Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
tak devcata dalsi ko mam za tyden v patek, jec sance ze tam bude jiny mudr, tak doufam, ze uslysim nazor nekoho jineho
lleennttiillkkaa píše:
Jizvíková a oni tě chtějí nechat rodit normálně??
jo , ten doktor co jsem ho vyfasla je zastance prirozenych porodu
jizvíková píše:lleennttiillkkaa píše:jo , ten doktor co jsem ho vyfasla je zastance prirozenych porodu
To je od něj sice milé, ale vždyť tě to může ohrozit…měl by mít rozum…Já bych taky radši přirozený porod, ale když to nepujde, tak to nepujde
lleennttiillkkaa píše:jizvíková píše:To je od něj sice milé, ale vždyť tě to může ohrozit…měl by mít rozum…Já bych taky radši přirozený porod, ale když to nepujde, tak to nepujdelleennttiillkkaa píše:jo , ten doktor co jsem ho vyfasla je zastance prirozenych porodu
no ja se fakt bojim, jizva je bolava po prohlidce a jak by to bylo pri tlaceni ![]()
jizvíková píše:lleennttiillkkaa píše:no ja se fakt bojim, jizva je bolava po prohlidce a jak by to bylo pri tlacenijizvíková píše:To je od něj sice milé, ale vždyť tě to může ohrozit…měl by mít rozum…Já bych taky radši přirozený porod, ale když to nepujde, tak to nepujdelleennttiillkkaa píše:jo , ten doktor co jsem ho vyfasla je zastance prirozenych porodu
No právě já si pamatuju, jak si někde psala, že tě bolí prakticky od začátku těhotenství…Sice císaře na přání neuznávám, ale u tebe by měla být vyjímka.
FOR P. Já měla taky panickou hrůzu rodit.. proto jsem mimčo nechtěla, osud to tak ale chtěl.. Malej se narodil předčasně ve 33tt a císařem - nebyl otočenej. Další mimčo jedině císařem i kdybych měla nějakýmu doktorovi zaplatit
jsem ani ne dva měsíce po, jizva krásná, bolest chvilku, ani si to už nepamatuju jak to bolelo, rozhodně míň než porod normální
jenže každá to má jinak, třeba budeš rodit normálně a budeš říkat jak to nic nebylo a budeš to mít rychlí…bez bolesti a strachu..
dekuju. jasne, druhej porod muze bejt lepsi, ale po tom zazitku s prvnim, kdy jsme chtela misto epiduralu uz radsi eutanazii, tak mam proste obavy…uf,uf ![]()
holanda píše:
FOR P. Já měla taky panickou hrůzu rodit.. proto jsem mimčo nechtěla, osud to tak ale chtěl.. Malej se narodil předčasně ve 33tt a císařem - nebyl otočenej. Další mimčo jedině císařem i kdybych měla nějakýmu doktorovi zaplatitjsem ani ne dva měsíce po, jizva krásná, bolest chvilku, ani si to už nepamatuju jak to bolelo, rozhodně míň než porod normální
jenže každá to má jinak, třeba budeš rodit normálně a budeš říkat jak to nic nebylo a budeš to mít rychlí…bez bolesti a strachu..
P. píše:
dekuju. jasne, druhej porod muze bejt lepsi, ale po tom zazitku s prvnim, kdy jsme chtela misto epiduralu uz radsi eutanazii, tak mam proste obavy…uf,uf
holanda píše:
FOR P. Já měla taky panickou hrůzu rodit.. proto jsem mimčo nechtěla, osud to tak ale chtěl.. Malej se narodil předčasně ve 33tt a císařem - nebyl otočenej. Další mimčo jedině císařem i kdybych měla nějakýmu doktorovi zaplatitjsem ani ne dva měsíce po, jizva krásná, bolest chvilku, ani si to už nepamatuju jak to bolelo, rozhodně míň než porod normální
jo jo, když mi s dítětem v porodních cestách na už operačním sále narovnali nohy a přivázali mi je, abych se ani nehla, prožila jsem v tu chvíli nejhorší 4 kontrakce na světě. jsem si tím jistá. To už jsem na ně řvala ať mě zabijou, jen jsem opakovala ať už mě uspí nebo zabijou
O další kontrakci později jsem z bolesti dostala šok a přestala jsem dejchat. Prostě to nešlo, byla to taková křeč do cellýho těla, že jsem prostě nedejchala, pak už to bylo rychlý.
Tohle zažít nechci už nikdy a ať si císaře zavrhuje kdo chce, my se ani jeden nemuseli narodit, protože měla matka stejnej problém jako já. Brácha z toho měl LMD a já byla modrá. Výborný. Zlatej císař.
Ahoj, jde to domluvit přes známé. Když máš v nemocnici dobré známe jako na př. primáře tak na 100% jde.
Ahoj holky ,muzu se zeptat to kdyz jsem rodila cisarem poprve tak si onej muzu rici podruhe taky?? rodila jsem pro help syndrom v 32tt
Císař na přání:
ale tak to řekněme na rovinu.
Dělá se - ZA ÚPLATEK.
Nejvíc mě „pobavila“ historka jedné zdejší paničky, která poslala manžela s krabicí od bot, a doktůrci tam na něj koukali, jako že nese málo
![]()
nicméně oficiální ceník není, tak to udělali ![]()
/mimochodem: já ze svýho účo platu bych na to „málo“ vydělávala dva měsíce a jeden týden/
Zlatuska píše:
Nejvíc mě „pobavila“ historka jedné zdejší paničky, která poslala manžela s krabicí od bot, a doktůrci tam na něj koukali, jako že nese málo![]()
![]()
![]()
nicméně oficiální ceník není, tak to udělali
/mimochodem: já ze svýho účo platu bych na to „málo“ vydělávala dva měsíce a jeden týden/
A co vtý krabici měl
![]()
A jj ty úplatky jsou jasný,ležela jsem na pokoji s holčinou co se tím přímo chlubila a měla privilegia
Jako třeba jsem si chtěla po osmý večer si schrupnout konečně,tak tam nalezly její rodiče,ikdyž byl zákaz kvůli chřipkám ![]()