítě chce nebo ne.Je to jen a jen její rozhodnutí.

No jenže právě že zrovna ten císař na přání legální není.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Takže bacha na to „rozhodnutí“. Žena se může rozhodnout - ale sleduju ty frajery doktory, jak porušujou zákon (zajímalo by mě, jestli zrovna tihle „děkujou a odcházejí“ nebo „zůstávají a protizákonně hrabou“)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.2.11 09:51

Tak císaře na přaní/ domluva se dělá ve Vyškově cena 6000

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat