Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky,
Chci se zeptat zdali máte někdo zkušenost, že vám clear blue vám ukázal pozitivní a ostatní ne?
Minulý týden jsem měla MS, ale byla slabá a trvala méně. Jen jsem zkusila test, protože mě zítra čeká RTG vyšetření a cítím se prostě divně. No a clear blue (digi) ukázal 1-2 a i klasicky byl pozitivní, ale mama test negativní.
Diky za zkušenosti.
Máte zkušenost s Clearblue Digital?
Přidejte zkušenost s Clearblue DigitalTyjo, většinou to bývá naopak - papírkový test už ukazuje ducha a Clearblue ještě nic!
Na tom mama testu není ani duch? Úplně bílý?
@MyselfAndMe ani duch. Foto nemám, mám vyfocený jen ten klasický clear blue
No, za mě je falešný spíš Digi než Mamatest. Pokud byla ovulace, ze které jsi otěhotněla, pak MS kratší, už bys byla těhotná dlouho, Mamatest by byla skoro dálnice.
Sazim spíš na chybu Digi testu
@Petucelli Tak to asi vypadá spíše na chybný Clearblue 😞. Další bych nekupovala, nejsou nejlevnější, počkej zase pár dní a testni papírkovým, jsou citlivější a většinou ducha ukáží dřív než digitál 🙂. Budu držet palce ✊🏻
Díky za reakce, osobně bych tomu také byla přikloněna, jen mě zarazilo že byl pozitivní i digi i ten klasický od clearblue. No uvidím pár dní 🙂
S testy mám noho zkušeností, je pravda, co už tu je napsáno - papírkový ukáže dřív, než digitální. Mama je teď poslední dobou nějaký horší, takže doporučuji Dr.MaX testy. Zkus za pár dní! ![]()
To mě mrzí, možna to je na návštěvu lékaře. At je ti dobre 🙏