Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Nejnovější recenze z kategorie Těhotenské testy
Máte zkušenost s Benu Časný těhotenský test 2ks?
Přidejte zkušenost s Benu Časný těhote...Týden před ms ti neukáže žádný, clearblue ukazuje ještě dýl, má menší citlivost. 8 dní před ms nemáš ještě ani zahnízděno.
Je to úplně jedno, protože je moc brzy
prostě počkej a nevyhazuj zbytečně penize, když tam nic být ani nemůže
8 dní před menzes ještě nemusí být ani oplodněné vajíčko zavrtané ve sliznici. My se snažili 5 let, takže chápu nedočkavost, ale opravdu jsem netestovala dřív jak 10dni po ovulaci…teď by i krev byla negativ… snaž se trochu uklidnit..
Běžné proužkové testy mají citlivost 10mlU/ml, Clearblue ma 25mlU/ml, čili je méně přesný. 7 dní po styku ti těhotenství ukáže tak jedině křišťálová koule, to mi věř. A i kdyby ti nakrásně za pár dní nějaký duch vyšel, pořád to neznamená, že budeš těhotná. Obrovské procento oplodněných vajíček odchází s MS. Zbytečně utrácíš a stresuješ se.
Je vazne brzy
ja mam dobrou zkusenost s obycejnymi testy z Maxe, clearblue mi tedy taky ukazal 1-2 tydny, takze docela vcasna detekce, i kdyz ma citlivost mensi… ale ted pockej tak do pondeli, driv to fakt nema smysl… jestli mas 8 dni do MS, tak muzes mit teprve necely tyden po OVU, jestli mas pravidelne cykly a to ti neukaze zadny test
Nema to proste cenu, nema fakt..tak budes mit pozitri ducha a za dalsi tyden to normalne dostanes..ja to chapu, my mame dite po c letech z ivf, ale je to faaakt zbytecny…,ale je mi jasny, ze je ti to jedno…tak pak ti muzu doporucit jedine krevni test..da se koupit, nevim jestli v lekarne, ale urcite na netu, treba na otehotnet.cz nebo tak nejak…stoji adi 200kc, pichnes se do prstu, jako pri crp testu a krev kapnes na test..jedine ten ti muze ukazat ducha fakt brzo…curaci testy ne
Ja mam cyklus dlouhy 29 dni. Ovulaci 13dc. Prvni duch mi vysel 21dc, takze sice osm dni pred ms, ale je celkem rarita takto brzka ovulace s touto delkou cyklu. Pokud ji nevis presne testovala bych obyc papirkovym 1-2 pred ms max ![]()
Ahoj tazatelko, je moc brzy, jak píšou výše 🙂 jen doplním, pokud potřebuješ vědět i z jiných důvodů (u mě to byla začínající léčba léky kontraindikovanymi s těhotenstvím), existuje i domácí krevní test, ten ukazuje nejdřív, ale i tak až 8.den od ovulace za předpokladu, že se vajíčko hned uhnizdilo a cena je ještě vyšší než u Clearblue 🙂
Ahoj,
Jaky byste prosim doporucili test pro vcasnou detekci tehotenstvi?
Ms mam dostat za 7-8 dni. Dnes jsem si delala test z benu klasicky a je negativni. Myslite ze by treba ten digitalni clear blue ukazal presneji?
Prosim nerikejte mi ze mam testovat az v den vynechani. Vim o tom, ae kdyz se snazite uz dloujo tak chcete proste vedet vysledek