Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Telisko partner neciti. Ja ho citila na zacatku. Ted uz o nem nevim. Po 3m se upravila i MS zpatky.
Zacatek byl hodne zvlastni… Ale my to nevydrzeli a soulozili hned druhy den po zavedeni…
Kamarádky partner ho cítil, ale je to hodně individuální… Byla pak i na zkrácení, ale nepomohlo to, vadilo i jí.
Osobní zkušenost nemám.
Cítil, tak mi ho pan doktor ještě střihl a pak super a bez problému ![]()
Cítil ho. 2× jsem byla na zkrácení a stejně ho to bodalo, měl pak, chudák, na tom žaludu vidět úplně červený „tečky“ jak to měl od toho popíchaný
.
Ahoj holky s dovolením se pripojim, zvazuju zavedení a toto me napadlo…třeba napíše i nějaký pan. Pardon a hezké odpoledne
Ne..gynda mi ho hned při zavedení zastřihla a chlap o něm neví…
Ahoj, neciti vubec nic, ani v zadne poloze o nem nevime ani jeden ![]()
@shadowbabe @Uju @lukresia @smurfka holky a jaké telisko mate? Jake je vhodnější? Me už bude ke 40 a dr me prášky nedoporučuje…poradíte? Dekuju předem Popr doorucite neco v praze? Hezky večer
@mumisek79 mám mirenu..jsem spokojená. Necítím ji, nepřibrala jsem, nemám ms ( teda ze začátku jsem ji měla každý měsíc a silnější a delší než před tělískem..ale po roce uplně vymizela )
je mi 33 a po mireně plánuju podvázání..
@mumisek79 Nemůžu hormony, tak mám to nejobyčejnější za 750Kč. Mám už druhé a nemůžu si stěžovat, vydrží 5let (když nestihnu dojít na gyndu tak 6a půl
) a za 750 - neber to ![]()
@mumisek79 tělíska jsou bud hormonální nebo nehormonální..
hormonální je mirena na 5 let a pak levosert ( nebo tak nějak ) na 3 roky..a ještě myslím jedno..tam jsou ceny několik tisíc..( většinou od 4500 do 6500 )
pak jsou tělíska nehormonální - většinou z mědi, zlata, stříbra..a ty stojí od 700-2500, taky jsou na pět let..( něco jako kdysi dana - ted to prostě nemá názvy nějaké..je to nehormonální tělísko a cena se odvíjí od toho z čeho je vyrobené )
Dotaz viz nadpis. Zvazuju telisko a napadlo me, jestli neni citit pri styku. Dekuji za odpovedi. Pritel je dost citlivy, tak se bojim aby ho to nebolelo.Taky se chci zeptat, jestli me to nebude bolet treba pri poze zezadu.Dik za anonym-intimni.