Co budete letos sadit?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2530
30.1.15 20:38

@narrate já měla pod jedním květem taky pupenec nalitej jako kdyby tam měla začít jedna růst.. ale asi se mě lekla a vzdala to :mrgreen:

Asi budeme letos sázet ořech, tak jsem zvědavá, za jak dlouho začne plodit. A jak jste tu psaly o kanadských borůvkách, kdy to plodí? Jako obyč borůvky během prázdnin nebo později?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3371
31.1.15 12:41

Letos budeme určitě zase sázet tunu hrášku :mrgreen: Pak určitě brambory, rajčata, mrkev, dýně, brokolici, salát a kedlubnu a chtěla bych zkusit meloun. Jinak máme rybíz, angrešt, několik druhů jabloní, hrušeň, třešeň, maliny, jahody, borůvky, ostružiny.

Je fakt, že to zahradničení je náročné, ale třeba miluju pěstování dýní :mrgreen: Hodím je na kompost a tím má práce končí :D. Mé děti milují ovoce a zeleninu, takže u nás často ani nestíhám zavařovat, protože to stihnou dřív sníst! :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.2.15 19:00

Já jsem si doma vypěstovala pažitku a kudrnku a moc se těším na jaro až se budu moct hrabat v zemi, manžel už připravil skleníky, tchýně už něco doma zasyla aby to vyrostlo tak se jí musím zeptat co ještě zasýt, minulý rok jsem vypěstovala sazenice paprik, rajčat, jinak na zahrádce máme zelí, květák brambory, cibuli, mrkev celer, kedlubny, brokolici, červenou řepu, burýnu pro králíky a hrášek pro dcerku :-) chodí na něj s tchánem :-)jo a ještě špenát, salát, salátové a nakladačky okurky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.2.15 19:04

Jo bych ještě zapoměla na dýni, to mám pak radost kolik jich je a s dcerkou vydlabáváme, jinak ovoce taky je jako jsou jahody, borůvky, rybíz jabloně, třešně, není nad to si vlétě ráno utrhnout čerstvou zeleninku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2530
6.2.15 13:55

A kdo nemá možnost sázet na zahrádce, ať si doma nasype na vlhkou vatu semínka řeřichy a bude mít za týden taky prima sklizeň :) Zrovna mi klíčí v misce na parapetu :palec: To bude ňamka do salátu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Party Time spotřebiče

• (4.8) + 30 recenzí

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí