Číslování oblečení
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Citovat
- Upravit
Hele, a emáš nánhodou sušičku bez tepelného čerpadla? Ty obyč laciné sušičky totiž dost prádlo zdrcávají. Tak jestli nejsi ten případ. Jinak body seženeš i 104 třeba v CaA. Jinak dítě od dítěte je jiné. Někdo tady psal, že dvouleťáka obleče do 86 - u náns byla pro dvouleťáka i ta 104 tak tak… Není děcko jako děcko, že
Takže velikost podle věku bych tady neřešila. SPíš mě zarazilo, že tvoje dítě měří tolik a tolik a musí mít velikost o 3 čísla větší. Tak hledám příčinu a nenapadá mě nic než ta sušička ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lulje píše:
Hele, a emáš nánhodou sušičku bez tepelného čerpadla? Ty obyč laciné sušičky totiž dost prádlo zdrcávají. Tak jestli nejsi ten případ. Jinak body seženeš i 104 třeba v CaA. Jinak dítě od dítěte je jiné. Někdo tady psal, že dvouleťáka obleče do 86 - u náns byla pro dvouleťáka i ta 104 tak tak… Není děcko jako děcko, žeTakže velikost podle věku bych tady neřešila. SPíš mě zarazilo, že tvoje dítě měří tolik a tolik a musí mít velikost o 3 čísla větší. Tak hledám příčinu a nenapadá mě nic než ta sušička
Přesně tak, z logiky věci musí dítěti, které měří 67 cm, něco, co má 86 cm skoro 20 cm přebývat, vlát, čouhat, trčet, viset ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@napoleon píše:
Přesně tak, z logiky věci musí dítěti, které měří 67 cm, něco, co má 86 cm skoro 20 cm přebývat, vlát, čouhat, trčet, viset
Nebo mají látkové plíny, to je hned o velikost víc
Taky bych hledala problém někde jinde ![]()
- Citovat
- Upravit
@lulje Sušičku nemám vůbec, už tady někdo psal, že v tom Sam Baby to mají malý, takže to bude asi hlavně tím, ale právě to taky nechápu, už jsme kupovali dupajdy i v jiných obchodech, třeba konkrétně G-Mini, byla ještě menší a ještě to různě odstávalo. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@peťulís To KaY jsem viděla u vietnamců. Taky jsem kdysi něco takového dostala - jo, už vím, byl to overal a fakt snad dvě velikosti rozdíl.
Jinak vše +/- sedělo. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Billi píše:
Nebo mají látkové plíny, to je hned o velikost vícTaky bych hledala problém někde jinde
Taky pravda, látkovky mě vůbec nenapadly ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Billi To taky ne, plínky máme normální. No já myslela, že to tak mají číslování všichni, asi jsem nakupovala ve špatných obchodech ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To je jak na dospělýho, někde sedne triko dobře, jinde stejně značené velikosti je malé/velké. Co výrobce, může to být jinak. To není žádná novinka, chce to vyzkoušet.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@celipipka54 synovi třeba velikostně sedí Tesco. Má 80 cm, látkové plíny a ještě má nějaké body ve vel. 80.
Jinak Gudo taky. H&M jsem mu koupila 86 kalhoty a overal a mohl by si vzít k sobě kamaráda.
KaY a další nebrat. Zdědili jsme ho ve velikosti 98, na délku je synovi dobře, ale na šířku by se tam vešel tak 3× ![]()
- Citovat
- Upravit
Taky mne hned napadla susicka, ale mne srazi jen nekdy a max o pul az 1 velikost. Moje dcera ma problem, ze ma nejaky siroky hrudnik, koupila jsem ji bundu na zimu, pekne drahou a je ji mala pres hrudnik, i kdyz velikost je vetsi nez ted ma. Treba mate podobny problem
- Citovat
- Upravit
Tak dcerka má přibližně 20 měsíců a měří 82 cm. Teď nosí vel. 80 a 86. Některé kousky i 92, ale ty jsou jí velké. Z obchodů (značek) mám ověřeno Tesco, HM, CA a Tchibo. Mám i některé věci z Lidlu ale u těch je to jak kdy. Trička, halenky většinou sedí, ale kalhoty jí byly velké, teda hlavně v pase.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Alichi jj, vietnamci a nebo ty prodejny s hooodně levným oblečením, no ale díky tomu že jsme dostali oblečení týhle značky a je k prdu alespoň vim že ho kupovat nemam..
@Billi jak jsi napsala že je to víc do šířky tak jsme se šla hned mrknout na jeden overal, který je mu taky víc do šířky, a přesně, značka KaY (taky dárek
)- je to vel.86, našemu prckovi je na dýlku na just a na šířku by se vešel 3×.. navíc má zapínání na knoflíky a malej je po noci rozplej, a to sebou ani nijak extra nešije, hlavně u nožiček, takže ho nedávám, je úplně na dvě věci..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@celipipka54 píše:
@lulje Sušičku nemám vůbec, už tady někdo psal, že v tom Sam Baby to mají malý, takže to bude asi hlavně tím, ale právě to taky nechápu, už jsme kupovali dupajdy i v jiných obchodech, třeba konkrétně G-Mini, byla ještě menší a ještě to různě odstávalo.
Tak zrovna to G-mini je taky menší. Stejně jako vietnamské značky.
Koukla bych se po něčem normálním, třeba HMko nebo lindex. Určitě tam budou dupačky, co vám sednou. Při velikosti 67cm by měla stačit velikost 74 max 80, ale spíš ta menší.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@celipipka54 na 67cm je velikost 74 i 80 je velká