Císař na přání?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10
2.2.11 23:42

já bych jen ráda k těm bolestem, lidské důstojnosti a tak, jak se tu bavíte. také jsem měla akutní cs, po čtrnácti hodinách už nesnesitelných bolestí (ty předtím, když jsem ještě chodila, nepočítám). pak ten cs, přišel jako vysvobození. a asi mě to po operaci nějak bolelo, jistě. ale vůbec jsem to nepovažovala za bolest, po tý hrůze předtim. měsíc jsem prožila v euforii, že už ty kontrakce nemám :-). člověk se chvilku berchá. ale proti tomu porodu to nic neni. navíc nejsem nijak potrhaná dole, nemám problémy se sexem, jako kamarádky, co rodily normálně. jak jsem si zkusila obojí, tak mám jasno. na to zběsilý křeslo mě už nikdo nedostane. hlasuju pro císaře. někde to uplatíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.2.11 08:31

kamarádka měla to stejné… zažila oboje na jednou a už by nikdy normálně nerodila. Malému se nechtělo ven. 10 hodin šílené bolesti a pak nakonec šlo o minuty. Malí byl omotaný pupeční šňůrou. Málem umřel. Ať si říká kdo chce co chce, ale jsem taky pro císaře. Taky si to budu domlouvat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4092
3.2.11 08:59
Nikol Nikoušek píše:
kamarádka měla to stejné… zažila oboje na jednou a už by nikdy normálně nerodila. Malému se nechtělo ven. 10 hodin šílené bolesti a pak nakonec šlo o minuty. Malí byl omotaný pupeční šňůrou. Málem umřel. Ať si říká kdo chce co chce, ale jsem taky pro císaře. Taky si to budu domlouvat.

No já jsem někde vyčetla že plánovaný císař je bezpečnější než komplikovaný přirozený :palec: taky budu uplácet :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19200
3.2.11 16:26
anča17 píše:
já bych jen ráda k těm bolestem, lidské důstojnosti a tak, jak se tu bavíte. také jsem měla akutní cs, po čtrnácti hodinách už nesnesitelných bolestí (ty předtím, když jsem ještě chodila, nepočítám). pak ten cs, přišel jako vysvobození. a asi mě to po operaci nějak bolelo, jistě. ale vůbec jsem to nepovažovala za bolest, po tý hrůze předtim. měsíc jsem prožila v euforii, že už ty kontrakce nemám :-). člověk se chvilku berchá. ale proti tomu porodu to nic neni. navíc nejsem nijak potrhaná dole, nemám problémy se sexem, jako kamarádky, co rodily normálně. jak jsem si zkusila obojí, tak mám jasno. na to zběsilý křeslo mě už nikdo nedostane. hlasuju pro císaře. někde to uplatíš.

Já to měla naprosto stejně. Za císaře jsem se po těch bolestech kdy byly kontrakce vyloženě modlila a přišel.. A přesně jak píšeš, první den po cs mě nic nebolelo, aspoň sem si to říkala, protože jsem taky byla úplně v euforii z toho, že ty bolesti jsou pryč.. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1837
7.2.11 22:57
christy píše:
Zlatuska píše:
Nejvíc mě „pobavila“ historka jedné zdejší paničky, která poslala manžela s krabicí od bot, a doktůrci tam na něj koukali, jako že nese málo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

nicméně oficiální ceník není, tak to udělali :mrgreen:

/mimochodem: já ze svýho účo platu bych na to „málo“ vydělávala dva měsíce a jeden týden/

A co vtý krabici měl 8-o :lol:

A jj ty úplatky jsou jasný,ležela jsem na pokoji s holčinou co se tím přímo chlubila a měla privilegia :roll: Jako třeba jsem si chtěla po osmý večer si schrupnout konečně,tak tam nalezly její rodiče,ikdyž byl zákaz kvůli chřipkám :cert:

NO CO BY TAM MĚL: BOTY PŘECE NÉÉÉ?? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1837
7.2.11 22:59

myslim, že je jen škoda, když si někdo takhle plánuje hned porod prvního dítěte.
pak když je těch císařů víc za sebou, může to znamenat obrovské riziko. Pak se některé ženy nechávají sterilizovat.

Na druhou stranu, je to jejich tělo…
ale řezat zbytečně do dělohy… když ani nevím do čeho jdu… proč…

Když má někdo ale příšerné zkušenosti z prvního porodu, tak docela chápu, že se pak pídí po jiné možnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5199
9.2.11 14:45

Ahoj holky,
chtěla jsem se zeptat, nevíte někdo o nemocnici, kde by provedli císař za peníze ?
Prosím neodsuzujte tento dotaz, mám prostě panickou hrůzu z doktorů obecně, padám do mdlob když vidím doktora (a to nemyslím přeneseně), když mi nabírají krev vždycky omdlím atd a ten porod bych prostě nezvládla. Je mi to trapný, ale já s tím prostě nic neudělám. Věkem se blížím k třicítce, takže by bylo fajn mít miminko, ale já nějak nemůžu, když nebudu vědět, že by to šlo císařem… Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
9.2.11 15:04

,Císař tě sice ušetří těch nejhorších bolestí a nebudeš mít nejspíš problémy při sexu,ale najdi si ty rizika,já bych do toho dobrovolně nešla ani omylem,navíc si myslím že vztah mezi dítětem a matkou to opravdu poznamená,soudím podle vlastní zkušenosti :nevim:

• Citovat
  • Upravit
3138
9.2.11 17:36
rozmary píše: ,Císař tě sice ušetří těch nejhorších bolestí a nebudeš mít nejspíš problémy při sexu,ale najdi si ty rizika,já bych do toho dobrovolně nešla ani omylem,navíc si myslím že vztah mezi dítětem a matkou to opravdu poznamená,soudím podle vlastní zkušenosti :nevim:

ja jsem musela na cisaře akutne v 32tt maleho jsem slysela jen plakat ,mrzi me ze jsem ho nevidela hned ale muj vztah k nemu to nepoznamenalo,nebo jak jsi to myslela?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
9.2.11 17:36

asi to přes známé půjde ale já bych do toho teda nešla a druhý porod bývá právě v pohodě… já měla akutního císaře a nechci to už nikdy zažít… kdyby nešlo malýmu o život tak bych toho císaře psychicky neutáhla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
9.2.11 19:51

Já nevim,první dceru jsem měla císařem,pozdě se rozjela laktace,takže přišly i následné problémy s kojením.Kojila jsem asi dva měsíce a malá ke mě neměla takovej ten vztah,jako že by byla mazlivá,nechtěla se tulit,myslím si že je to tím,že jsem jí nemohla mít hned po porodu u sebe a taky že pila brzy jenom z flašky :nevim: tak asi nemá takovou potřebu se se mnou nějak muchlovat :hug:Neřikám že ona mě,nebo já jí nemám ráda to ne,ale nikdy neměla potřebu mě mít pořád za zadkem,je od malička hodně samostatná,na jednu stranu je to dobře,na druhou mě to někdy pěkně se.. :cry:

• Citovat
  • Upravit
rozmary
9.2.11 19:53
kkattty píše:
rozmary píše: ,Císař tě sice ušetří těch nejhorších bolestí a nebudeš mít nejspíš problémy při sexu,ale najdi si ty rizika,já bych do toho dobrovolně nešla ani omylem,navíc si myslím že vztah mezi dítětem a matkou to opravdu poznamená,soudím podle vlastní zkušenosti :nevim:
ja jsem musela na cisaře akutne v 32tt maleho jsem slysela jen plakat ,mrzi me ze jsem ho nevidela hned ale muj vztah k nemu to nepoznamenalo,nebo jak jsi to myslela?

Uvědomila jsem si to až když jsem teď porodila sopontálně,je to úplně jiný fakt

• Citovat
  • Upravit
5199
9.2.11 20:58

Tak Vám moc děkuju za rozbor…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
9.2.11 21:56

Hele je mi jedno jak budeš rodit,já jen že mám děsnou hrůzu z jehel,nejde mi ani vzít krev,jak se bojim,tak se mě všechna někam schová :mrgreen: a to nemluvim o zmínce o zubaři :roll: :poblion: takže klid,porodila jsem taky a žiju,ty to přežiješ taky.Zuby jsou prej horší,já to nevim páč nechodim k zubaři :wink:páč sem posr…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.2.11 08:34

Mě když berou krev tak se okamžitě složím. Minule mi sestra brala krev na testy a najednou jsem jí ležela na zemi. Ale je divný, že jediného doktora co se nebojí je zubař. Ten mi může dělat v puse co chce a se mnou to ani nehne. I když mi dává injekci. Porodu se bojím a už teď nemohu spát. Jen jak usnu, už mám čas jít ve snu rodit a je to hrůza. Probudím se celá zpocená.....

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100