Čištění spár na dlažbě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11
12.3.13 08:21

Vyzkoušela jsem Cilit Bang, Savo proti plísním, Euronu, Dedru na fleky a zatím nic…nyní testuju Ariel Profesional taky na skrvrny… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.4.13 13:12

Ja v kuchyni čistila spary octem ale v koupelne hlavne okolo zachodo a pracky to proste nevyslo tím že se to nikdy nečistilo(bydlíme u tchynky) jsou misto puvodní bile cerne :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13428
20.4.13 13:21

Babička to zkusila vzít drátěnkou na nádobí a světe div se- spáry vyčistila :D Taky zkoušela různé přípravky a nic nepomohlo ;) máma to pak zkusila taky a taky jí to šlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
20.4.13 13:23

@nellaskrobakova - nezkoušela jsi kypřící prášek? Ten má dost silnou reakci, když se do něj kápne voda. Já pak starým kartáčkem na zuby nanesu tu šumící hmotu na spáry, trochu přetřu a za chvíli je vidět výsledek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
20.4.13 13:31

@nellaskrobakova okolo záchou a pračky? tam bude asi i vodní kámen :think: na takové věci používám Pulirapid není to drahé a jde to dolů bez větší námahy, kupuji v menších drogeriích v OC to nemívají.

http://www.najlepsie-ceny.sk/…en/k.1745027

• Citovat
  • Upravit
111
20.4.13 14:03

Ahoj, dřív jsem to dělala horkou vodou a fakt moooc sava+rýžák a jela jsem,.. :( - a to jsme měli býlou dlažbu! takže to byl masakt. teď mám parní čistič od Karcher a bomba,..jde to samo, takže parádička.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1166
20.4.13 14:24

Silikonový spáry jsou záhada, savo na ně moc nefunguje hlavně v koupelně, já je budu asi muset nechat udělat chlapa nový :nevim: přece jen už mají něco za sebou a na spáry na podlaze používám tekutou drátěnku od Amwaye :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
29.4.14 11:12

Na spáry dobře funguje wc čisič od eurony -nechat působit a pak vzít kartáčkem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
223
29.4.14 11:34

Zdravim :)
Tez jsem resila a nastrikala jsem nejaky cistic na koupelny.. mozna cif.. a pak jeste jednotlive na kartacek cif krem..a slo to v pohode..Ale chce to nechat treba 10min pusobit.. a delala jsem to drsnym kartackem na ruce, ani ne tim na zuby :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4462
29.4.14 12:30

Já čistim spáry jedině sodou + kyselina citronová a aby bylo dílo dokonalé, přejedu ty spáry octem. Ta špína krásně vybublá ztěch spár a pak jen dvakrát přejedu kartáčkem a je to. Bez dřiny. Když jsi vzpomenu, když jsem t dělala po prvé :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2435
29.4.14 13:05
@DeTer píše:
Já čistim spáry jedině sodou + kyselina citronová a aby bylo dílo dokonalé, přejedu ty spáry octem. Ta špína krásně vybublá ztěch spár a pak jen dvakrát přejedu kartáčkem a je to. Bez dřiny. Když jsi vzpomenu, když jsem t dělala po prvé :zed: :mrgreen:

To jako smichas všechno dohromady a napatlas na to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4462
29.4.14 13:33
@Granda píše:
To jako smichas všechno dohromady a napatlas na to?

Mám skleničku do který smíchám sypké tj. kyselinu a sodu a jen tak hala bala vsypu do spár. Pak stříkačkou starou nebo jen tak crcnu octem a uvidíš jak to začne šumět. Ono i kys se sodou a voda vypění, takže nic nikam nenamáčet. Zkus a uvidíš. Ještě ten den uvidíš změnu a druhý den jsou jako nové. Nebarví to, uděláš si toho kolik chceš a nestojí to nic :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2435
29.4.14 17:15

@DeTer je, super za tip. Ocet používám běžné, kyselinu a sodu už jsem koupila a vecrer vycistim… Díky!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4462
29.4.14 22:03

@Granda Není za co, jsem si jistá, že budeš spokojena. Ono je to krásně vidět, jak to vybublává na povrch ten bordel, tak to i lahodí oku. Máš efekt okamžitý a konečné dobělení je vidět i za dva dny. Probíhá tam reakce mezi prostředky a proto je to účinné. Nebo tedy neznám nikoho, kdo by tyhle tři věci konkrétně na spárách zpochybnil :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
490
29.8.14 07:34

Ahoj, prosím o radu. Včera jsme poprvé v životě spárovali s manželem dlaždice v zahradním domku. Samozřejmě čas utíkal a taková ta hmota (vypadá to jako bahno) nám tam zaschla a nejde dolů. Nebo jde pouze z hladkých dlaždic, ale z těch hrubších hodně špatně. Nevíte co na to pomáhá? :nevim: Drhla jsem to rýžákem a vodou s jarem, musím hodně tlačit, aby to šlo dolu. Děkuji předem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný