Čistička vzduchu Sharp KC-A40EU W

144
18.2.14 17:56

Čistička vzduchu Sharp KC-A40EU W

Zdravím, po pečlivém hledání a vybírání jsme zakoupili tuto čističku se zvlhčovačem a ionizátorem. Tak nějak jsme očekávali svěží, téměř voňavý vzduch. Bohužel k našemu zklamání čistička sice funguje, ale žádný svěží vzduch se nekoná. V obchodě nám řekli že je to normální. Možná čistí ze vzduchu prach a podobné drobné částice, ale na vydýchaný vzduch je prostě krátká. Máte prosím, někdo podobnou zkušenost, nebo máte vzduch při zapnuté čističce svěží a voňavý?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Wecernice2
18.2.14 20:51

Máme čističku vzduchu s ionizací, vzduch je prostě vzduch :-) Není nijak voňavý.. z čeho taky? Tam nejde o parfemaci vzduchu a není ho ani jak ovonět.. Vzduch má být čistý a to jako po „čuchu“ poznat nejde. Jen u nás od doby co máme čističku a zvlhčovač, není nikdo nějak extra nemocný..Vydýchaný vzduch čistička nevyřeší, nemá v sobě kyslíkovou bombu aby ho obohacovala.. :think:

Edit: ale popsala bych ten vzduch při zaplé čističce jako takový „hutný“.. nebo nevím jak jinak popsat. Jako že se dobře zhluboka nadechuje :nevim:

• Citovat
  • Upravit
144
19.2.14 09:28

Děkuji za odpověď. Docela jsi mě uklidnila. Měli jsme asi trochu přehnané očekávání. Pokud budeme míň nemocní a trochu mi to pomůže i s astmatem, tak se to určitě vyplatilo. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4583
3.12.14 14:16

Ahoj,
oživuji diskusi.
@zelvaLenka Jak jste s čističkou spokojeni? Mám vybranou o řád vyšši, jinak bude stejná Sharp KC-A50EU W nebo Sharp KC-A60EU W a zvažujeme koupi. Hlavně kvůli suchému vzduchu v domě (35-40%) a kašli dcerky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný