Clear blue test nebo obyčejný tt test z Benu

Anonymní
9.9.21 12:21

Clear blue test nebo obyc test z Benu

Ahoj,

Jaky byste prosim doporucili test pro vcasnou detekci tehotenstvi?

Ms mam dostat za 7-8 dni. Dnes jsem si delala test z benu klasicky a je negativni. Myslite ze by treba ten digitalni clear blue ukazal presneji?

Prosim nerikejte mi ze mam testovat az v den vynechani. Vim o tom, ae kdyz se snazite uz dloujo tak chcete proste vedet vysledek :(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
37131
9.9.21 12:26

Týden před ms ti neukáže žádný, clearblue ukazuje ještě dýl, má menší citlivost. 8 dní před ms nemáš ještě ani zahnízděno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35791
9.9.21 12:32

Je to úplně jedno, protože je moc brzy :nevim: prostě počkej a nevyhazuj zbytečně penize, když tam nic být ani nemůže

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19606
9.9.21 12:37

8 dní před menzes ještě nemusí být ani oplodněné vajíčko zavrtané ve sliznici. My se snažili 5 let, takže chápu nedočkavost, ale opravdu jsem netestovala dřív jak 10dni po ovulaci…teď by i krev byla negativ… snaž se trochu uklidnit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
9.9.21 12:48

Běžné proužkové testy mají citlivost 10mlU/ml, Clearblue ma 25mlU/ml, čili je méně přesný. 7 dní po styku ti těhotenství ukáže tak jedině křišťálová koule, to mi věř. A i kdyby ti nakrásně za pár dní nějaký duch vyšel, pořád to neznamená, že budeš těhotná. Obrovské procento oplodněných vajíček odchází s MS. Zbytečně utrácíš a stresuješ se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1300
9.9.21 12:54

Je vazne brzy
ja mam dobrou zkusenost s obycejnymi testy z Maxe, clearblue mi tedy taky ukazal 1-2 tydny, takze docela vcasna detekce, i kdyz ma citlivost mensi… ale ted pockej tak do pondeli, driv to fakt nema smysl… jestli mas 8 dni do MS, tak muzes mit teprve necely tyden po OVU, jestli mas pravidelne cykly a to ti neukaze zadny test

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4731
9.9.21 13:10

Nema to proste cenu, nema fakt..tak budes mit pozitri ducha a za dalsi tyden to normalne dostanes..ja to chapu, my mame dite po c letech z ivf, ale je to faaakt zbytecny…,ale je mi jasny, ze je ti to jedno…tak pak ti muzu doporucit jedine krevni test..da se koupit, nevim jestli v lekarne, ale urcite na netu, treba na otehotnet.cz nebo tak nejak…stoji adi 200kc, pichnes se do prstu, jako pri crp testu a krev kapnes na test..jedine ten ti muze ukazat ducha fakt brzo…curaci testy ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2481
9.9.21 13:16

Určitě můžeš být těhotná :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
749
9.9.21 13:32

Ja mam cyklus dlouhy 29 dni. Ovulaci 13dc. Prvni duch mi vysel 21dc, takze sice osm dni pred ms, ale je celkem rarita takto brzka ovulace s touto delkou cyklu. Pokud ji nevis presne testovala bych obyc papirkovym 1-2 pred ms max :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1004
10.9.21 08:01

Ahoj tazatelko, je moc brzy, jak píšou výše 🙂 jen doplním, pokud potřebuješ vědět i z jiných důvodů (u mě to byla začínající léčba léky kontraindikovanymi s těhotenstvím), existuje i domácí krevní test, ten ukazuje nejdřív, ale i tak až 8.den od ovulace za předpokladu, že se vajíčko hned uhnizdilo a cena je ještě vyšší než u Clearblue 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí