Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Forest Pilgrim píše: Více
Neměla jsem v úmyslu někoho shazovat. Tvá věta mě zaujala, protože já bych nikdy nikomu nedala to poslední, co mám, tak jsem chtěla vědět, jak vážně to myslíš. No a tys mi to vysvětlila tak, že jen za normálních okolností, ale poslední peníze bys nedala. Pro mě je to celkem protiřeč, ale nechci se hádat.
@izabe píše: Více
Tak už celkově jak přemýšlí že mamča potřebuje nový telefon za 30 tisíc, mamča potřebuje každý měsíc platit paušál 500kč, zakládat kvůli tomu diskuzi, kdyby byla při smyslech pošle švagra s tou svojí mamčou rovnou do prd.
ale nee mamča bude holt potřebovat dotovat ![]()
ale klidně své matce kup mobil třeba za 100 tisíc, když chceš a máš na to, ale se situací zakladatelky to nijak nesouvisí
@Anonymní píše: Více
na šílený nápad o koupi nového mobilu pro mamču se naprosto vykašli, takový nesmysl ani neber vážně,
a jinak - moje matka šla do důchodu v roce 2023 a pořád pracuje, mobil má za 4500 a úplně jí stačí, když jí doslouží, tak bude chtít mobil zase ve stejné cenové relaci, ten mobil má veškeré funkce, které jako senior potřebuje a ještě tisíc funkcí navíc, které vůbec nevyužije,
takže jestli vaše mamča chce frajeřit s mobilem za 30 t
, měla si na to v produktivní době vydělat sama ![]()
@Anonymní píše: Více
Mě určitě ne
mého švagra i jeho mamču by určitě nenapadlo po nás chtít 30 tisíc na telefon a 500 Kč na paušál tak se zamysli a taky ví že bych jim řekla ať se vzpamatujou ![]()
spíš ty útočně cpeš svůj názor zakladatelce, že by měli babičce koupit cokoli, co si bratr vymyslí, a já to na tebe nemyslím útočně - je to racionální sdělení
@Vanilkaaa píše: Více??? A ona snad někde píše, že ji ten mobil chce kupovat??
@Vanilkaaa ja treba sve mamce pausal platim, protoze mam na rodinne prislusniky skvely tarif. A telefon ji kupovala sestra. Mohla by si ho koupit sama, jako duchodce ma penez spousty, ale je technicky nezdatna, tak ji rady toto zajistime. My si proste rady pomahame a delame si navzajem radosti.
Předpokládám, že když by mamka měla nový mobil, tak ten starý, by se uplně náhodou švagrovi zrovna hodil.
@Fee-bee píše: Více
No jo ale asi jste ji nekupovali rozmar a zbytečnost za 30 tisíc
@Vanilkaaa píše: Více
Ja ti nevim. Je treba dovolena v Karibiku rozmar a zbytecnost? Ale radost kazdopadne udelala. I ty wellnessy a Indonesie… ![]()
@Fee-bee píše: Více
My se ale bavíme o zbytečném telefonu pro důchodkyni za 30 tisíc, my se nebavíme o dovolené