Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Potřebuju poradit co tchánovi k vánocům. Je to alkoholik a člověk se mu ničím nezavděčí. Loni dostal kalendář s Amandou, dodneška je otočený na leden. Když mu koupíme dobrý pití, nadává, že ho v tom ještě podporujem. Koníčky žádný nemá. Fakt už jsem v koncích co mu mám vymyslet.
A on je nevyléčený alkoholik? v tom případě poukaz na léčbu a nazdar
Třeba tohle, ale asi to chtělo dát spíš k Mikuláši.
Pivní adventní kalendář
@Hanička653 píše:
Potřebuju poradit co tchánovi k vánocům. Je to alkoholik a člověk se mu ničím nezavděčí. Loni dostal kalendář s Amandou, dodneška je otočený na leden. Když mu koupíme dobrý pití, nadává, že ho v tom ještě podporujem. Koníčky žádný nemá. Fakt už jsem v koncích co mu mám vymyslet.
Poukaz do odmašťovny ![]()
Nééé..Tak co třeba balíček z dobrého jídla, nějaké klobásky, sýr, nějakou dobrou čokoládu..Prostě co má rád..Já tak řeším taťku i tchána, jsou oba mlsní a lepší, jak jim kupovat kraviny..
@Hanička653 píše:
v tom případě pobyt na odvykačce ![]()