Cítím se vyčerpaná,něco přírodního na nervy?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18304
10.4.19 09:56

U velké nemocnosti rodiny je velký stres normální. Já ho mívala taky. Základem je řešit tu nemocnost a imunitu, nikoli běhat pro prášky na nervy. Na nervy bych max. tak pila meduňkový čaj. Základem je řešit příčiny, nikoli tišit následky a příčinu nechat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1779
10.4.19 09:59
@Evulina píše:
U velké nemocnosti rodiny je velký stres normální. Já ho mívala taky. Základem je řešit tu nemocnost a imunitu, nikoli běhat pro prášky na nervy. Na nervy bych max. tak pila meduňkový čaj. Základem je řešit příčiny, nikoli tišit následky a příčinu nechat.

No jo, ale ono to může být i naopak, si myslím. Nemocnost může být následek stresu v rodině.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22963
10.4.19 10:03

Ja spim asi 6h denne,kojim casto a posledni dobou je to jeste horsi,rpstou poslední zuby.Prez den litam po skolkach,krouzcich,hristich,parcich..vecer se ucim do skoly a hodne jsem tady.
Unavena jsem dost,ale co mi pomohlo hlavně zmenit stravu,vic zeleniny a ovoce,moc.nejim pečivo a prilohy a energie mam najednou vic nez driv,i kdyz mene spim.Jeste chodim cvicit 3× tydne.
Myslim,ze strava dela hodne.
Jinak me ted ceka zkouskove,takze pridavam horcik,sypu si ty sacky magne b6 a magnezii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
10.4.19 10:05
@zuzikka píše:
No jo, ale ono to může být i naopak, si myslím. Nemocnost může být následek stresu v rodině.

Jo tak..no tak to samozřejmě jo..Ale jestli má zakladatelka stres až z té nemocnosti rodiny, tak má v prvé řadě řešit imunitu rodinných příslušníků. A jestli je na prvopočátku stres a proto marodí, tak samozřejmě řešit příčinu toho stresu + imunitu rodiny ale taky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1779
10.4.19 10:12
@Evulina píše:
Jo tak..no tak to samozřejmě jo..Ale jestli má zakladatelka stres až z té nemocnosti rodiny, tak má v prvé řadě řešit imunitu rodinných příslušníků. A jestli je na prvopočátku stres a proto marodí, tak samozřejmě řešit příčinu toho stresu + imunitu rodiny ale taky..

S tím souhlasím, že by se měla řešit obranyschopnost. :palec: Ale když už jsou v tom kolotoči nemocí, tak si myslím, že je to začarovaný kruh a stres rodičů se může stát příčinou další nemocnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.4.19 13:39

@zuzikka o tom už jsem také přemýšlela, že si to snad přitahuji sama svým negativismem, věřím v proudění energií a když tu pořád proudí ta špatná, jak pak máme být zdraví. Ale nemohu si pomoci, prostě mě to semlelo :,( :?

• Citovat
  • Upravit
18304
10.4.19 13:45
@Anonymní píše:
@zuzikka o tom už jsem také přemýšlela, že si to snad přitahuji sama svým negativismem, věřím v proudění energií a když tu pořád proudí ta špatná, jak pak máme být zdraví. Ale nemohu si pomoci, prostě mě to semlelo :,( :?

Tak samozřejmě energie proudí a děti jsou hodně napojené na rodiče a hlavně na matku. Moje teda jsou. Já když jsem nervní, tak obě zlobí jako pes..a naopak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1779
10.4.19 16:19
@Anonymní píše:
@zuzikka o tom už jsem také přemýšlela, že si to snad přitahuji sama svým negativismem, věřím v proudění energií a když tu pořád proudí ta špatná, jak pak máme být zdraví. Ale nemohu si pomoci, prostě mě to semlelo :,( :?

@Evulina jj, děti jsou nejlepší indikátor rodinné pohody a harmonie :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast