Císař na přání?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3138
31.1.11 17:58

Porod jako trauma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16743
31.1.11 18:02

Zajímavej článek-já měla z porodu opravdu trauma a jsem ráda že jsem se mu vyhla. pro ěm je peklo porod a císař byl opravdu mnohem mnohem lepší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
31.1.11 18:04

Ja nevím, jak je to s vyžádáním, ale taky budu trvat na vyžádní a domluvu s lékařem..
U mě bylo to, že mám porodnici zhruba 45 min autem, měla jsem 14 kní křižové bolesti, takže jsem trpěla - o to nešlo, ale ta hrůza ve mě i manželovi, že jsou to přeporodní bolesti a asi 3krtá mě vrátili a to jsem už 14 dní mě po termínu…
Pokud se bude toto opakovat a ještě jsem se neotvírala a měla doporučení od mojého, že jsem malá a dítě velké, zakloněná děloha…
Pokud to bude opět v podobném stylu, tak prostě si hotaky vyžádám, opravdu to nebylo vůbec v klidu, jak někdo dostane bolesti a jde rodit. Mě odtekla voda ve 2 v noci a rodila až na druhý den v 7 večer císařem..
Tím chci jenom říct, pokud bude moje těhotenství podobné, tak taky půjdu do vyžádání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4092
31.1.11 18:09
kvaček píše:
Ja nevím, jak je to s vyžádáním, ale taky budu trvat na vyžádní a domluvu s lékařem..
U mě bylo to, že mám porodnici zhruba 45 min autem, měla jsem 14 kní křižové bolesti, takže jsem trpěla - o to nešlo, ale ta hrůza ve mě i manželovi, že jsou to přeporodní bolesti a asi 3krtá mě vrátili a to jsem už 14 dní mě po termínu…
Pokud se bude toto opakovat a ještě jsem se neotvírala a měla doporučení od mojého, že jsem malá a dítě velké, zakloněná děloha…
Pokud to bude opět v podobném stylu, tak prostě si hotaky vyžádám, opravdu to nebylo vůbec v klidu, jak někdo dostane bolesti a jde rodit. Mě odtekla voda ve 2 v noci a rodila až na druhý den v 7 večer císařem..
Tím chci jenom říct, pokud bude moje těhotenství podobné, tak taky půjdu do vyžádání

Jo mně praskla voda o půlnoci a rodila jsem císařem ve 22:00 další den. Den po císaři jsem v poho chodila jizvu jsem po šestinedělí už necítila zato ten pokus o přirozený porod byl fakt masakr, že je mi ještě teď zle, když si na to vzpomenu :poblion: udělám všecko pro to, aby to podruhé byl dohodnutý císař :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
31.1.11 18:17

devcata vy si to asi predstavujete moc jednodusse

ja jsem rodila v lednu 2010 cisarem, otehotnela jsem velmi brzo po porodu a za mesic mam rodit zase, takze jsem velice nedodrzela doporucovany (nejmene) rok po cisari na otehotneni. No a stejne lekar tvrdi, ze neni duvod k tomu, abych rodila normalne a to mam bolesti jizvy uz od zacatku tehotenstvi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16743
31.1.11 18:28

Jo to mi taky říkal doktor že pokud začneš tvrdit že tě jizva bolí tak ho máš skoro jasného a taky pokud má dítě odhad přes 4kila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43031
31.1.11 18:45

Ty jo holky ja namoudusi vubec nevim o tom, ze jsem neco podepisovala - asi jo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
31.1.11 18:46

jizvi, to je názor jednoho lékaře nebo vícero se shodlo? Protože vím o případu, kdy otěhotnění proběhlo později, jizva bolela jen mírně a nakonec to dopadlo prasknutím jizvy a celkem akutním císařem, kdy se rozhodovalo, zda tam tu dělohu vůbec nechávat ( a pohrůžkou, že pokud dotyčná ještě někdy otěhotní, tak yb tu taky mohla nechat dva sirotky :-? ). Pokud jde jen o názor jednoho lékaře, chtěla bych slyšet názor ještě jednoho ( a musel by to být lékař, který pracuje v porodnici)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9859
31.1.11 18:52

Hm tak já si zažila tři v jednom. vyvolanej, 10 hodin ukrutných kontrakcí (děkuji vynálezcům epidurálu, že mi na dvě hodiny ulevil) a nakonec akutní císař. A hooodně se rozmejšlim jestli příště riskovat normální porod. Raději císaře než tohle. Takže mi nepřijde že bych byla na hlavu, jak tu někdo psal.

A doufám že když se pro něj rozhodnu, že mi ho udělaj na přání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
P.
2302
31.1.11 18:54

ja bych ho po ty indukci taky brala, silene moc, ale mylsim, ze mi ho nikdo prave jen tak neudela :-( tak jen budu doufat, ze prcek bude macek nebo se neotoci :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
31.1.11 18:55

PetaP_____ Ja jsem to taky samozřejmě nemyslela objektivně, myslela jsem to pouze podle mého zážitku!!! Kdybych rodila normálně, možná bych dneska byla pro císaře, kdo ví, ale nestalo se tak a já mám hroznej zážitek z císaře… Navíc jsem strašně chtěla kojit a kvůli operaci mi to málem nevyšlo, protože mi začalo tvrdnout mlíko a hodně jsem si ze začátku zažila i s kojením… Proto to padání na hlavu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16743
31.1.11 18:56

S tou jizvou to jednou psal sám KOucký a říkal to můj doktor-ten dělal dlouho primáře na porodnici, ale je to asi jak kde no. Každopádně já jsem slyšela že kdybych ješt jednou chtěla dítě tak abych nemusela rodit tak mám říkat že mě bolí jizva. A navíc mi teda máme velký děti,takže předpokládám že to další by mělo přes 4 kila. Ondra je neměl jen díky tomu že ho brali o 14dní dřív. No pokud je dítě přes 4kila tak taky je prý císař jistý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16743
31.1.11 18:58

na kojení si taky myslím že to nemá takový vliv-já po spontáním porodu nekojila a po císaři se to zatím daří
je to všechno hodně o psychice :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
31.1.11 19:11

gladys to tvrdi muj lekar z rizikove poradny, kde jsem rodila a kde rodit budu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9859
31.1.11 19:15
jizvíková píše:
ja mela cisare pred rokem, doporucena doba pro dalsi otehotneni byla nejmene rok s vykricnikem
otehotnela jsem brzo, takze za mesic mam rodit, a ackoliv me boli jizva uz od zacatku tehotentstvi, lekar hovori o prirozenem porodu, takze bych tomu vyzadani fakt moc neverila holky

Teda já bych se bála!!! :-( Víš co, pak se při tlačení o to pořádně opřít. S myšlenkou že to může prasknout a já bych mohla třeba úplně přijít o dělohu, při nejhorším jim tam zůstat na stole. Nevim, asi maluju černý scénáře, ale jestli otěhotnim do dvou let, hooodně si budu normální porod rozmejšlet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí