Co by to mohlo být - červené tečky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1583
12.6.11 21:32

náš pes je sviňa utíkací a kamarádí se kde ským :zed: tak počkám necháme ho venku jestli to nebude přibývat, tak to byla (tiše doufám)bleška mrška :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
12.6.11 21:37

držím palce at je to bleška, na alergii mi to vůbec nepřijde, ale jestli to je bleška tak počítej že jich ještě pár přibyde, a většinou jich je víc na jednom místě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1583
12.6.11 21:39

právě jsou spíše dál od sebe… jedno na uchu pak na ruce a na bradě :nevim: chjo to jsou potíže :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9223
12.6.11 23:38

tohle měl syn asi před třema dnama.. taky jsem plašila,že má neštovice,ale nemnožilo se to,nedrbal si to,neměl teplotu prostě nic… psa nemáme… mázla jsem to tekutým pudrem,už to má suchý a nemnoží se to… měl to asi z melounu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19746
12.6.11 23:54

Náš malý měl totéž (pokud můžu porovnat fotku) minulý týden - na obou ručičkách a končilo to přesně tam, kde jsou rukávky od bodýčka a zřejmě ho poštípaly na chatě takové pidi mušky, co mu vletěly do kočárku i přes síťku :cert: .

Od doktorky jsme dostali sypký pudr a pupínky pomalu zmizely.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13010
13.6.11 08:14

nečetla jsem celou diskuzi, ale přijde mi to jako štípanec, potničky určitě ne :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1583
13.6.11 14:43

nemnoží se to tak to asi budou nějaké štípance…díky moc za reakce :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2404
13.6.11 20:33
werro píše:
nemnoží se to tak to asi budou nějaké štípance…díky moc za reakce :-D
:palec: Tak držím palce, ať už se to neobjeví!
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1583
13.6.11 21:18
haninka1987 píše:
werro píše:
nemnoží se to tak to asi budou nějaké štípance…díky moc za reakce :-D
:palec: Tak držím palce, ať už se to neobjeví!

díky :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
imina
15.8.11 20:23

červené tečka

Ahojky, jak to dopadlo? řešíme teď stejný problém, na netu čtu, že to snad jsou petechie…
občas se prckovi udělají tři červené tečky tu či tamhle, dnes jich má vícero, některý asi budou šťípance, komára jsem našla a zneškodnila, ale některý jsou jen flíčky a né pupínky… tak nevím, příští týden jdeme na kontrolu k dr. tak se na to chci zeptat.

• Citovat
  • Upravit
1130
3.12.11 16:08

Ahojky, také mám takovej problém. Malý se osypal po celým těle. Prvně to začalo na nožkách, myslela jsem, že to má z pletených kalhot, pak se to rozšiřovalo po celým těle, i na obličejík. Jela jsem k dr a tam jsme vykoumali, že to bude nejspíše alergie na zavařené dýně co jsem mu dávala. Netušila jsem, že se do zavařených dýní dává i citrón :zed: Prvně to byli jen červené flíčky, jenže teď ty flíčky vystouply a když ho pohladím, je to jako bych hladila struhadlo :( Okolí vyrážek není nijak zarudlé, ani nevypadá, že by ho to svědilo. Na obličeji to vypadá že to je snad i malilinko lepší, ale po tělíčku se to bohužel nelepší a nožky má chudák celé poseté. Vyfasovali jsme tablety na alergii- tuším Dithyaden a Calcium sirup, ale zatím mu to nechce miznout. Máte někdo takovou zkušenost, po jak dlouhé době by se měli ztrácet? Tablety a sirup jíme už asi třetí den :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1583
3.12.11 19:13
imina píše:
Ahojky, jak to dopadlo? řešíme teď stejný problém, na netu čtu, že to snad jsou petechie…
občas se prckovi udělají tři červené tečky tu či tamhle, dnes jich má vícero, některý asi budou šťípance, komára jsem našla a zneškodnila, ale některý jsou jen flíčky a né pupínky… tak nevím, příští týden jdeme na kontrolu k dr. tak se na to chci zeptat.

tak nakonec to asi opravdu byli nějaké štípance :nevim: už je nemá…tak snad to u vás byli taky jen štípance :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3618
3.8.13 17:29

Ahojky, u jednoho chlapečka se dnes objevili červené tečky dvě na zádech, jedno na ramínku a jedna ve vláskách - není to vystouplé, když to zmáčkneme, tak se to ztratí, začali jsme dávat mléko 2, nevíte co by to mohlo být, pokud se objeví další jedeme raději na pohotovost…je bez teploty a měl ve středu očkování synflorix - druohu dávku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10911
3.8.13 17:45

@Mišanda Ž.. cervene malicke krvave tecky pod kuzi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3618
3.8.13 17:53

Jj a okolo jsou je takový malinký kruh bílé, červená tečka je tak milimetrová, meningitida prý je když se na to chytne a ta červená nemizí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí