Císař na přání?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Rose-k
31.1.11 22:33
pomeranca píše:
koukám, že můžu bejt ráda, že jsem si ty papíry nestihla přečíst :roll:

A já si ani nepamatuju,že bych něco podepisovala,pak to byl docela fofr :think:

• Citovat
  • Upravit
9859
1.2.11 08:26
christy píše:
pomeranca píše:
A já si ani nepamatuju,že bych něco podepisovala,pak to byl docela fofr :think:

No začínám bejt taky ráda…byla jsem už úplně v lymbu :-( a udělala jsem jim tam přibližně tři křížky jako podpis :mrgreen: parkinson hadr teda :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
emocuc.polymorf
1.2.11 09:17
christy píše:
pomeranca píše:
A já si ani nepamatuju,že bych něco podepisovala,pak to byl docela fofr :think:

..přesně, už od první zmínky, co sem někdo napsal o podpisu a papírech, si říkám: Co to sakra podepisovaly, já nic nepodepisovala!! :nevim: :nevim: Akutní císař v celkový anestezii, taky jsem o něj prosila, protože malá kolabovala, mě to zas až tak katastroficky nebolelo, tak možná pro veškerý ten humbuk a tu hrůzu, co přišla potom, si to nepamatuju, a něco jsem podepisovala, nebo manžel, ale teď jsem skoro přesvědčená, že ne… :think: No, zeptám se manžela, jdu mu zavolat :nevim:

• Citovat
  • Upravit
emocuc.polymorf
1.2.11 09:32

:nevim: tak taťka taky neví, prej spíš myslí, že ne, ale říkal, že to bylo v takovým presu, že je možný, že mu něco podstrčili. (Pokud jde však o ohrožení života, žádný souhlas nepotřebují :nevim: ) Ale já tam byla hospitalizovaná měsíc před porodem, tak jsem možná podepsala něco v tomhle duchu už při vstupu :nevim:
A k druhýmu porodu - za sebe primárně chci porod spontánní, dostat miminko na bříško, jít po 4 dnech domů a aby bylo všechno normální a ne vidět dítě za týden úplně v jiné nemocnici.. ale to sem nepatří :roll: Takže rovnou císaře nechci, ale nejsem těhotná, že? :mrgreen: Až budu měsíc před porodem, možná změním názor :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
27261
1.2.11 09:40

Nevím no, můj muž se mnou zrovna v tu chvíly nebyl, protože ho poslali domu pro tašku. Já si prostě takovýhle věci pamatuju. Přišla za mnou doktorka co mě operovala a řekla tady mi podepište, že jste obeznámena s riziky. No a během toho, co mě cévkovali a píchali infuzi, tak jsem si to letm světem přečetla. Kontrakce už jsem měla utlumený, takže jsem na to měla čas.
Taky jsem rodila akutním v celkový anestezii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
emocuc.polymorf
1.2.11 10:52

Lentilko, pamatuju si tě dobře z jiné diskuse, že jsi měla diag. PPC? :think: Možná když se to vědělo, že to skončí císařem, je víc času,… :nevim: ..já vím na 100%, že papíry na pročtení jsem do ruky nedostala. Možná jsem něco podepsala v rychlosti :nevim: Cévku a kanylu vím, dokonce mi cévku při pomáhání u přelezu na vozík na sál ten doktor cévku vyrval, takže mi jí zaváděli znovu :zed: , ale papíry?? :nevim: No, čert to vem.. každopádně, chci to příště zkusit normálně, když to půjde :palec:

• Citovat
  • Upravit
27261
1.2.11 11:00
emocuc.polymorf píše:
Lentilko, pamatuju si tě dobře z jiné diskuse, že jsi měla diag. PPC? :think: Možná když se to vědělo, že to skončí císařem, je víc času,… :nevim: ..já vím na 100%, že papíry na pročtení jsem do ruky nedostala. Možná jsem něco podepsala v rychlosti :nevim: Cévku a kanylu vím, dokonce mi cévku při pomáhání u přelezu na vozík na sál ten doktor cévku vyrval, takže mi jí zaváděli znovu :zed: , ale papíry?? :nevim: No, čert to vem.. každopádně, chci to příště zkusit normálně, když to půjde :palec:

ehm já si dneska silně sedím na vedení? PPC???
No jela jsem do porodnice s kontrakcema, začali padat ozvy a navíc poloha KP, takže císař byl akutní, o den dýl jsem měla jít na monitor a domlouvat si plánovaný, ale Vítek chtěl ven sám.
Taky bych ráda příště normálně, tak uvidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
1.2.11 12:14
emocuc.polymorf píše: :nevim: tak taťka taky neví, prej spíš myslí, že ne, ale říkal, že to bylo v takovým presu, že je možný, že mu něco podstrčili. (Pokud jde však o ohrožení života, žádný souhlas nepotřebují :nevim: ) Ale já tam byla hospitalizovaná měsíc před porodem, tak jsem možná podepsala něco v tomhle duchu už při vstupu :nevim:
A k druhýmu porodu - za sebe primárně chci porod spontánní, dostat miminko na bříško, jít po 4 dnech domů a aby bylo všechno normální a ne vidět dítě za týden úplně v jiné nemocnici.. ale to sem nepatří :roll: Takže rovnou císaře nechci, ale nejsem těhotná, že? :mrgreen: Až budu měsíc před porodem, možná změním názor :lol: :lol:

to je ono, ja to podepisovala uz pri hospitalizaci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
emocuc.polymorf
1.2.11 13:26
lleennttiillkkaa píše:
emocuc.polymorf píše:
Lentilko, pamatuju si tě dobře z jiné diskuse, že jsi měla diag. PPC? :think: Možná když se to vědělo, že to skončí císařem, je víc času,… :nevim: ..já vím na 100%, že papíry na pročtení jsem do ruky nedostala. Možná jsem něco podepsala v rychlosti :nevim: Cévku a kanylu vím, dokonce mi cévku při pomáhání u přelezu na vozík na sál ten doktor cévku vyrval, takže mi jí zaváděli znovu :zed: , ale papíry?? :nevim: No, čert to vem.. každopádně, chci to příště zkusit normálně, když to půjde :palec:
ehm já si dneska silně sedím na vedení? PPC???
No jela jsem do porodnice s kontrakcema, začali padat ozvy a navíc poloha KP, takže císař byl akutní, o den dýl jsem měla jít na monitor a domlouvat si plánovaný, ale Vítek chtěl ven sám.
Taky bych ráda příště normálně, tak uvidím.

tak to asi nejsi ty :think: Já jsem sem nechtěla tu diagnozu napsat na plnou hubu, přeci jen je to celkem osobní, říkala jsem si, jestli jsi to ty, že tu diagnózu poznáš podle zkratky.. je to placenta praevia centralis :-?

Jizvi, kolik jsi měla přesně ten odstup? Šestinedělí? :mrgreen: To je nic moc, když tě jizva bolí už od začátku, ..to fakt myslíš jako už třeba první, druhý měsíc?? :nevim: Jsem zvědavá, jak to s tebou nakonec dopadne.. :palec: Držím palce na přirozenej, pokud teda o něj stojíš :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3140
1.2.11 13:44

Ahoj holky, taky mě čeká císař a nedávno jsem četla zajímavý članek od jedné paní, co porodila 4 dítka císařem, a všechny s odstupem tak do roku a půl, myslela jsem si, že to není možné :-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
1.2.11 13:54

emocuc, no stihla jsem jednu MS, takze sila :lol:
ano jizva me zacala bolet asi od 7tt a to dost, pred tydnem mi v ni ruplo a strasne to palilo, na KO me dnes doktor vysetril jen vnitrne a to tak,z e jsem si ucurla, jak bolelo to jeho osahavani jizvy :-? mam pocit, ze si mysli, ze si to vymykonstatoval, ze se to holt nema kam roztahovat :roll: a to se snazim pribirat minimum, abych jizvu nezatezovala, takze mam navrch 6kg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
1.2.11 16:26

:lol: Moje řeč,byla jsem taky vyřízená,nakonec jsem se po 22hodinách otevřela a šlo se rodit,jsem šťastná že mi císaře neudělal,už mám jednoho za sebou,ale spontální porod je podle mě lepší i když brutálně bolí :wink:

• Citovat
  • Upravit
4515
1.2.11 17:09
lleennttiillkkaa píše:
Skutečně existuje strach z porodu a skutečně lze díky tomu žádat císaře, ale myslím, že to musíš mít podložený od psychologa/psychiatra.
Já teda když podepisovala souhlas s císařem a rizika s ním spojená, tak jsem se začala bát 4× tolik, nejenom o žiovt dítěte, ale i o život svůj.

Fakt?Ještě že jsem to nečetla :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
1.2.11 19:10
MarkyM píše:
lleennttiillkkaa píše:
Skutečně existuje strach z porodu a skutečně lze díky tomu žádat císaře, ale myslím, že to musíš mít podložený od psychologa/psychiatra.
Já teda když podepisovala souhlas s císařem a rizika s ním spojená, tak jsem se začala bát 4× tolik, nejenom o žiovt dítěte, ale i o život svůj.
Fakt?Ještě že jsem to nečetla :zed:

jj, ja to mam dokonce doma, davaji to automaticky v rizikove poradne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
1.2.11 22:27

Já si pamatuju, že jsem to podepisovala, ale na přečtení mi to nenechali. Od vyřčení ortelu jsem byla za pět minut na sále (v jiným patře, takže cesta výtehem) a za další tři jsem spala… Pevně doufám v přirozený porod u dalších dětí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí